KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Saturday, 19 September 2015

MODEL FELIXIA YAP BERANG BILA ADA PENYOKONG AMANAH@PAN GUNAKAN GAMBARNYA TANPA RESTU DAN KEBENARANNYA BAGI MEMPROMOSI PARTI AMANAH

Amanah kah dengan buat kerja jijik lagi kotor ini???? ... profesional, progresif, peduli dan inklusif kah????? ..... