KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Monday, 1 June 2015

FOTO SELFIE PELAKON NUR FAZURA DENGAN ANJING MENIMBULKAN KONTROVERSI.



Pelakon Nur Fazura telah mencetus kontroversi dikalangan pengikut Instagramnya (IG) sejak petang Ahad selepas memuat naik fotonya bersama seekor anjing.

Foto Fazura bersama haiwan tersebut yang digelar ‘Kuning’ telah mendapat hampir 10,000 ‘like’ dengan 700 komen dari pengikut.

Pada foto tersebut, Fazura telah menulis kapsyen “Our superhero "Kuning" who love his friends and everyone he met. An example to many humans. Love more, hate less :) #WeLoveKuning #FurryFriendsFarm”.

Aktres tersebut memuat naik foto itu ketika menghadiri satu majlis kutipan dana untuk sebuah badan amal menjaga kebajikan haiwan, Furry Friends Farm.

Mengikut penelitian, Fazura dan Anjing itu tidaklah bersentuhan malah, jarak mereka juga agak jauh.

16 comments:

  1. ARTIS & ANJING

    KAH KAH KAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anjing hodoh dalam gbr tu standard kena baling batu je. Nak bela anjing bela yang mahal sikit macam nurul izzah punya.

      Delete
    2. Anon 18.31 jangan celupar sangat anjing tu pun mahluk tuhan sesuka hati je nak baling batu di akhirat nanti tak tahulah sapa yg kena baling batu

      Delete
  2. APA nak heran Nurul izzah pun pi sesi touch d dog tahun 2014.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga dia tak main jubo ngan d hanjing.

      Delete
  3. Nurul izzah kenal kuning?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaler koko Kurt. Taik hanjing kan kalwr koko

      Delete
  4. Bahasanya hanjing

    Wuf wuf arff arfff wufff wufff wufffff

    Maksudnya DLM bm

    Nepotiame ITU baik untuk saya Dan keluarga.

    ReplyDelete
  5. Jom pegang anjing..kucing dah biasa sgt. Lepas pegang kita samak. Lepas samak kita solat. Kadang-kadang terlupa nak samak. Penat nak samak-samak ni..solat terus je. Besok lusa try pegang babi pulak. Lepas pegang babi, kita salam dengan pwnyokong PR. ambik berkat..

    ReplyDelete
  6. dulu-dulu atuk dia memang bela anjing kat pekan

    ReplyDelete
  7. Sentuh anjing boleh samak,curi duit 42 billion boleh samak ke.KAH KAH KAH...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bawak ke mahkamah je kalau 42 billion, 50 billion, 100 billion hilang. Ni apa kelas lu dgn tun sekadar tanya mana duit pegi...bila orang tanya balik, jawabnya...sekadar bertanya. Macam azmin jawab bila orang tanya isu baruakan igp...apa dia jawab? Sekadar bertanya...kahkahkah. Itu jawapan takde telur & kurang bukti namanya. Kena berani la...sekadar bertanya ni lambattt

      Delete
  8. Dia saudara anjkng la tu.....tidur dengan anjing.....main pun dengan anjing......Anjing tu kan najis......

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pulak kuat makan taik anjing dan suka dijubur anjing.

      Delete
  9. Kalau benda haram jangan main-main, kau Islam ke Melayu, Melayu UMNO, good gooder goodest..

    ReplyDelete
  10. Kesian mk bapak dia ni..

    ReplyDelete