KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 18 December 2014

MOHON JANGAN KETAWA KUAT SANGAT NANTI MANA MEREKA NAK LETAK MUKA.


Laaaa ... ingatkat jiwa kental keras tebal ... baru kena tuduh di mahkamah dah meleleh air mata tersedu-sedu????? .. Apa punya keslah nak jadi samseng sukan macam ni ... Kalau dihukum masuk penjara mau menangis meraung  meronta-ronta.

Ini baru kes dituduh mengikut Seksyen 147 Kanun Keseksaan kerana merusuh dan sabit kesalahan boleh dikenakan hukuman penjara dua tahun dan denda atau keduanya sekali.... belum kena tahan dibawah Ordinan Cegah Jenayah atau SOSMA lagi.


Lain kali fikir berulang kali sebelum mau melakukan kesalahan jenayah.

14 comments:

  1. Replies
    1. Samseng konon....buang kau kote kau bagi anjing makan
      aku lebih respek dengan pondan tempoh hari....dia boleh control cun...senyum2 dan posing ala2 manja depan masa dia masuk court di Putra Jaya....
      Kalau dia orang ini kena jel, letakkan dalam sel Vietnam....biar dia meraung hari2 kena jubo dengan orang Vietnam...

      Delete
  2. Telo masing2 dah kecut trperosok masuk kedlm.samseng taik hanjing...

    ReplyDelete
  3. samseng taik kucing

    ReplyDelete
  4. "Budak2 ni jadi macam tu sebab semangat cinta akan negara terlalu tinggi. Mereka tak sanggup melihat negara dimalukan waima dipersendakan oleh segelintir manusia yang menumpang mencari makan di bumi kita. Tentu ada sebab mengapa budak2 tu memukul penonton tersebut....dan demi sayang, cinta pada ibu pertiwi itulah mereka memukul penyokong pasukan luar itu......"

    cuma mereka tak bijak....
    tang bola sanggup masuk jail
    tang bola sanggup tinggal solat
    tang bola kepala jadi biol
    tang bola manusia boleh berubah jadi bukan manusia....

    ReplyDelete
  5. rocky the great brown unused dick says: alaaa lebey kurang macam samseng jalan kebun dengan samseng Gombak tu je laa... berani tibai sesame melayu je, dengan bangse lain mampus tak berani jilat aer liur sendiri; itulah melayu sekarang..

    ReplyDelete
  6. Pondan melulu, berani tak menentu, macam hantu,

    Menangis sedu sedu, tiada bantu, silap2 kena lutu, baru tahu.

    Samseng taik kucing, baru tahu kena kecing, berani ramai, bila saorng tahu2 terkecing...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SETUJU sgt2...
      itu la yg dinamakan sbagai Samseng Melayu Taik Ayam Punai.. !!

      betoi kata bro 14.20..
      "demi sayang, cinta pada ibu pertiwi itulah mereka memukul penyokong pasukan luar itu......"
      cuma mereka tak bijak....
      tang bola sanggup masuk jail
      tang bola sanggup tinggal solat
      tang bola kepala jadi biol
      tang bola manusia boleh berubah jadi bukan manusia....

      tambah skit yea..
      tang mercun sanggup hilang/kudung jari/kudung tangan.. !!

      Delete
  7. Berani buat berani tanggung...hahahahahah

    ReplyDelete
  8. samseng taik kucing negeri mane tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ....dari negeri isketambola.

      Delete
  9. Menangis masuk mahkamah? Bikin malu sama Pendekar Mustar daaa...
    Org tengok bola kau pun nak tengok bola jugak. Pakai sarung kepala hitam bertutup muka, konon hero lah nak tunjuk lagak samseng. Org kalau betul2 berani sbg anak jantan tak tutup muka cara bertopeng. Berani ramai. Baru kena dakwa dah terkincit dlm seluar. Kesian, balik bersunat lagi sekalilah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SETUJU sgt2..

      "Baru kena dakwa dah terkincit dlm seluar..."
      menyusahkan omak.. menyusahkan kakak2.. adik2...
      silap2.. menyusahkan ayah tolong basuhkan sluar.. !!!
      kahkahkah !!!

      Delete