KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 24 September 2015

JAMAL SEKINCHAN BAKAL DITAHAN PIHAK POLIS KERANA ANJUR TUNJUK PERASAAN DIPETALING STREET SABTU INI??????



Polis akan bertindak terhadap Datuk Jamal Md Yunos berhubung kenyataannya untuk mengadakan satu lagi tunjuk perasaan di Petaling Street Sabtu ini.

Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Seri Noor Rashid Ibrahim berkata, Ketua Umno Bahagian Sungai Besar itu akan dipanggil dalam tempoh masa terdekat.

Jelasnya, polis akan menyiasat Jamal kerana merusuh mengikut Seksyen 143 Kanun Keseksaan.

Beliau menjelaskan bahawa pihak polis mempunyai kuasa untuk menahan sesiapa di bawah Seksyen 105 Kanun Acara Jenayah sebagai langkah pencegahan.

“Kami mempunyai kuasa untuk menjalankan tangkapan untuk mengelakkan apa-apa jenayah, termasuk merusuh,” katanya yang dipetik daripada Mstar Online.

Menurut Noor Rashid, polis akan menempatkan anggotanya di Petaling Street pada ini Sabtu ini sebagai langkah berjaga-jaga.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai cadangan pihak tertentu untuk mengadakan perhimpunan di kawasan berkenaan pada hujung minggu ini.

Ia diadakan atas alasan bagi membantah kehadiran warga asing yang menjalankan perniagaan termasuk menjual barangan terlarang dan tiruan di lokasi itu.

52 comments:

  1. kalau polis malaysia tak nak tahan pun tak apa. kami akan laporkan kat fbi, cia dan atf si jamal nie sebab dia tokan dadah dan juga pengganas yang sponsor keganasan dalam malaysia nie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tokan dadah?
      Pengganas?

      BODO BUAT KERJA BODO

      Delete
    2. Itu semua poyoo...
      Tak akan berlaku penangkapan. Polis hanya akan bertindak jika pelakunya geng baju kuning.

      Delete
    3. Elok sgt polis tangkap geng baju kuning. Kencing berak merata rata macam anjing dan babi.
      Lain kali polis jgn tangkap, tembak je.

      Delete
    4. Beranikah polis nak tangkap Jamal pak tongkol? Dah berapa kali Jamal buat provo terhadap bukan Melayu. Dari rumah Ambiga Peristiwa Low Yat dan Bersih. Jamal tetap gagah dan bebas menghina kaum lain. Aku Melayu tetapi aku tidak suka manusia bermuka2 seperti Jamal ini.

      Delete
    5. Himpunan Bersih tak di siram air manakala Baju Merah berkumpul dgn menggunakan makcik Felda dgn bayaran RM 30 seorang.

      Delete
    6. Buat apa siram air, yg selfie dgn amoi tu bukan badak air, tapi badak sumbu Afrika.

      Delete
    7. Patutlah Hj Hadi nak buat himpunan hijau 60k. Cemburu dgn Mat Sabu rupanya. Cemburu sebab Mat Sabu berselfi dgn amoi2 gebu. Beritahu Hj Hadi sudah lah tu cukup lah berbini tiga.

      Delete
    8. Nak berhimpun sbb nak beli no ekor?
      Eeeeiii balik daaa

      Delete
    9. kena tangkap, bicara...nanti dia offer makan ikan bakar percuma setiap sabtu selama 5 tahun....

      bagus jugak tu...walau pun ikan bakar busuk.....

      Delete
    10. Babi kuning jgn dibuat main2...
      Kang tak pasal keta polis terbalik kena sondol mcm kat bershit 123..hehehe

      Delete
  2. kita sepatutnya laporkan jamal bangsat nie ke badan antarbangsa seperti ICC supaya dia dibicarakan sebagai penjenayah perang! biar semua negara ban pukimak sekor nie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penjenayah perang???

