KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 8 January 2015

HADAPAN HOSPITAL SERDANG DILANDA BANJIR KILAT



Pengguna laman sosial berkongsi beberapa keping foto yang menyaksikan kejadian banjir yang berlaku di hadapan Hospital Serdang.

Gambar yang dikongsikan menunjukkan beberapa kenderaan terperangkap dalam banjir melibatkan jalan utama di hadapan pintu masuk utama hospital.

Kejadian berlaku ekoran hujan lebat yang turun pada sebelah petang.

Berdasarkan gambar yang dikongsikan menunjukkan jalan keluar menghala ke lebuh raya Serdang terjejas ekoran takungan air, sementara jalan bersebelahan boleh digunakan seperti biasa.

Pengguna yang melalui jalan berkenaan diminta berhati-hati bagi mengelakkan sebarang kejadian yang tidak diingini.

34 comments:

  1. Haaaa Nuar Berahim mana, hingaq saja orang susah mencicit menyorok. Balik la Mat Matang

    ReplyDelete
  2. Mana adun kajang....minta bersih dan terjah dengan azmin...cepat....bersihkan banjir di serdang...babi tul la

    ReplyDelete
    Replies
    1. serdang bawah kajang ker bodoh!..

      Delete
    2. Tu adun serdang la bodoh...lu duduk hutan jgn menyalak la

      Delete
    3. Cai mana reti bezakan kajang ngan serdang..alih2 nak tembak kajang gak..cai bingai

      Delete
    4. Hellooooooo Fanatikus Mat Matang,

      Hospital Serdang masuk kawasan Kajang. Layan google map la woiiiiiii.

      Kah Kah Kah.........................rakyat dah start nampak Toraking korang. PRU 14 korang akan tumbang di Selangor. Mark my word

      Dengan Penuh Ikhlas

      Bob Ulu Yam (Adik Jef Ulu Yamf)
      Reformsist Tulin

      Delete
    5. Sapa ckp hospital serdang bawah pentabiran MPKJ. tu bawah MPSJ. ..

      Delete
    6. ckp bodoh kang marah..aku org kajang lah bodoh..jgn buat malu diri sendiri jer..tgk kat mana kawasan pbt lah bodoh..cai klu lu bukan org kajang..lu jgn bising n menyalak..malu lah bodo..lain kali research dulu sebelum bg kenyataan yg memalukan diri sendri..

      Delete
  3. Adun kajang gelembong lebih. Ialah laki dia dulu nak bagi jawatan mantop. Sanggup menjatuhkan rakan sendiri.

    Kajang berlumut haram dia tak kisah. Like husband like daughter useless tahap gaban.

    Jeff Ulu Yam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoi babi.... Tu dun serdang la. Bukan dun kajang la babi.

      Delete
    2. kah..kah..macai kene babi..babi mana reti bezakan serdang ngn kajang..macai duk kampung..bace surat khaba pun utusan ngn tv3suku

      Delete
    3. Babi...Brother anuar bin ibrahim

      Delete
    4. Engkorang cakap pasal brother anuar ke

      Delete
    5. Hospital serdang bawah jajahan takluk negeri sembilan..wakil rakyat pulak parti bebas....takdak kena mengena dengan pkr la..Selangor sejak pkr perintah mana pernah banjir....semua saluran y tersumbat' bangla dah kasi settle....bodoh betul rakyat malaysia ni....

      Bangla

      Delete
  4. Nuar mana lagi, Nuar yg tak tau kira tu la. Lebih dari 2 jawapannya 1

    Nuar yang menghilangkan diri bila rakyat kena banjir. Pi mana brader.

    Nuar yang nak bagi jawatan best sama bini. Jawatan MB

    Nuar yg anak dia pergi sesi touch d hanjing tahun 2014.

    Dan pasti, Nuar yang bini dia tak pernah peduli hal rakyat marahen di Kajang.

    Aku rasa PKR kena tukar jadi PKD (Parti Keadilan De Facto)

    Balik la woiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau stim ngn nuar ke manjang ty nuar cai..gersang ke..kah..kah..kah..

      Delete
    2. Orang pkr pun dah geli nak sebut anxxr..dengar nama anxxr mereka dah mula menyampah..anwapthui memang semakin tak relevan....hari2 kegemilangan politiknya dah sampai ke penghujung....realiti der...dulu 52% sekarang ni dah tinggal 25%...jual pun dah tak laku gamaknya ...
      Nasib ko le anwar oiii....hihihi

      Delete
  5. Ooiiiii apasal ko kutuk anwar ibrahim ....BABI tu kan Brother Anwar Bin Ibrahim....babi tu la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan btl najib dh kata macai umno ni keturunan bangang..

      Delete
  6. Hoi najib kalau tak ada orang bangang bangang macam kami ni umno dah lama lingkung! Hargailah jasa kami ni semua walaupun bangang

    ReplyDelete
  7. Mengaku pun....

    ReplyDelete
  8. puak umno ni dah banyak makan duit haram main sundal halal haram sapu , hati dah hitam cakap merapu mereka tak sedar mereka tu semua bangang biul haram jadah malaon kaki filem lucah sama perangai dgn peminpin mereka dulu kini dan selamanya puak bahalol tolol tak reti bahasa bodoooooo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nampak puak umnu dengan ular, kita bunuh puak umnu dulu.

      Delete
    2. Pkr xnk hudud hati x hitam...pkr nk liberal hati x itam...pkr x kesah islam nk murtad ati x itam....pkr nk jdkan gereja melayu friendly ati x itam?

