KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Wednesday, 3 December 2014

PENGARAH JABATAN SIASATAN JENAYAH NARKOTIK (JSJN) DATUK SERI NOOR RASHID IBRAHIM DILANTIK SEBAGAI TIMBALAN KETUA POLIS NEGARA YANG BAHARU.
Pengarah JSJN Datuk Seri Noor Rashid Ibrahim dilantik sebagai Timbalan Ketua Polis Negara yang baru.
 
Menurut Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar, pelantikan Noor Rashid berkuatkuasa 1 Disember lalu, lapor Bernama.

9 comments:

 1. anwar ibrahim jd timbalan polis.. idop abwar

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ada lagi orng gila buat komen,ingat kan dah dihantar ke tampoi

   Delete
 2. Buat lh pembaharuan...

  ReplyDelete
 3. Tolong Omak kau siarkan laporan audit yang baru tentang kes bagi pampasan kepada geng2 Khalid Ibrahim.kau jangn kecut perut.Jangan biarkan dia orang hina Khalid,

  ReplyDelete
 4. Hidup maa piiii aaaa bumi tm

  ReplyDelete
 5. Aku nak tanya ni.. Kalau dap suruh pkr keluarkan pas dari pakatan.. Korang setuju tak?

  ReplyDelete
 6. Sejak 10 tahun yang lalu, seorang artis seni dari Amerika, Ra Paulette telah berkelana seorang diri ke padang pasir New Mexico untuk berkarya. Beliau menghabiskan masa beliau mengukir sebuah gua batu pasir yang ia temui, membentuknya ke dalam ruang bawah tanah yang indah penuh dengan cahaya.

  Dengan di temi anjingnya, Paulette mencipta reka bentuk dan gaya yang berbeza untuk setiap gua, memberikan setiap satu kualiti dan tekstur yang sangat indah.

  Beliau berharap dapat mewujudkan persekitaran yang akan memberi inspirasi "pembaharuan rohani dan juga peribadi." Ia juga akan berfungsi sebagai tempat untuk acara-acara seni setelah ianya selesai.beliau paling benci umno sepanjang hidupnya.baginya umno parti orang xade seni dan sakit otak .menurutnya anjing beliau pun xberminat ngan umno.sekian

  ReplyDelete
 7. Tahniah dato' bila jadi KPN dapat Tan Sri...benteras habis2an jenayah berleluasa sekarang ni tangguhkan dulu arahan2 politik utamakan keselamatan ramai

  ReplyDelete