      BODO BUAT KERJA BODO.

      Delete
  3. Tuan Ibrahim Tuan Man is another fooking idiot. He never used to be so stupid before he became the Deputy President of PAS. Which part off fook off does Tuan Ibrahim not understand?

    The Chinese and Indians hate PAS. Half their own members and leaders hate PAS. DAP hates PAS. Many in PKR hate PAS. Yet PAS is still crawling on its hands and knees and is licking their asshole and sucking their dicks to be allowed to remain in Pakatan Rakyat.

    PAS sudah takde marwah ke? Muka tak malu ke? Hidung tak mancung pipi tersorong-sorong. Don’t you understand that no one except just a few of your members still want you?

    Please lah, PAS. At least retain whatever extremely little dignity you still have and leave. Stop grovelling at the feet of PKR and Pakatan Rakyat. Even if you have to die, die with some dignity and not like a pariah dog. - Raja Petra Kamarudin

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu....raja petra pun dh tau teruknya pas

      penyokong pas sama mcm presidengnya jg.... ego bongkak tknk terima realiti

      jauh sungguh parti islam dpd akhlak islam

      dunia dh dipenghujungnya

      Delete
    2. Raja petra kes rosmah di hutan tempat tuya dibunuh.kuheh kuheh.just raja spin.ada juga yg nak percaya tu.whatever la pet n the jilat dap geng.mungkin sudah dpt tuan baru agaknya org ini

      Delete
    3. Dia berani ker balik mesia?
      Balik misti kina ngapppp punya la
      Elok la dia mamfoosss kat sana.
      Mamfoosss sebagai short tail cow

      Delete
  4. All malaysian hate u, raja petra.

    ReplyDelete
    Replies
    1. no la... kau sorang je benci petra sebb kau pencacai imam ali rustam
      dan ali tinju...

      Delete
  5. Raja Petra, even if you have to die, die with some dignity and not like a pariah pig.

    ReplyDelete
  6. Macai UG mcm biasa la g balai minum kopi lepas tu balik umah n lepas sebulan kes sapu bawah karpet.kes CEO mb kelantan rembat balak pun senyap je..ngeh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak cerdik langsung komen kau

      BODO BUAT KERJA BODO

      Delete
    2. Ye la...hang saja yang pandai hang saja yang cerdik. Itulah sebabnya hang boleh kata orang tu bodo orang ni bodo, sebab hang pandai kan. Hang mungkin pandai dan cerdik, tapi hang sama saja macam yang suka memperendahkan orang lain, tak elok macam tu. Jika kepandaian hang berguna, dikongsikan dengan yang ramai, bukan memperlekehkan mereka. Kepandaian seseorang itu bukan mutlak miliknya...biar ada ihsan, biar jadi insan

      Delete
    3. Dia tu sama pandai mcm hadey dan Mat Balak. Sebab tu dia buat baiah cerai bini talak 3

      Delete
    4. Bila banjir besar berlaku di kelantan, Mat Balak tak nak pulak mengaku yg banjir tu sbb dia sapu balak di kelantan sampai bersih.

      Delete
  7. Anuar faktor rosak yg masih perlu diguna pakai.sabu faktor badut yg berotak udang.guan eng faktor pembunuh anjing gila.whats a pathetic group of people.jaga jaga pulau pinang anjing gila akan mengigit anda.tolak dap tolak kuali.aku rasa bloq pancai semua sudah sama dgn pemikiran mat sabu yg badut n udang.en gunung pula terpaksa mengimport idea bodoh itu krn org bijak pandai semua telah kering idea utk mengutuk pas.seranglah pas lg n anda sendiri akan berasa sakitnya.mereka tak ada jln lain utk menarik ahli selain mengutuk pas padahal ia spt mengutuk diri sendiri cuma.idea mereka yg dikatakan progesif n peduli itu spt tak sgt ingin dipedulikan org.nampaknya hanya bukit penang yg sibuk menjulang mereka.teruskan lah memalukan diri srndiri kelak org melihat muka buruk kamu disebalik topeng.kerajaan pas dikelantan n hj hadi tidak akan diburukkan jika menyokong dap.dijulang bukit penang
    whats a shame people

    ReplyDelete
    Replies
    1. annuar musa memang tkguna ...dok bela jamal tongkang

      Delete
    2. Kebas duit derma pun masih dijulang.
      Klu kat China yg makan babi tu, lama dah jalan.....

