KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Sunday, 25 January 2015

PENGUMUMAN YANG PASTI DI SAMBUT DENGAN RASA GEMBIRA DAN SYUKUR OLEH PARA PENYOKONG UMNO.


Kedai Cenderamata Hinode Shop yang berkonsepkan setiap barang berharga RM5 akan mulai menaikkan harga barang bermula 1hb March 2015 dari RM kepada RM5.65 setiap barang atas alasan kadar inflasi yang tinggi sedang melanda negara kita.

Mulai 1hb April 2015 pula sejajar dengan GST 6% yang mulau dikenakan keatas setiap barang dan perkhidmatan maka harga barang dinaikkan menjadi RM6 setiap barang.

Ini beertiwalaupun GST dikenakan hanya sebanyak 6% tetapi harga barang meningkat sebanyak 20% iaitu dari RM5 ke RM6.

Apakah Timbalan Menteri CGPA 3.85 Ahmad Maslan masih mau terus menipu, perlekeh dan hina kebijaksanaan rakyat???????

3 comments:

  1. aleeehhh sekadar kedai cenderamata, bukanlah penting sangat macam kedai beras atau gula tepung... apatah lagi kalau tak masuk kedai cenderamata ni, tak pun menjejaskan akidah kita.... apa yang kau sibuk sangat mak janda oiii???

    ReplyDelete
  2. Kalau dah bodoh tu memang bodoh dan akan terus diperbodohkab menteri yg juga bodoh... ini hanya contoh bagaimana GST beri kesan pd harga barangan.. bahlul!!!!!

    ReplyDelete
  3. jgn marah bro. anon 1003 tu penyokong tegar umno. malas nak komen. faham2 sajalah mentalitinya... hanya yg bodoh saja tinggal dlm UM**

    ReplyDelete