KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Tuesday, 6 January 2015

AKHIRNYA SUDAH PECAH TEMBELANG ... PRESIDEN MIC DAN TIMBALANNYA SUDAH TIDAK BOLEH DUDUK SEMEJA DAN BERKERJASAMA.Timbalan Presiden MIC Datuk Dr S Subramaniam "terkejut" dengan keputusan presidennya Datuk Seri G Palanivel yang bertindak sendirian bertemu dengan Pendaftar Pertubuhan (ROS) berhubung pemilihan semula parti.

"Saya rasa terkejut dengan pendedahan bahawa presiden telah bertemu dengan ketua pengarah ROS bersama-sama dengan Senator V Subramaniam (lebih dikenali Barat Maniam) dan memajukan sepucuk surat mewakili MIC pada 24 Disember," katanya.

Subaramaniam sebelum ini banyak berdiam dan dilihat menyimpan kritikan terhadap bosnya – yang kini berdepan asakan dalaman parti.

Dalam mesyuarat tergempar MIC pada 18 Disember lalu, parti itu bersetuju bahawa Subramaniam mesti menemani Palanivel untuk bertemu ROS.

Bagaimanapun, Palanivel bertindak sendirian apabila menghubungi ROS, termasuk menulis surat kepada badan itu pada 2 Januari lalu untuk membuat rayuan memanjangkan tempoh pengendalian pemilihan semula.

Subramaniam juga berkata Palanivel tidak menjawab permintaannya untuk mengadakan mesyuarat dalam tempoh beberapa minggu ini.

No comments:

Post a Comment