KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 17 September 2015

INI APA KES!!!! ... PESERTA HIMPUNAN MERAH SESAMA SENDIRI BERTUMBUK


Himpunan Baju Merah bertujuan mengeratkan salitulrahim dan menyatukan perpaduan Melayu kah gelagat mereka ini????

Kena akui ianya kes terpencil tetapi matlamat, niat dan tujuan Himpunan Baju merah diadakan semalam sebanyak sedikit tercalar jua akibat tindakan beberapa anak-anak muda yang dirakam bertumbuk sesama mereka atas alasan yang tidak diketahui.

Walapun begitu pihak polis Kuala Lumpur menyatakan secara keseluruhannya Himpunan Baju Merah semalam berjalan lancar dengan sedikit insiden kekecuhan berlaku di Petaling Street tetapi terkawal dengan 2 tangkapan dilakukan.

20 comments:

  1. geng hadi lwn geng mat sabu @ geng najib lwn geng mudin @ geng jijah lwn geng azmin....entahlah...lu pikir le sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini bukan lagi monyet umno


      tapi anjing hyena umno

      Delete
    2. ini bukan lagi monyet umno


      tapi anjing hyena umno

      Delete
    3. Barua dapig menyamar geng baju merah..patut pun kena belasah...hehehe

      Delete
    4. apa lu cerita. jangan buat fitnah tak tentu pasal. entah entah lu yg barua.

      Delete
    5. Hahaha......gelagat melayu muda memang mcm ni. ..berlagak je lebih.. apa lg mat rempit mat toloi mat ganja mat samun yg berhimpun pasti tunjuk samsengnya. Merah gagal bererti umno semakin lemah, melayu dah tak sokong umno hanya melayu gila duit je...yg sokong, tu pun sebab wang bukan ada hati nak sokong pun!!! Bukti terang2 bersih 4 juara malah cina buktikan mrk bersatu dan ada melayu mula menyokong perpaduan dan membenci melayu resis dan angkuh!

      Delete
  2. Inilah natijahnya bila tujuan berhimpun masih kabur dan tidak ikhlas.

    Kamu bergaduh sesama sendiri.

    Kamu baling objek sampai ada yang luka.

    Kamu bertempur dengan polis sehingga ada polis yang cedera.

    Jadi apa tujuan kamu sedangkan pemimpin kamu tersenyum lebar melihat telatah kamu.

    Mereka hidup senang lenang berbelanja dan bebas ke mana sahaja.

    Malangnya kita semua terpaksa membayar GST, kos sara hidup dan bermacam-macam cukai sedangkan pemimpin sedikit pun tak terkesan.

    Jadi adakah selepas perhimpunan ini akan terbelanya orang Melayu sedangkan dari Kesultanan Melaka sampai sekarang Tanah Melayu/Malaysia ini dikuasai sepenuhnya oleh orang Melayu.

    Sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami sedang tangkap macai pkr cuba buat kecoh, bersih pun ada mabuk dan kecing rata, gaduh di tangkap oleh polis

      Delete
  3. Kenapa babi2 dibukit yg disalak dah gelabah ? Utk maklumat lanjut layari blog Ibnu Hasyim ttg pengakuan org kuat Dap .......... En Razali berkenaan Dap dan Org kuat parti kuali @ PAN ! ............................ ada macai dan balaci Dap kata ini cerita lama !................ berapa lama ? adakah 1000 tahun atau 2000 tahun sebelum masihi ? mmg sah depa tolol dan bahlol atau mgkn ini yg dikatakan melayu mudah lupa ! tahukah kamu brp lama masa diambil oleh yahudi utk menguasai dunia ? tahun brpkah zionis ditubuh dan dirancang sbg agenda yahudi menguasai dunia ? apakah agenda Dap yg berusia hanya beberapa tahun sudah dianggap lapuk dan org Islam boleh melupakannya serta tidur lena tanpa rasa gusar ? mmg macai dan balaci Dap ni dah jadi tolol , bahlol dan bangang mgkn akibat gila kuasa atau kesan minum holy water ?

    ReplyDelete
  4. Salam 1rasuah ,

    Cina datang sehelai sepinggang jadi kaya, india datang sehelai sepinggang jadi doktor kaya, singh datang sehelai sepinggang jadi lawyer kaya, Pakistan datang sehelai sepinggang jadi tokey kedai kaya, Indonesia datang sehelai sepinggang jadi kontraktor kaya, Kemboja datang sehelai sepinggang jadi peniaga kaya. Rumah tepi loji taik naik pegi atas bukit kerana rajin.

