KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Saturday, 20 December 2014

HANTU POCONG PUN DATANG KE STADIUM NASIONAL BUKIT JALIL TONTON BOLASEPAK PIALA SUZUKI 2014.


35 comments:

  1. Itu mesti pengundi hantu.dasar umno hanjing yang upah nie .woi pru14 lambat lg la..!!

    ReplyDelete
  2. Buat keje bangang je....kahkahkah

    ReplyDelete
  3. Bawak sial betullah pkr ni... aku dah cakap, time tgk bola jgn berpolitik, jgn edar risalah turun harga minyak... kan malaysia dah kalah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasal bapak ko la malaysia kalah .

      Delete
    2. aku dah agak dah... kalu dia datang misti kalah punya..

      Delete
  4. Azmin dan najib sama sama saksikan piala suzuki......patut la macai PKR dan gang kajang move meroyanmacam gila babi sebelum ini......aljuboori rasa senak perut bila kedua dua pemimpin satu pentas....macai pkr pulak rasa ngilu jubo bila azmin sama pentas dng najib ahaksss......senak perut takot demo jalanan berubah lokasi ke bukit segambut dan permatang pauh.....tahniah pasukan bola sepak malaysia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azmin najib macai bn bapak ko semua to taik hanjing

      Delete
    2. Pocong berbungkus tu najib dgn azmin ke, mne lh tau dia org buat surprise ke ....kahkahkah

      Delete
  5. Azmin tgk bola dgn najib, tapi abg nuar dkt mana? Takkan mlm ahad pun buat projek kot... 'nuar kat mana, nuar nuar kat mana?...'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak ko kt umh sewa bangla g la tngok bodoh.

      Delete
  6. Azmin dilihat sbg mesra umno. kalo ts khalid, mesti tak jadi mcm ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko to mesra alam ke mesra umno ke tetap bodoh smpai mampos.

      Delete
  7. mentaliti melayu bangang punya komen..........fitnah x abis2. kafir pun malu nak fitnah.

    ReplyDelete
  8. Teruk betullah. Jangan campuradukan sukan dgn maki cerca pemimpin. Kalau PM dgn MB Selangor dtg tengok bola salah, DSAI tak datang pun salah juga. Mana satu betul ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pemimpin celake dan ske tibai duit rakyat wajib dsalahkan .sukan ngan politik same je. Lam sukan ade judi lam politik ade rasuah .tq

      Delete
    2. Kelantan, terengganu, pahang tengah banjir besar, yang dia datang tengok bole buat hapa?

      Delete
  9. Penjaga gol terbaik dan pemain paling bernilai Khairul Azhan x main.

    Pertahanan terbaik Razman Roslan juga tidak dipilih.

    Woi.. buat apa bagi anugerah tapi x dipilih.

    Harap kan rambut je macam cibai.

    Coach Dollah Superstar jadi artis la lepas ni lagi baik tak pandai pilih pemain.

    Padan muka kalah uweeekkkk.....

    ReplyDelete
  10. Malaysia main stadard atas satu takuk je pada Timor Leste.

    ReplyDelete
  11. Harimau malaya ngan sekolah keb ampang belum tentu menang .cerite je kasi gempak .peyokong ngan macai umno semua xleh pakai .lam bahase cantik nye dua2 taik hanjing.

    ReplyDelete
  12. Gulung tikar la , team kucing kurap.

    ReplyDelete
  13. Taun lepas aku g thailand .g bangkok naik keretapi .tmpat tiket xsesak n xde org sedangkan org amai kt stu .aku sembang ngan org thai yg niaga kt stu .aku difahamkan dwog naik keretapi free g mane2 tharu sngguh.nape malaysia xleh wat mcm thailand? Patut la rakyat thailand patuh ngan pemimpin dwong .malaysia hura hara pijak rakyat smpai mampos .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila kerajaan memerintah lebih memikirkan tanggungjawab kepada rakyat byk contoh yang MUSTAHIL diikut oleh kerajaan kita berbanding Thai...tol, road tax tak ada...lesen memandu dll bayar sekali saja...ingat Thai bukan negara Islam tapi tidak menzalimi sehebat kita

      Delete
    2. Betol to,bila kite dh pergi tmpt org bru tahu beza malaysia ngan tmpat lain .teruk dn memalukan malaysia yg dkataan maju nie.macai2 dok lam estet dok lam bukit je diperbodohkan kini dulu selamanya

      Delete
  14. kalau lawan main konda-kondi mungkin boleh menang

    ReplyDelete
  15. Di Thailand pengurusan bolasepak tiada pengaruh politik.

    Di Malaysia geng politik sibuk nak kan jawatan.

    Ada yang berkuasa esekutif.

    Yang bawah pakat setuju je, janji elaung masuk.

    Siapa berani lawang tuang Presideng...????

    ReplyDelete
  16. Saya sokong pendapat syafee...semua bidang ada unsur politik dalam sukan dalam pentadbiran dalam syarikat dalam pelajaraan..apa nak jadi lah tanah air ku...

    ReplyDelete
  17. Rakyat malaysia dipengaruhi olih minda umno bn taik hanjing tak bolih pakai langsung , asyik tengok cerita porno buat fitnah rasuah tipu rakyat . harga minyak turun yg yg diturunkan 2sen. dah lah melayu ramai yg miskin nak rompak lagi duit rakyat memang peminpin umno bahalol biul.

    ReplyDelete
  18. Bila ada hantu badak yg datang kat stadium tgk perlawanan bolasepak pasukan negara lawan sek men ampang pun leh kalah-semua badi hantu badak yg bom altantuya- semua game sukan yg dihadiri oleh hantu badak ni sure malaysia kalah-mmg suwey hantu badak kunyah chewing gum ni-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Badak to patut g afrika kawan ngan babi !

      Delete
    2. nasib baik hantu jubo tak datang, hantu jubo lebih teruk dari hantu badak.

      Delete
  19. Aku pun dah agak dahhh BADAK Dan LAKI BADAK rambut putih tu memang bawak sial...asal dia ada je mesti kalah...

    ReplyDelete
  20. Itu bukannya hantu, tapi dah siap pakai kapan takut mati mengejut kalau rimau boleh menang. Mujur rimau kalah, maka tak jadi mati.

    ReplyDelete
  21. Pengurusan stadium sepatutnya tak bagi masuk penonton yg berpakaian diluar kebiasaan. Contoh dah ada, penonton bertopeng menutup kepala ala gila2 yg merusuh menghuru harakan temasya sukan bolasepak. Budaya mcm ni tak perlu diikuti dan perlu dibendung dari awal. Keghairahan melampau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azilah & Sirul masuk mahkamah pun boleh berselubung.

      Delete