KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 29 January 2015

BETUL KE NI PESAWAT AIR ASIA MAIN TAMPAL DENGAN SELLOTAPE??????


Mohon pihak berkenaan memberikan respon mengenai rakaman gambar yang kini sudah mulai tersebar ligat dan cergas di alam maya.

Dikhuatiri ada pihak yang cuba menangguk dalam air keruh atas insiden pesawat QZ8501 yang terhempas baru-baru ini untuk memburukkan lagi imej Air Asia.

18 comments:

  1. Macam careerAnwar Ibrahim la bertampal. Semenjak TSKI dihina, difitnah dan dihalau career Anwar bukan saja tercalar. Calar boleh juga polish. Ni rongak terus sampai total Loss. Tu tak campur lagi CheGu Bard yang kena gantung dan Saifuddin yang kena turun pangkat (Sec Gen no More)

    Ingat Anwar, kau kata Mahathir fitnah hang, dan aku kesian. Tapi pada yang sama kamu memperdajalkan orang2 lain

    Sebagai seorang yang bertanggungjawab, Beristiqamah lah Anwar. Satu lagi, kau tu paper lama, paper lama harga main timbang.

    Azmin pula umpama paper baru, berguna, up to date dan tak menyusahkan orang.

    So Faizdin dll, tolong la cakap kat Anwar, sedaq diri skit, Cukup2 la loqlaq, Kami dah benci sangat kat dia ni. Cemuihh mulut maki dia. Jenis Sekupang tak guna.

    Yang Benar

    Jeff Ulu Yam
    Reformist Sejati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paling balik panggil Zul Kulim pulang sebagai president.

      Delete
    2. Jeff...macam biskut tiger je bunyi nyer.......

      Delete
  2. Apa yang engkau merepek ni labu.

    ReplyDelete
  3. GERAKAN_REFORMASI 201829 January 2015 at 10:09

    Betul ke ni..Nauzubillah
    Tapi kalau ini auta(superimpose)..Astaghfirullahalazim

    ReplyDelete
  4. Ini semua salah UMNO

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anwar dgn Ibrahim Ali sama saja standard. Beza cakap Anwar sedap didengar

      Delete
    2. Tapi skang ni aku dah meluat sgt dengar pidato nuar haramjadah tu...

      Delete
  5. khalid aku sgt menyintai mu... jahat sungguh mereka yg menjatuhkan buah hati ku

    uwaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. Aku Dah kata. Kita kesian kat dia sebab dia kena fitnah. Masalahnya dia tak peduli dekat kat kita penyokong bawah ni. Baru minggu lepas gerai Mee kena roboh kat Nibong Tebal.

    Tuan punya gerai punya la berkorban untuk PKR. Ada Anwar peduli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gerai haramjadah memang patut kena roboh. Mengotorkan kawasan

      Delete
  7. memang betul,bukan super impose..

    TAPI jangan la bimbang,time ni dah landing, kena bantai dengan tow truck

    dah diganti pun inlet cowl ni

    procedure biasa la tutup lobang kat situ,karang kalau tak tutup buruk masuk buat sarang la,tenuk masuk cari semut la apa la..

    makanya omakkau jangan la gelabah,dah viral kan gambar baru nak suruh orang bagi penjelasan,patut email pihak berkenaan terus,tanya sendiri..

    kesan nya amatla besar tau..selamat bertaubat

    ReplyDelete
  8. Itu sebab tuan punya kedai tu bodo baghal...
    bah kena btg hidong baru kenal al-penipu..
    org lain dah lama kenal daaa

    ReplyDelete
  9. semua ni jaramjadah belaka...
    buat kerja nak balasan..nak dipujapuji..nak diingati..
    nak suruh ingat kau... boleh belah...
    anwar ni pun satu... kau nak apa sebenarnya wahai anwar brahim... dah dapat selangor kau dengki.. mengapa kat P.Pinang kau tak kacau...tetiba kat selangor kau buat kelamkelibut..
    haramjadah sungguh...
    dah la dengan ustaz pas kau buat musuh...ok tunggu kau anwar..aku datang nak ajar kau...

    ReplyDelete
  10. Mengarut tol yg bagi komen ni, semua telebih makan pil kuda, tajuk lain komen lain, cam bangangggg je ....

    ReplyDelete
  11. This Is What You Really Want !!
    Something That Beyond Your Imagination !! >>> CLICK HERE !!

    ReplyDelete