KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Friday, 5 December 2014

KERANA NAK BODEK ANWAR DAN HINA KHALID SAMPAI SANGGUP MENIPU DAN MEMFITNAH??????




"Najib ade gelaran sir x? Setau aku x de.., Tp yg aku tau khalid ade., dia ade gelaran Sahak"


Posting dan editing ini dibuat difahamkan susulan Darjah Kebesaran Seri-Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (SAAS) yang dianugerahkan kepada DSAI pada tahun 1992 ditarik balik oleh Padukan Tuanku Sultan Selangor.

Aduh!!!! sampai begini sekali taraf kesanggupannya yang mengaku dirinya pejuang Parti Keadilan Rakyat lakukan semata-mata mau membodek melangit membuta tuli tanpa kenal erti dosa dan rasa bersalah dan dalam masa yang sama hina caci cerca TSKI atas sifat kebencian yang melampau.

Betul-betul memberi malu besar kepada wajah, maruah dan nama baik Parti KeADILan Rakyat.

Buat gambar ubah suai dan edit mantan presiden Indonesia dan isteri jamuan makan malam kenegaraan di Istana Buckingham pada Rabu, 31 Oktober 2012.

Gambar suami Queen Elizabeth II Prince Philip Duke of Edinburgh disunting, diedit serta diubah suai superimpose sebagai DSAI dan gambar isteri mantan Presiden Indonesia, Ibu Ani Yudhoyono sebagai Kak Wan kononnya pada tahun 2006 menerima anugerah kebesaran Britain di Istana Buckingham dari Ratu Britain, Queen Elizabeth II yang membawa gelaran "Sir".

Setahu Omak gaya budaya kerja macam ini adalah budaya kerja yang pernah dilakukan oleh para penggiat siber UMNO yang sudah pun mereka campak jauh-jauh sebab ianya tidak memberi keuntungan dan manafaat kepada parti UMNO/BN .. budaya kerja yang para pendokong PR terutamanya KeADILan kutuk keras sebagai amat terdesak dalam meraih sokongan.

Yang dulu dikutuk dan dicaci kini ada pula penyokong tegar Azmin dok kutip dan jadikan sebagai cara menyerang UMNO dan pemimpin kebenciannya terutama TSKI.

Kerja jijik memfitnah ini Omak Kau cukup yakin dan percaya melebehi 101% DSAI dan Kak Wan dan keseluruhan pimpinan KeADILan khasnya dan Pakatan Rakyat amnya tidak setuju dan membantah keras.

Kalau beginilah budaya kerja yang dipamir dan diamalkan oleh segelintir macai totok Azmin Ali .. maaf cakaplah ... ianya adalah kerja manusia Pariah Kelas Rendah seperti apa yang disuarakan oleh pemberi maklumat kepada Omak Kau.!!!!!


KEBENARAN ITU PAHIT .. KEADILAN ITU PERIT ... PERJUANGAN ITU SAKIT... RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH .. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DI TOLAK.

29 comments:

  1. Woiiii....jangan la main edit2
    Tak aci la main tipu mcm tu....
    Menang tipu tak aci la woiiii.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...tapi apa blh buat macai-macai PKR tolol macam Pak Pandir macam dah minum air ketum gila nama dan kuasa

      Delete
    2. Pakai salib?
      Nampak sangat kerja macai Umeno...atau upahan umeno yg baru mula nak berjinak2 dgn kerja edit-mengedit....huhu

      Delete
  2. Aku tak rasa ini kerja fanatik PR/pkr...melainkan bertujuan mengaibkan anwar dengan salib didada dan sekiranya anwar ada menerima anugerah ini dah tentu ada beritanya walau utusan tv3 tak beri liputan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sah kerja babi amenu atau anjing upahannya

      Delete
    2. macai pkr sanggup buat apa saja utk menipu dan fitnah. skrg segalanya terbongkar.

      Delete
    3. 17:02...Memang sah kerja taik babi bontot bapak kau.

      Delete
  3. ini kerja Omak kau,tak payahlah tuduh orang lain ,nak hian orang pun biar berpada nanti kau akan menerima penghinaan dan cacian.tolong oamk kau jelaskan dan buktikan siapa yang edit kalau bukan kau,aku ada bukti.tunggu kau

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah kau ada bukti buat apa tanya Omakau lagi? aku pun nak tunggu jugak ni apa yg kau nak buktikan. Jangan-jangan cakap aje bergegar-gegar tapi habuk pun tarak. ini era 20an bro, kalau nak ugut-ugut sorrylah kau silap orang. Apaapa pun taniah Omakkau.

      Delete
    2. Kali ni omak kau silap besar.
      Macai nuar tak mungkin tak buang gambar salib di baju boss...
      Benda ni dibuat utk malukan nuar dan kaitkan nuar dgn kristian dll.
      Boleh teka sapa buat?
      Boleh teka tak?

      Kali ni omak kau memang silap!!
      Silap besar....

      Delete
  4. 'Reverse Psychology'...'The enemy of my enemy is my friend'...PERIOD!!!...dak gitu Omak Kau...