      Delete
  8. Jamal anak pak tongkol bukan ada hal nak rogol artislah ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak cerdik langsung komen kau.

      BODO BUAT KERJA BODO.

      Delete
    2. Kalau berlaku 13 MEI sekali lagi...kita ramai2 cari Si Jamal ini. Buat anak bangsa hidup tidak aman.

      Delete
    3. Jual cd cetak rompak, cd lucah, brg tiruan tu kat chowkit dan jln TAR melambak2. Pergi terjah kat situ dulu laa

      Delete
    4. Haha 2047 pengecut.. agaknya klu cina tinggikn suara sikit terus terkencing dlm seluar dpn ank bini pe.

      Delete
    5. Yg tekencing dlm sluar depan bini tu bapak badak.

      Delete
    6. jamal anak pak tongkol
      kau pulak anak pak jubo
      jamal jual ikan bakar jenis tongkol
      kau pula jual jubo

      peliwat tegar pun tak hingin nak beli jubo kau yg tak laku tu, dah le tak laku berkedut pulak tu,
      org berniaga ikan kau pulak berniaga jubo.....kihkihkih

      Delete
    7. KAU SURUH AMOI PETALING STREET TUNJUK BETIS SAJA

      MELELAH LAH AIR BUAH JAMAL TONGKANG TU

      TERUS KATA... PERHIMPUNAN BATAL ORG CINA BAGI KERJASAMA

      KITA RAKYAT MALAYSIA BERBILANG KAUM MESTI HARMONI

      TAK CAYA CUBALAH PETUA TOK INI

      Delete
  9. lagi najib pegi PBB lg merudum duit

    dah 4.43 = 1usd

    hanya pas blh hidup sbb pas adalh pertubuhan peladang dn penternak

    ReplyDelete
  10. Pas n hj hadi tak akan dikutuk jika jadi kaki jilat dap.shame on u the jilat dap people.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu hj hadi tak fitnah org pkr, tak kapirkan org, tak baruakan org, tak hanjingkan orang, tak babikan orang, hj hadi akan disanjung tinggi.

      Delete
    2. Kalu hj hadi berenti jadi tuan presden dan cuci cirit kat mulut, orang akan hormat dia

      Delete
    3. Klu hj hadi join umno lagi ramai orang gumbira dan tepuk tangan.

      Delete
    4. Org ramai gumbira dan berterima kasih sbb hj hadi tak join PR 2.0. Ramai bersyukur sbb gunting dlm lipatan sudah beramboos sendiri tanpa perlu dihalau. Semua gumbira kecuali Azmin.

      Delete
    5. Ramai bersyukur sbb kepala taik dan taik2 yg mengotorkan PAS sudah dibuang dan di flush menuju ke tong taik...asal taik balik ke tong taik...Kah Kah Kah..

      Delete
    6. kenapa kau guna perkataan JILAT utk ulamak aku tu

      uwaaaaaaaa sedih tau kau samakan dia org dgn anjing pulak

      dia org bukan nk jilat dap... tk kaya dap tu

      jilat najib berbaloi kaya

      tp sekarang bahaya

      FBI nk berkenalan dgnnajib dn kawan2 nya termasuk hadi dan harun din agaknya

      FBI nk buat temujanji kat mana ye....... lupa lak

      ohhh ye...

      kat GUANTANAMO

      sebuah madrasah kat Cuba kata depa lah

      Delete
  11. Salam 1rasuah,

    Old town white coffee ialah satu franchise anak Malaysia yang berjaya. Ia telah.menyumbang kepada ekonomi negara dalam bentuk cukai dan mengurangkan pengangguran.

