KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Monday, 26 January 2015

MAHKAMAH PERSEKUTUAN AKAN BUAT KEPUTUSAN PADA 10HB FEBRUARI 2015 KES RAYUAN LIWAT II



Keputusan kes Liwat II terhadap Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim akan diumumkan pada 10 Februari ini bersamaan hari Selasa.

Perkara itu diumumkan oleh laman blog mikro Twitter kehakiman Malaysia, yang dikelolakan oleh Mahkamah Persekutuan.

25 comments:

  1. Dh x menjadi hal lg dh nk kesian2 lepas project langkah kajang dn krisis mb selangor, kalu didapati bersalah masyuuk dlm je le ..kalu ade pun agaknye yg nk demo protes seko dua macai karat pkr je le ...

    ReplyDelete
  2. Di Balik Pulau depan melayu cakap lain depan cina . Spesies keling sama macam madey.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia bukan keling ooi, ko tengok ejaan nama dia bukan nya Anuar. Setahu aku dia aadalah anak saudara Sulaiman Palestin. Sulaiman Palestin ini dulu adalah MP biasa saja. Tapi cuba nak bertanding lawan presiden UMNO ( aku tak ingak Tun Razak ke Tun Hussin On) tapi kalah.

      Delete
  3. Hahaha......
    Kalau salah tak perlu lah susah sgt buat keputusan lain pula tak salah tetapu bagi keputusan salah, ini ambil masa lengahkan masa cari salah. Namun salah tak salah tak byk bezanya rakyat tetap akan merana tunggu langit jatuh duit tetapi air hujan pula turun banjir malaysia susahkan rakyat.

    ReplyDelete
  4. Saya rasa keputusan akan memihak kepada si munafik yang bernama Saiful Bukhari.
    Kernana ini semua adalah perancangan si fasik yang memerintah negara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tk pe le anwar pun dh cakap ape nk jd, jd lh ...kalu dia x bersalah dn dia dh redo begitu, nnti si sepol dgn si perancang tu terima je le balasannye ... kalu aku, aku doakn biar balasan tu tunai kt muka bumi ni ...nasib lh mcm mne rupe bentuknye ...

      Delete
  5. Hidup jef ulu yam. Anwar masuk penjara. Jef ulu yam yg hebat mengikut kitab marayana batu cave. Akan gantikan anwar... moga2 betullah. Hidup jef org ulu yg bijak lagi pandai

    ReplyDelete
  6. Kenapa lama sgt nk buat keputusan??? ada lg yang silap itu silap ini ke???kalau aku bnyk duitla nk aja aku tinggal negara lain.menyampah betul dgn malaysia...hari merdeka pun tak hingin nk aku nk kibar bendera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh ehh ehh...cakap besar konon...
      nasib baik kau jadi bini aku....dapat gak makan nasi...tu tengok orang sebelah tu,hari2 makan tulang... buat sup...!!!

      hujan emas di negeri orang la...

      Delete
    2. Kalau ada duit pun belum tentu ada negara nk terima ko ni.
      Pilihan yg ko ada cuma minum racun je ar.

      Delete
    3. Anon 17:51 Ko ni mesti anjing umno kan.seorang diantara 47% manusia bangang dibumi Malingsia..penasihat Ko pun apco yahudi laknatullah tu.

      Delete
    4. ko tak solat hajat mita idola ko tu terlepas dp river bamboo

      Delete
    5. Sy pun sama...

      Delete
  7. "Case dismissed without charges being dropped" sama aje gan bebas sementara tanpa pertuduhan di lucutkan. Boleh kena caj balik bila bila!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. anon 1600. .
      Buku mana pulak yg ko baca tu ?
      Kalau tak paham undang2 jgn cakap ikut sesedap kepala kote.

      Delete
    2. discharge not amounting to acquittal

      Delete
    3. DNAA TU BIDANG KUASA MAHKAMAH MANA ?
      KES INI DAH DI PERINGKAT MAHKAMAH PERSEKUTUAN..
      TAK TIMBUL DAH SOAL DNAA.
      STEADY SIKIT.

      Delete
  8. Bebudak Bahalol nsk enjoy duit bonus dulu sebelum buat perangai.

    Standard otak otak bebudak gomen pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama lah dgn si nuar penjubor bontot jantan tu. Enjoy sakan sana sini sebelum dieskot ke sg buloh in.

      Delete
    2. Sirul toloooong...jgn cerita sapa yg balun bontot Tuyaa... aku tak sanggup lihat org tu masuk penjara..

      Delete
  9. Kaki jubo dan macai jubo same je dua2 taik

    ReplyDelete
  10. Sirul.....cepatla cerita ...sape yg suruh ko bunuh tuya...jgn lupa cerita sekali sblm ko bunuh sape yg balun puki dn dubur tuya... cerita ye sirul...by..

    ReplyDelete
  11. Maka berkatalah anwar "saya yakin akan terlepas dari tuduhan liwat bersandarkan pada hujah peguambela dan perincian bukti2 yg dibawa"..dan bersetujulah para pentaasub anwar betapa kuatnya hujah dan bukti yg dibawa oleh para peguam bela ... ibarat org mabuk ..bukankah sebelumnya dia mendakwa sedang " dikonspirasikan" oleh UMNO melalui seluruh sistem perundangan ...adapun fitrah manusia lisan..hati..bahasa tubuh..perilaku..akan saling berlawanan antara satu andai tiada kebenaran didlm apa yg didakwakan...dan setiap apa yg ditunjukkan anwar ..menjelaskan sebab musabab mengapa ia tidak mampu untuk melafazkan hujah penafian pada apa yg dituduhkan padanya dengan lafaz "wallahi" yakni bersandar pada Dzat Allahswt sebagai hujah paling kukuh...lebih indah jika anwar berkata " cukuplah lafaz "wallahi" aku tidak meliwat sipenuduh kerana tuduhannya adalah konspirasi (fitnah) kepadaku"...

    ReplyDelete
  12. This Is What You Really Want !!
    Something That Beyond Your Imagination !! >>> CLICK HERE !!

    ReplyDelete
  13. Video sex daim akan didedahkan diedarkan . lepas ni dedahkan video liwat Ulu Yam Guy .... Best

    ReplyDelete