      Delete
  9. Yang brader2 komen kutuk Anwar tu orang PKR juga, tapi mereka yang sudah jelak dengan sifat Anwar yang tidak mengambil peduli masalah rakyat. Anwar ni ketua pembangkang, tapi perangai macam baboon. Pandai buat bising, buat isu tapi isi tak da. Tong Kosong. Kau tengok Azmin, Tengok TGHA, Tengok LKS bagus. Ini semua bikin kerja punya worang.

    Bukan macam Nuar, ada masalah, hilang terus. Yang dia tau meroyan atas Pentas macam badut keluar sarkas. Tarak guna punya worang.

    Yang patut jadi ketua PKR adalah Saudara Azmin Ali yang bersikap sensitif dengan masalah rakyat

    Anwar ni jadi De Facto pun kira sebab nasib saja. Kalau dia tak jaja nama ABIMnya dulu, mamat ni hanya layak buat direct selling ubat kuat saja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa org umno terlalu takut dgn anuar... yg nak suruh anuar buat direct selling... pernahkah nama anda terpampang di semua akhbar di seluruh dunia... siapa anda hebat sangat kah anda... Jgn takut dgn bayang anwar.. takutlah pd ALLAHtaala.. anwar tak sehebat mna pun.. Tp anwar boleh buatkan seluruh warga umno tersipu sipu berfikir.. kebaikan dan keburukan anwar hanya ALLAHtaala yg boleh nilai.. umno sebagai pemerintah yg di amanahkan pegang duit rakyat kena bertindak adil... bukan bertindak atas rasa dendam.. musibah banjir jalankan tugas dgn baik.. bukan masa melayan media sosial..

      Delete
    2. Knpa org terlalu takut dgn anuar...krna dia pakar sondol jubo dari blkng..dia memang hebat menyondol dari anda..hebat mengelentong..berperasan konon dia adalah anugerah tuhan..anugerah tuhan celup..angan2 mat jenin nak jdi pm tak juga kesampaian..kesian, mat jenin tua yg mengejar bayang2nya sndri..he can bodohkan people sometime but he cant kelentong people all the time..kahkahkah

      Delete
    3. Yesss kepakaran kelentong anwar memang mengagumkan dunia...16 september 2015 ni anwar bakal jadi pm asia tenggara...semua ahli politik termasuk raja siam dah bagi restu....hohohiho...anwar.anwar...u are the great....lier....hiihi

      Delete
  10. "Kasih sayang sebagai seorang ayah mampu menahan beban hidup untuk kebahagiaan anaknya." Sekalian Blogwalking ya, gan? semoga hari ini penuh berkah.. Amiinn

    ReplyDelete
  11. Bang non buat orang tersipu sipu urang umno berfikir...bab ni ako sokong ko la...tersipu sipu bagi baju brioni pada cofee boy bang non...dan bagi password mokhtar srbrlum cofee boy dijubo bsng non....seluruh rakyat mesia tersipu sipu malu ngsn perangai haram jadah nih.. ahaks...puiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau seluruh rakyat malaysia sept kata anda. Sy terasa pelik Mcmna lah DSAI dpt undi masa pilihan raya. Undi hantu mungkin. Itulah tahap pemikiran org umno berhujah. Zero

      Delete
  12. hijau itu menarik8 January 2015 at 23:41

    Anwar2 kau mmg hebat. Habis semua org umno malu di buat engkau. Dulu2 engkau org umno juga anwar. Skrg engkau org PKR. Itu pun engkau masih hebat. Jadi sebutan di mulut macai2 umno hari2. Macai2 upahan lagi lah tak henti2 menghina engkau. Anwar anwar anwar kau buatkan macai macai seperti pencacai pd tuan tuan mereka. Tuan pencacai bg lah hadiah yg setimpal pd macai macai umno yg bersusah payah mengulung lidah bersekang mata hari2 menyebut anwar. Demi sesuap nasi.

    ReplyDelete
  13. Kelantan RED WARRIORS sah cuma Pondan-Pondan yang berlagak bodoh-sombong, berlagak gedeber, hakikatnya lemah lembut, pondan, dayus lebih teruk drp betina dan pondan Jalan Chow Kit.

    RED Warrior tak berani tegur Kerajaan PAS Kelantan, tak beri persoal kemana halatuju Islam Kerajaan Pas Kelantan, kenapa beri Tanah Balak pada Dap Lahanat Nga & Ngeh Bersaudara, hingga mereka jadi Jutawan Kaya Raya, Puak Pimpinan Pas Kelantan Makan Rasuah simpan duit, Rakyat Kelantan makin miskin..

    Puak Red Warrior Ibu Kota MELIWAT orang kampong, mencelakakan kehidupan Mak Bapak, Ibu dan Ayah, sanak saudara kerana menyebarkan Dakyah Puak Pimpinan Rasuah Pas..

    Para Pemimpin PASMA Kerajaan PAS Kelantan Perasuah Tegar.., Husam Musa kaya raya...Dr Hata Ramli Kaya Raya...

    Red Warrior memang macam PONDAN...Lembik, Longlai..cuma tahu memuaskan Nafsu di Takbai, Golok..Minom lah kat sana puas-puas, balik Kelate jadi alim balik...

    Biar lagi banyak malapetala, bala turun di Kelantan, disebabkan masyarakat Kelantan, memang macam itu...tak mahu mengubah nasib, apa lagi menegakkan kebenaran.

    APA RED WARRIOR ADER TELOR KER

    BLOGGER ANAK JADI KELATE PON ADER KELENTIT DAN BERLOBANG?

    ReplyDelete
  14. Kau ada iman ke?. Jangan buat dosa mengumpat tak tentu padal.

    ReplyDelete