    Nak harapkan melayu, mereka hanya banyak di ipt tapi bila grad menjadi beban kepada negara kerana mereka menjadi pencari kerja bukan penjana kerja.

    Masalah timbul apabila ada yang tidak sedar diri memilih kerja yang bukan dalam tahap kepandaiannya akibatnya produk jadi seperti labu yang dibaiki tikus.heee

    KEDEPAN ( KEmbalikan DEgree berasaskan kePANdaian , SPM 5A degree dan guru , 3A -4A diploma , 1A -2A sijil , 0A buruh amah dan kuli am ) adil ialah meletakkan sesuatu pada tempatnya , biar bodo buat kerja bodo , pandai buat kerja pandai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju.
      Biar yg bodo buat kerja bodo duduk atas pokok jadi kera sumbang.

      Delete
    2. Org yg jadi tikus baiki labu nih amat berdosa kepada labu2 mereka yakni produk2 mereka . .moga mereka cepat betaubat.

      Delete
  12. Pancai n kaki jilat dap sudah meroyan sakan sampai petik rencana raja spin yg kantoi tuduh rosmah hari tu.sikit lg nak dpt tempat tinggal yg sama dgn member lamanya d bamboo in.nasib baik sempat spin n dimaafkan.what a pathetic group of people.nak sgt dap ambik alih selangor agaknya.meroyan tak sedor diri sampai tahap kronik tu.what a shame tak ada penulis bijak pandai lain yg bleh menulis utk kutuk pas lg agaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biar yg bodo buat kerja bodo atas pokok kayu jadi kera sumbang. Sambil itu boleh menyalak bukit. Bila sudah penat menyalak bukit, kera bodo tido atas pokok sambil mimpi siang hari pergi putrajaya. Pergi putrajaya ikut rombongan hadi melawat jabatan perdana menteri dan istana najib. Sedar2 kera sumbang sudah jatuh pokok dan air liur meleleh2 ingatkan dapat duduk istana ganti najib. Lepas tu, kera sumbang menyalak lagi sambil berak tercirit2. Jin tolong kasi angkat kera sumbang atas pokok di dahan paling tinggi. Kalau menyalak dan jatuh lagi boleh terus mamfooss

      Delete
  13. Tuan Ibrahim Ni banyak alasan lah. Nasib baik bukan staff aku. Kita tak nak reason, Kita nak result. Orang panggil bincang, datang. Masa bincang, cakap. Jgn senyap JE. Dah habis meeting Baru nak cakap. Alahai, tak de daya kepimpinan langsung. Macam mana nak jadi menteri besar pahang Ni

    ReplyDelete
  14. Langkah kajang tlh menjadi kejang.mat sabu badut kuali n the geng pula dpt ganti pas dlm pakatan putus harapan.nuar pula tak mampu diselamat kan oleh peguam peguamnya.dap pulak nak jd tokey besar kpd semua org.apa nak jd dgn pr tu.why what happen.geng pancai mesti terus meroyan jika tak parti tak akan ada ahli.what a confusing game.azmin dlm bahaya harap dpt bertahan atau umno akan kembali ke selangor.padan muka semua org terutama dap yg tamak haloba sgt.

    ReplyDelete
  15. Cg bard yg hari tu dipangil kucing kurap oleh tun m tu.sempat juga dia popular sekejab sbb dpt keluar muka ditv3.sekarang kutuk azmin n jilat dap pula.what a pathetic group or people.ini org bleh jd popular di tv imayam.budak budak pancai mesti seronok habis dpt tgoknya.lepas ni siapa lg penulis yg nak masuk kategori ni agaknya.

    ReplyDelete