KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Saturday, 16 May 2015

NAJIB UCAPKAN SELAMAT HARI LAHIR KE 68 KEPADA MUHYIDDIN YASSIN


Melalui akaun media sosial twitternya, Dato' Seri Najib Razak telah mengucapkan Selamat Hari Lahir ke 68 tahun kepada timbalannya Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Selamat Hari Lahir TS @Muhyiddin Yassin. Semoga Allah panjangkan umur & memberkati usaha bersama membangunkan negara.

4 comments:

 1. Kedudukan najib seperti telor dhujung tanduk, nak ambil hati muhyiddin, kalau yg dpn tak tau diri yg blakang dorong2, kacaulah barisan, selamat hari lahir tan sri muhyiddin

  ReplyDelete
 2. lakonan mesti diteruskan bagi meraih sokongan rakyat terutamanya pakcik makcik di kg2 untuk terus kekal berkuasa buat selamanya...tapi kamu merancang ALLAH juga merancang..perancangan ALLAH lah yg terbaik..

  ReplyDelete
 3. Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan kamu...

  ReplyDelete
 4. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

  ReplyDelete