    Melayu pun kaya, kaya komplen, nak masuk u pakai kuota 3A, nak masuk kerja pakai cable sanak saudara, nak kaya cepat ali baba, usaha malas semua nak short cut, last-last rumah atas bukit turun tepi loji taik kerana rajin komplen.


    KEDEPAN (KEmbalikan DEgree berasaskan kePANdaian, SPM 5A degree dan guru, 3A-4A diploma, 1A-2A sijil, 0A buruh amah dan pekerja am) adil ialah meletakkan sesuatu pada tempatnya, biar bodo buat kerja bodo, pandai buat kerja pandai. Heee

    ReplyDelete
  5. Hari ini maruah Melayu dah melonjak ke?? Khakkk ptuiii!!. Manusia bangsat (Siapa yang cakap???). Yang kerja dreba van atau lori Cina tetap jadi dreba bukan jadi mandur. Yang kerja kuli dikilang Cina tetap jadi kuli batak, silap-silap supervisor Mat Bangla!!! Lagi malu!!. Yang kerja despatch hari ini tetap kerja despatch takkan jadi manager sebab dah berhimpun. Yang kerja gerai tetap kerja gerai tak kan jadi menteri!!. Jawabnya kalau taraf kuli tetap jadi kuli walau pun dah berhimpun dan dapat duit. Itulah kebanyakkan orang Melayu, duduk sembang kelentong lebih!! Yang menaikkan maruah Melayu ialah pendidikan. Kalau bodoh, bingai dan tolol tetap akan begitu kecuali bila ada ilmu bermanafaat untuk cari makan didunia dan kebahagian diakhirat!! Walau apa pun kalau dah bingai tu tetaplah bingai walaupun Al Qur'an telah lama diturunkan!! . Oii tak nampak pun yang berhimpun tu solat beramai-ramai. Semua uzur ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko terlebih mkn taik haramjadah cina kafir tu pasal perut haramjadah ko semakin membuncit, terlebih makan taik haramjadah cina kafir lel katakan..geh3

      Delete
  6. Ko tu lansung tak bebaju 2 kali bangsat + cibai + barua 7 keturunan.

    ReplyDelete
  7. Kau orang bergaduh anjing dan babi oi.
    Yang penting aku boleh tumpang 3.6b.
    Kah kah kah.
    Hidup melayu.
    Cayang kak ros.

    ReplyDelete
  8. bagi pewaris ilmu persilatan (PESAKA)... lambang maruah bangsanya adalah sipemimpin (pemerintah)..dan lambang maruah agamanya adalah si ulama ... maka sekalian bangsa yg menumpang itu telah melampaui batas secara nyata (dengan menjulang penyapu , memijak gambar sipemerintah dan si ulama ,membawa sepanduk2 yg menghina , dan ucapan2 yg membakar sifat sabar dan tenang bangsa melayu (PESAKA) ... biarkan si jahil yg sangat sombong dari kalangan bangsanya sendiri terus "tenggelam" dengan segala rintihan dan sesalan yg memenuhi dada mereka ... tidak tertolongkan lagi keadaan mereka yg menjadi alas dan benteng (laksana binatang ternakan) kepada segala kehendak dan nafsu bangsa yg asalnya menumpang ... dan tetap berpaling dari segelintir kepimpinan bangsanya yg bersifat laksana kawanan serigala yg sangat buas (berjual beli hak bangsa dan agamanya sendiri) ... inilah PESAKA yg akan menjadi benteng terakhir setelah hilangnya segala kekuatan sipemerintah (askar dan polis ) .... besarlah harapan niat PESAKA itu kekal didlm panduan syariat islam (agar tidak jatuh kedlm sifat melampaui batas ) .... :)

    ReplyDelete
  9. Pesaka sudah lari tujuan, terikut emosi umnoputra yang mengayakan kuncunya sahaja. Hidup pesaka yang hilang arah tuju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. andai kamu merupakan pewaris seni silat bangsa melayu .... pastinya kamu malu terhadap apa yg kamu tulis ... :)

      Delete
    2. andai kamu merupakan pewaris seni silat bangsa melayu .... pastinya kamu malu terhadap apa yg kamu tulis ... :)

      Delete