    ReplyDelete
  5. Yeeaaah....syabas omakkau.Teruskan perjuangan menegakkan keadilan.kami sokong Omak 110%.Jangan gentar dengan ugutan macai Azmin gangster taik kucing .macai Azmin ni kat tempat aku menikus macam tikus Nampak kucing.Perangai dia orang ni sebijik macam UmNo

    ReplyDelete
  6. Anuar Zain:
    Berlalulah sudah ramadan sebulan berpuasa
    Tiba syawal kita rayakan dengan rasa gembira
    Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa
    Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira

    Elina:
    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    Anuar Zain:
    Kuih dan muih beranika macam
    Makanlah jangan hanya di pandang

    Elina:
    Ketupat rendang sila nikmati kawan
    Penat memasak malam ke pagi

    Anuar Zain:
    Wajik dan dodol jangan lupakan
    Peninggalan nenek zaman berzaman

    Elina:
    Asyik bersembang pakcik dan makcik
    Hai duit raya lupa nak di beri

    Anuar Zain & Elina:
    Berlalulah sudah ramadan sebulan berpuasa
    Tiba syawal kita rayakan dengan rasa gembira
    Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa
    Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira

    Anuar Zain:
    Kuih dan muih beranika macam
    Makanlah jangan hanya di pandang

    Elina:
    Ketupat rendang sila nikmati kawan
    Penat memasak malam ke pagi

    Anuar Zain:
    Wajik dan dodol jangan lupakan
    Peninggalan nenek zaman berzaman

    Elina:
    Asyik bersembang pakcik dan makcik
    Hai duit raya lupa nak di beri

    ReplyDelete
  7. Semua org berpotensi buat bnda ni....tau gmbar edit napa tuduh org....bagitau edit dah le....mari tuduh omakko buat....hahah....takder isu ke....omakko baik ko edit gambo sendiri jadi cun.....

    ReplyDelete
  8. Nah haih putaq putaq terbelit belit gedik gedik garit garit (gatal burit) dok kecoh pasai apa tak tau biaq pi la kat depa nak tarik ka nak tolak ka tu had depa........

    ReplyDelete
  9. ko boleh menipu semua org sebahagian waktu.
    ko boleh menupu sebahagian org sepanjang waktu
    ko TAK boleh menipu semua org sepanjang waktu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan....ko tak boleh menjubo org sepanjang waktu

      Delete
  10. Kelentit siam ini tak ada kerja lain kah, sikit punya hal pun dia nak melenting. Mungkin tak dapat 2.6 juta agihan wang dari Khalid Brahim kot? Ambil entah dari FB mana-mana kemudian nak buat isu. Cuba pergi teropong geng UG Haram Jadah PAS yang sedang mandi-manda kat Tasik Kenyir sedangkan pemimpin PAS yang lain sedang pecah kepala di Ipoh memikirkan strategi nak menguatkan semula PAS setelah geng haram jadah UG-PAS ini buat onar. Lihat sahaja Nor Azli (Taliban -janggut bulu burit) atau bulu Omakkau yang sedang basah berendam di Tasik tersebut bersama Cicak kering Beduh dan Kepala Utoh Nasaruddin Walfire. Atau Omakkau teropong punya teropong nak cari salah Azmin dan Anwar tiba-tiba yang nampak hanya nampak bulu puki sendiri yang disangkakan janggut Nor Azli (PAS Perak).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak sokong pemimpin parti punya hal, akhirnya dosa fitnah dan melucah yang orang ni dapat..

      Delete
    2. Macai anon 16:28 tengah tidur petang dan mengigau tidur dengan cina doll..tu pasal lalok seks merapu meraban keh keh keh

      Delete
  11. From bangkok with love bite...
    kebenaran itu pahit,keadilan itu perit,perjuangan itu sakit,rakyat benci pkr,pkr is dead...

    ReplyDelete
  12. beginilah perangai macai pkr sebenar. bila marah kulit kat luar yg nampak elok telah tersiat maka lahirlah rupa sebenar yg pnuh kekotoran dan kebusukan yg saling tak tumpah mcm big brother .......umno yg terkenal dgn maki hamun dan cacian dan kadang kala pekataan lucah. Jadi anda boleh nilaikan sendiri kemurnian macai pkr ni . perut penuh najis, hati penuh dendam, benci dan fitnah, otak penuh dgn putar belit dan unsur2 seks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Layak kah spesis otak batu dan tali barut lahanat ini untuk dibahasakan dengan ayat-ayat yang baik?

      Delete
  13. Abg beca abg beca di tgh jalan, cari muatan utk mencari makan, putar2 putar2 kaki mengayuh.......................... Macai PKR macai PKR di dlm blog, cari bahan (fitnah) utk mencari makan, putar2 putar2 putar alam...............mmg dasar Putar Alam Parti Kelentong Rakyat ni !

    ReplyDelete
  14. betul ke anwar dpt gelaran "sir".....dah jadi sir aljuburi le tu...kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku setuju,...kehkeH kEH KEH KEH !!

      Delete
  15. Kalau nak edit put editlah betul2 sikit, ini yg ko gantung cross kat leher anwar tu apahal...

    ReplyDelete
  16. inilh cara org melayu brpolitik cukp trkenl dgn pemikirn kotor utk mngaibkn mushnya dgn plbagaicra. jnji ada kpuasan sasarn mncpai kjayaan. brbandg cra org cina bpolitk walupn mush politk tpi x spi ketahp cra org mlyu bpolitik . buktinya cukp jels kita ada mta dn fikrn prhatikn msyrkt cina bpolitk wlupn PP dbwh dap. knepa mca.gerakn x hentm lge kaw kaw..sprtimna org mlyu brmushn dgn prti lawn. fikr fikrlh jgn meng sorak kg trgadai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju dgn hang. Jarang benar cina Dap hentam cina Gerakan atau cina mca. Tujuan utk survival bangsa. Sbb tu cina boleh hidup di mana2 di seluruh dunia.

      Melayu?
      Berebut tempat jual burger pun sanggup bermusuh dan ABU sampai mampooos

      Delete