KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Monday, 27 April 2015

EDISI KEMBANG TEKAK ... SIAPA SANGKA KILANG YANG MENYERUPAI KILANG MEMPROSES GETAH SKRAP INI ADALAH KILANG MEMBUAT FUCUK TAUHU.




Jika tidak diperhatikan betul-betul, sekali imbas gambar diatas pasti menyangka ianya sebuah kilang memproses getah skrap.

Rupa-rupa sebuah kilang memproses dan membuat fucuk tauhu yang amat menjijikkan sekali.

Kalau dilihat pada rakaman gambar-gambar diatas kilang ini pasti sudah beroperasi untuk sekian lama juga.

Lokasi di Lot 190 B, Lorong 4D, Kg Baru Subang, Shah Alam, Selangor.

Notis perintah tutup telah pun dikeluarkan oleh Pejabat Kesihatan Daerah Petaling.

9 comments:

  1. Kilang jeff ulu bernam tu
    kat belakang kilang tu dia jual daging fresh kat Ah Kok

    ReplyDelete
  2. Sekali imbas macam kandang babi Jeff ulu yam je...

    ReplyDelete
  3. Kah kah kah spender Anuar kottt

    ReplyDelete
  4. Hanya di Selangor........

    ReplyDelete
  5. kembalikan pkr keperjuangan sebenar, ketika anwar pecat dari umno kami ikut anwar untuk perjuangan menantang nepotism dan kronima dalam dalam kerajaan rupanya nya kami telah tertipu dengan anwar mengamalkan nepotism korean utara,
    Kepada ahli pkr dan bekas ahli pkr kembalikan pkr kelandasan sebenar berjuang untuk menghapuskan nepotism dan kronima, mari kita beramai hentikan nepostima utara itu berada dalam keluarga anwar itu




    Yg benar
    penah memakai baju
    (Justice for papa )1998

    ReplyDelete
  6. Inilah akibat pengotor diberi kebenaran untuk terlibat dalam industry makanan dan pihak berkuasa tidur ketika bekerja. Akibatnya peminat makanan ini mendapat makanan yang kotor. Tetapi hal ini tidak hairan kerana budaya tak kisah dengan kebersihan sudah sebati dengan orang cina.

    ReplyDelete
  7. Azmin & khalid ibrahim ada share ni...

    ReplyDelete
  8. xde kena mengena ngan cina X cina. Kilang buat nata coco kat melaka tu omg. . Kalo korang nampak condition kilang mmg sumpah ko xnak dah makan. Owner melayu jugak. Senang je. Sapa kotor tutup je bisnes dorang

    ReplyDelete