KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Friday, 26 December 2014

RAKAMAN FOTO-FOTO TUANKU SULTAN KELANTAN TURUT SERTA MEMBANTU MANGSA BANJIR.... TAKBIR!!!!



KOLEKSI GAMBAR YANG CUKUP MENYENTUH JIWA DAN MENYUSUK KALBU...

Tuanku Sultan Kelantan berangkat mencemar duli membantu manga banjir dengan hanya berkaki ayam. Tuanku yang berjiwa rakyat. ALLAHUAKHBAR!!!!

29 comments:

  1. Najib kn ape, dia takut nnti kaki dia kene kulat air...

    ReplyDelete
  2. Najib tak buat cam tu.

    Kena buat padicure kalau kaki sentuh air banjir.

    ReplyDelete
  3. Allahu Akbar, semoga Allah berkati Tuanku

    ReplyDelete
  4. Biarlah PM main golf, mugo dia bukan set set kito.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita doakan dia berjaya buat hole in one

      Delete
  5. Mintak omak ko siar gbar umah tok guru nikky ajis samada dah tenggelam dihanyutkan banjir ke belum ....pasal pemerintahan dio la klantan jadi lagu nih....bala tok guru.....banyak benda tak betuk masa dio perintah dulu.....huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejak bila pulok ko ni jadik malaikat? Nak tanya nih, yang kat Pahang, terengganu dan perak pulok, salah sape? Bukan ke kat negeri2 tu semua benda buat betol belaka?

      Delete
    2. 16:47 mintak2 ko mampus bukan saje dlm keadaan ngeri tapi berkepala babi....biar nnti ramai akan kenal sape ko .... huhuhu

      Delete
    3. ko ni, sementara nik aziz ni masih hidup, elok la ko jumpa dia mintak mahaf. Nasihat aku lah...

      Delete
    4. Harap berhati-hati bercakap panda ulama'. ITU adalah asas DLM agama. Maaf yea kalau terkasar bahasa.

      Delete
    5. Astaghfirullah. :(

      Delete
    6. Anon 16.47 tu bukanya Islam, kafir. Jenis bodoh sembah tuhan yg dibuat sendiri. Kalau yg disembah tu perbuat daripada jenis coklat, pasti dimakan tuhannya tu.

      Delete
    7. 1647...
      kau tunggu hari kau nak mapuh lagu mano... takut2 kau ditelan banjir tu...

      Delete
  6. Bodo punya pm..
    sultan pun boleh turun padang...si pm boleh main golf
    mms siul

    ReplyDelete
  7. Lepas tuya kena liwat kt phg dan kl selalu banjir.hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas lubang jubo mak kau di liwatoleh bapak kau kl selalu banjir...hehehe

      Delete
  8. 16.47..mulut puaka, base natang bodo. Lebih pada kera..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kera...tapi babi. babi tungga hok dah tumbuh tanduk kak palo

      Delete
  9. yg ni benar2 mencemar duli.................dirgahayu & takbir !

    ReplyDelete
  10. Aku ni org kL tapi aku memang respect baginda tuanku Sultan Kelantan- baginda mmg berjiwa rakyat dan prihatin- daulat tuanku dan semoga allah merahmati baginda Sultan Kelantan-

    ReplyDelete
  11. Tiada polis tiada pengawal tiada reporter tiada cameraman tiada pembodek berkerumun tersengih2 tiada liputan tv baginda turun sebagai hamba allah menteladani sikap para sahabat nabi....allah huakbar semoga allah merahmati baginda

    ReplyDelete
  12. Xheran pun.. mmg patut dia turun tolong sbb sudah makan elaun hidup yg mewah secara percuma sejak kecil lagi hasil duit rakyat..

    Ini time banjir tak payah tonjol2 susah la. Bukannya dia merangkak mcm biawak pun urk selamatkan orang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 21:52 dgn sultan pun ko nak iri hati ...x pe sok ko punya sultan besar najib mencemar duli turun ke kelantan ko boleh lh junjung dia supaya dia x kene air ...kahkahkah

      Delete
  13. This Is What You Really Want !!
    Something That Beyond Your Imagination !!
    KLIK HERE !!

    ReplyDelete
  14. ALLAHUAKHBAR..!!! Ya ALLAH BERKATI USAHA2 PARA ALIM ULAMAK BAGI MELAKSANAKAN HUKUM MU YA ALLAH..KAU PERMUDAHKAN SEGALA URUSANNYA YA ALLAH HANYA KAU YG MAHA BERKUASA ATAS TIAP2 SESUATU..

    ReplyDelete
  15. Subhananallah. Semoga Allah swt menerima khdimat bakti Tuanku, mengampunkan dosa-dosanya dan merahmati hidup dan matinya. Amin.

    ReplyDelete
  16. kalau azmin buat camtu mahu meroyan omak kau...

    ReplyDelete
  17. Trbaik...tp yg mngata org tu dr truk prangainya...kot nk mnolongnye idak..dok mlalak yg lebeh..

    ReplyDelete
  18. Inilah contoh khalifah terbaik. Sanggup mencemar duli demi mencari keredhaan Allah. Semuga Allah memberkati negeri kelantan darul naim. Dirgahayu Duli Tuanku Sultan Kelantan. Mengenai Najib dia juga manusia, ada kesilpan. Dia juga ada keluarga anak isteri seperti orang lain. Dìa juga nak membahagiakan keluarga dia. Yang penulis2 blog dan tukang2 komen kenapa tak rasional. Ikut sangat rentak pembangkang Lim Kit Sial dengan Red Bean Armynya. Kawan2 tau tak media SingPura mcm channel news asia, straits times bukan main cepat kutipberita buruk Malaysia. Kawan2 tau tak ini kerja orang2 kafir terutamanya Cina yang membenci Islam. Be rasional dalam komen2 anda. Kawan2 ya g terpaksa pindah tinggal dipusat pemindahan ringan2kan tulang sekurang2nya tolong cuci pinggan. Jangan jadi Tuan pulak. Petugas awam dan sukarela bukan kuli kamu. Ingat tu.

    ReplyDelete