KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Wednesday, 7 January 2015

BANJIR TERBURUK MELANDA NEGARA ... DUA RAKAMAN GAMBAR YANG MENCUIT MINDA DAN MENGGEGARKAN JIWA RAGA.


8 comments:

  1. Awat yang mengegar jiwa tak boleh ka nak bersilaturahim mana tau satu hari nanti dia join pas

    ReplyDelete
  2. Untuk erat kan silaturaham lim guan end harus dikahwin dengan anwar, kami teringai sangat tengok , anwar kawinkan nurul izzah dengan sultan melaka, baru amal malaysia ini

    ReplyDelete
  3. Dua mamat tu org umno...berlakon lh ko ...kahkahkah

    ReplyDelete
  4. Siap berdancing lg mamat2 ni ...kahkahkah

    ReplyDelete
  5. Bumi yang tiada rimba Seumpama hamba -
    Dia dicemar manusia Yang jahil ketawa

    Bumi yang tiada udara Bagai tiada nyawa- Pasti hilang suatu hari Tanpa disedari

    Bumi tanpa lautan Akan kehausan-
    Pasti lambat laun hilang Duniaku yang malang

    Dewasa ini kita saling merayakan Kejayaan yang akhirnya membinasakan -
    Apalah gunanya kematangan fikiran -Bila dijiwa kita masih lagi muda dan mentah-
    Ku lihat hijau

    Bumiku yang kian pudar Siapa yang melihat -
    Di kala kita tersedar Mungkinkah terlewat

    Korupsi, oppressi, obsessi diri Polussi, depressi di bumi kini

    Oo… anok-anok Tok leh meghaso mandi laok Bersaing main ghama-ghama

    Ale lo ni tuo omornyo berjoto- Kito usoho jauh ke daghi malo petako

    Ozon lo ni koho nipih nak nak aghi Keno make asak -hok biso, weh
    Pase maknusio -
    Seghemo bendo-bendo di dunio Tok leh tahe Sapa bilo-bilo

    ReplyDelete
  6. Banjir yang berlaku di Kelantan adalah besar kemungkinan berlaku kerana HAARP TEKNOLOGY.

    Apakah itu HAARP TEKNOLOGY?

    HAARP TEKNOLOGY adalah suatu teknologi yang dicipta oleh orang yahudi untuk mengubahsuai cuaca. Contohnya untuk mencipta ribut puting beliung, banjir, kemarau, tsunami dan gempa bumi.

    Teknologi ini menggunakan kuasa antenna pemancar komunikasi yang telah diubahsuai frikuensinya.

    Yahudi amat gemar menggunakan teknologi ini keatas musuhnya.

    Kenapa dipilih Kelantan?

    Fikirlah sendiri..............

    ReplyDelete
  7. Apa salahnya... bukan dia org makan babi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makan babi haram....makan rasuah pun haram,,,kalau Melayu rasa rasuah tu jijik macam babi....pasti jalan di malaysia ak berlubang macam kena bom, tiada pembalakan haram,,,tiada stadium runtuh...harga barang 2 dan rumah murah,,,tiada baik pulih bangunan dan jalan raya,,,dan macam2 lagi,,
      Hari ini berhenti kencing di R&R Nilai,,,,toilet baru tapi tiada kualiti...pasti dalam lima bulan lagi semua tersumbat, lantai pecah, paip bocor,,,siapa ya kesian engineer bangunan yang lulus toilet untuk digunakan,

      Delete