KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Saturday, 24 January 2015

KOLEKSI GAMBAR BR1M 4.0 2015 RM300 DI AGIHKAN DALAM BANGUNAN UMNO BAHAGIAN TANJUNG, PULAU PINANG.


18 comments:

  1. Dia orang ingat brim tu duit mak bapak Ungke Monkey National Organisation

    ReplyDelete
  2. Rakyat ambil duit mereka sendiri..., boleh makan seafood & steak lembu sama anak bini.

    ReplyDelete
  3. DAH ADA BANGUNAN FREE GUNA JE LA


    TAKKAN NAK SEWA BANGUNAN BERBAYAR

    ReplyDelete
  4. Itu hak kebebasan untuk memilih tempat bayar duit br1m......lantak la nk buat kat mana baik yg datang ramai yg bukan penyokong kerajaan pun.....hak kebebasan bersuara dah buat...hak kebebasan menfitnah dah lama buat...hak krbdbasan menghina agama sandiri iaitu islam sedang buat sekarang...kah kebebasan ini kan pejuang sek bebas dan lgbt anwar dan kroni seperti SIS ....Liberty Lawyer....PasMa...kalit samat...mujahit...marina mahathir....marina chin abdullah dan kroni anwar yg lain......bab nak bagi duit br1m pulak nk dipertikaikan....kepala butuh la bang non.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang Melayu hina bangsa dan agama Islam..Anon 13:28 tak nak komen ka..betina sekor yang menyetan dan suka peluk jantan muda...konon2nya artis la tu... yang tengah trending suka pucuk muda .. hahahahah..
      Pertahankan hak kebebasan wanita yang menopause...bila jumpa Bangla,Pelayan Kedai Mamak, Nepal dan Mat Lombok, jom makcik2 pakat peluk mereka untuk menunjukkan kasih sayang mereka yang riindukan ibu mereka di Bangladesh, Nepal dan India.

      Delete
  5. Jawapan mudah aje
    1)sangup dap sediakan tempat untuk pemberi br1m,
    2)Sangup dap bagi percuma tempat tempat disewa oleh kerajaan pusat untuk pemberi br1m
    Sila jawab ia macai pkr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gi mampos lh pkr, dap dn x lupe juge umno...kahkahkah

      Delete
    2. Haiyaa anon14:00. Luuu manyak bodoh punya olang...itu br1m aaa...wang lakyak looo...tax payers punya wang maaa. DAP manyak wang punya pati...sanggup punya. Luuu tengok aaa...siapa olang manyak kaya dalm ini Malay..sia. Of course aaa...cina DAP lah.......

      Delete
  6. Cara melayan rakyat mcm pengemis ni lh yg dikendaki najib dn umno/bn ... yg dia org sapu berlipat lipat kali ganda ...binawe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luuu olang baru tau ka???...haiya...ini Malay...sia aaa lia olang punya bapak punya negala...haiya manyak susah wooo.....

      Delete
  7. BRIM 2015 RM300.00...rakyat dapat 4 bulan sekali...Menteri dapat RM300.00 Sehari...Cuba buat perbandingan....???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah rm300.00 satu hari...bior betol biol...menteri mano tu...kelakar tul lah kau ni ye...kata lah tiga juta ke atau tiga billion ke baru munasabah gak, ni 3 ratus inggit...buat minum kopi pun tak cukup..belum lagi gi shopping kat sinun....!

      Delete
  8. Bang non gaji 1 hingget klaim elaun 15 juta....kepala jubo tu laa...cuba buat perbandingan.......puiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menteri rm300/hari anwar juta2 dpt lu ape dpt, bodoh punye 15:29 lu dpt tolo je le ...kahkahkah

      Delete
  9. Yeahhh.... Dapat BRIM... Nak g shopping Kat Dubai la, nak beli beg, kow adoooo..... Kah ..kah. Kah .

    ReplyDelete
  10. Itu semua ahli MCA/GERAKAN beb kecuali sorang yang malu tutup muka tu.

    ReplyDelete
  11. ni keje umporno yg sembrono....takde sangat orang yg nak masuk umporno, masuk dalam bangunan pun jadi la ye...eee kalau aku tobat pun masuk, bior tak leh pitih pungggg...geli geli....

    ReplyDelete
  12. Duit rakyat jangan pula engkau kata duit UMNO. Ada isi borang bn atau angkat sumpah?Niat nak baik. Dan cakap baik2....lepas ni x lama lagi ada GST kerajaan BN akan kutip balik pelan2. Lepas tu kita bagi 300 kita kutip lebih dr itu. ....

    ReplyDelete