KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Saturday, 4 April 2015

PENAMPAR GST .... GUNA TANDAS PUN KENA GST.


Macam mana rakyat tak berang dan marah dengan GST .... setiap 30 sen dikutip KDRM ambil 2 sen.

Mohon pihak yang terbabit memberikan respon adakah apa yang dilakukan oleh syarikat pengendali perkhidmatan tandas awam ini tepat dan dibenarkan mengikut undang-undang.

10 comments:

  1. Ooi, ko tak faham ke "included in total" bermakna GST 6% sudah pun di masukkan ke jumlah Rm0.30 tadi.

    Org2 Sabah ni memang lebih lagi power English dia orang dp org KL.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TERIMA KASIH, komen tuan menyelesaikan isu yang dibangkitkan.

      Delete
  2. Biasanya masuk toilet harga 20 sen......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu wang dari verak sama kincin ada kutip boleh bikin masjid ko!! Ayoyo...

      Delete
  3. Tengok toilet laaa ... kalau bersih harum mahal lah ... kalau kotor bususk pula murah lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada toilet harum kat Mesia ni...kalau nak toilet harum dan free cuma kat hotel 5 bintang je..toilet kat masjid yg free pun tak ada yg harum dan bersih bersinar sinar yg pastinya toilet kat masjid tu penggunanya ialah orang Islam tapi pengotor lebih teruk dari orang bukan Islam.

      Delete
  4. MARI KITA 'GST' UNDI NAJIB & AHMAD MASLAN

    SOKONG MUHYIDDIN LAWAN NAJIB

    SOKONG MUHYIDDIN PRESIDEN BARU UMNO

    SOKONG MUHYIDDIN PERDANA MENTERI BARU

    SOKONG MUHYIDDIN BATALKAN "GST" NAJIB

    SOKONG MUHYIDDIN KURANGKAN "PEMBOROSAN" NAJIB

    SOKONG MUHYIDDIN BATALKAN PEMBELIAN JET

    SOKONG MUHYIDDIN BATALKAN TPPA

    APA TUNGGU LAGI!!

    TURUNKAN NAJIB KITA SELAMAT

    TURUNKAN AHMAD MASLAN KITA SELAMAT

    MARI KITA 'GST' UNDI NAJIB & AHMAD MASLAN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete





  5. PULAU PINANG 3 April - Berikutan pergeseran yang semakin memuncak antara parti dalam pakatan pembangkang, seorang pemimpin tertinggi Pas negeri hari ini mencadangkan supaya ahli parti itu dan jentera mereka tidak turun padang bagi membantu kempen Parti Keadilan Rakyat (PKR) dalam Pilihan Raya Kecil Parlimen Permatang Pauh kelak.




    ReplyDelete
  6. Elok juga kadar bayaran masuk tandas terhadap Najib dan Ahmad Maslan dinaikkan 10 kali ganda dari kadar biasa sebab DEPA NI KUAT KENCING kah kah kah....

    ReplyDelete