KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 4 June 2015

BIAR BETUL!!!!! ... PENGERUSI SPR JUGA MERUPAKAN NAIB KETUA UMNO BAHAGIAN GUA MUSANG??????


Kalau rakyat tuduh Pengerusi SPR adalah ejen UMNO pasti yang ada naik angin melenting tuduh ianya fitnah .. tetapi yang dok kata Pengerusi SPR merupakan Naib Ketua UMNO Bahagian Gua Musang bukankah pengendali dan pentadbir suatu akuan laman sosial di Facebook Friends of BN Barisan Nasional sendiri?????

Punyalah terlalau ghairah nak menyerang parti lawan sampaikan gambar pemimpin pun tidak tahu nak membezakan .. akhirnya siapa yang dapat aib dan malu?????

Sebelum dipadamkan ada yang sempat buat screenshot.

3 comments:

 1. Hahaha......
  Sesiapa pun dia tetap org umno sebab mrk yg lantik. Kalau betullah spr adil 100% lantiklah org yg tidak berkaitan atau pihak bebas yg dipersetujui oleh semua party.

  ReplyDelete
 2. Aku benci betul la drama Melayu skrg. ..dia punya cita fuuh..x jejak ke bumi....balik2 jd org kaya la...anak tengku la....bisnes juta2 la...rebut bini org la.... jdi bini separuh masa la.....bini cari jntn lain la...huuuh mcm sampah cita skrg......

  ReplyDelete
 3. Tak usah la guna simbol PKR atau Pakatan lagi kalu dah xsehaluan ....elok jadi BEBAS aje ....Cik OMK.

  ReplyDelete