KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Monday, 11 May 2015

MOHON JANGAN KETAWA ... GST UMPAMA PEREMPUAN CANTIK KATA ADUN JOHOR.



Baik punya perbandingan ... mudah rakyat faham dan hadam ... kalau ada yang masih tidak faham maka elok benar duduk di bulan bak kata Ahli Parlimen Langkawi.

Inilah contoh apabila wakil rakyat mengeluarkan kenyataan lawak kartun ... gagal untuk menawan hati dan jiwa rakyat dalam mengeluarkan pandangan dan hujah.

7 comments:

  1. Cantik mcm ROsmah Mansur=RM..sbb tu juak-juak UMNO suka RM..sbb tu NAjib syg RM..

    ReplyDelete
  2. "Betul la....kena faham maksud...analogy....perempuan yg cantik kn slalu jadi perhatian & bahan fitnah.......... Kan bang mat?" Kata Normah kepada kekasih gelapnya..abg Mat.

    ReplyDelete
  3. Hye korang..maaflah..Amar bukan nk cakap apa..act takdelah susah sgt nk beli kereta baru ni..What app je Proton/Perodua ke 0142264506.Insyaallah Amar bantu.Tak perlu duit2 booking segala.Amar tak nak.Amar da 7 tahun pengalaman jual kereta baru.Terutama proton dan perodua.Ingat no Amar 0142264506.Satu Malaysia Amar boleh hantar kereta.Ingat ... nak beli kereta baru..atau nk tanya proses dia mcm mana what app Amar di 0142264506.Ingt yea..hehehe.
    Lagi pun..bg yg berniaga,tapi bermasalah buat loan,yg blacklisted ke..Amar cuba bantu yea.
    Nak trade in kereta atau tak mampu nk bayar bulanan kereta dan nk elakkan blacklisted,bgtau Amar yea.maaf guna cara mcm ni.penat korg baca..hehehe

    ReplyDelete
  4. Oiiii...sebelum nak merepek tu, kasi bersih dulu taik hidung turrr
    buat malu ahli parti aje

    ReplyDelete
  5. Bodoh. ...perempuan cantik Kalau nk NGOrat takper take NGOrat pun takper.. .Kalau pompuan cantik lalu tak tengok pun takper. ...Kalau GSt.. ..Tanak ke naked keep mesti Kena.. ..bole ke tak Kena. ..ecuali duduk bulan....

    ReplyDelete
  6. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

    ReplyDelete