KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Saturday, 13 June 2015

KOLEKSI FOTO PENDUDUK DAMANSARA DAMAI BERDEMO TUNTUT JANJI AZMIN ALI.

Penduduk Damansara Damai berhimpun secara aman pada Sabtu bagi mendesak Menteri Besar, Mohamed Azmin Ali menunaikan janji.

Gabungan Penduduk Damansara Damai (GAPAI) menerusi kenyataan media berkata, mereka menuntut Azmin menunaikan janji untuk membina jalan alternatif.


“Menteri Besar Selangor Azmin Ali telah membuat janji kepada penduduk Damansara Damai berkenaan jalan alternatif ketika memberi ucapan di Masjid Al Muhtadin Damansara Damai pada 21 Mac lalu.


“Kenyataan beliau dipetik melalui media Selangorkini bertajuk “Apa nak jawab depan Allah jika abaikan penduduk Damansara Damai.” Apa beliau tidak malu berkata sedemikian? sedang isu ini tiada solusi hingga hari ini,” katanya.


GAPAI berkata, Damansara Damai yang dibuka pada 2000 berdepan masalah kesesakan yang semakin teruk kerana pertambahan penduduk mencecah 100,000 orang tetapi hanya mempunyai satu jalan keluar masuk.


“Perbincangan telah banyak kali dibuat tetapi sehingga kini tiada penyelesaian,” katanya.
GAPAI mengancam untuk mengadakan perhimpunan lebih besar jika masalah itu tidak mendapat perhatian kerajaan negeri khususnya Menteri Besar.

14 comments:

 1. Ramai nyeeer. tak kurang 8000. Macam ni Azmin tak boleh lari la.

  ReplyDelete
  Replies
  1. 8000 ko kata, aku kira dekat 100,000. yang kat dalam kenderaan lagi tak keluar, sebab panas.

   Delete
  2. KALAU MAT GAGAP ADA TAK KAN JADI BEGINI.YANG TERBAIK

   Delete
 2. Ali tinju ada x.kahkahkah

  ReplyDelete
 3. Yg silap adalah langkah sumbang kajang oleh Mr nepotism anuar beraheem. Kalau tski asa lagi meati masalah ini Dah selesai.

  Penduduk damansara damai say no to anuar beraheem and family

  ReplyDelete
 4. Omakkau jangan lepas peluang ini. Belasah Azmin cukup-cukup.

  ReplyDelete
 5. Hahaha abang munafikun....adik mulut longkang....hahaha....ko jgn main2 azmin janji dlm masjid tu...

  ReplyDelete
 6. Omakkau mesra UG. DAMACAI PAS memang seronok tengok ahlinya guna siku dan lutut. Jangan letak otak kat lutut sudahlah.

  ReplyDelete
  Replies
  1. KASIHAN AKU PADA AZMIN. HARI2 OMAKKAU CARI KESALAHAN AZMIN. SAKIT HATI KEPADA PKR DAN AZMIN MASIH MEMBUAK-BUAK. SELAGI PKR TAK HANCUR SELAGI ITULAH KESALAHAN AZMIN DIDEDAHKAN.

   Delete
  2. Kesalahan kena le dedahkan...
   patut ke disorok bwh bantal bro...
   jgn le membodek je 24jam..
   sokong omak kau...

   Delete
 7. Nampak orang umno semua......kenapa buat perangai tak baik macam ini
  ....

  ReplyDelete
  Replies
  1. ha.ha lupa ia pkr suka berdemo, jadi salah umno itu kerja pkr suka salah orang je, silap sendiri tak nampak ia, cuba tengok mereka berpakaian hitam bukan ini salah satu ngo dari pkr itu, korang fikir siapa ngo selalu berpakai hitam ia, korang faham kan masud aku ini. Ia

   Delete
  2. Bapak ko sembelit tak berak pon salah umno kannnn...moron

   Delete
  3. Setahu akuu yg tak berak tiga hari ialah Sepol@ hj Sepol yg bertanda kat dahi tanda alim dan warak. Dalam mahkamah ngaku tak berak...tak solat...tak mandi... kah..kah..kah..

   Delete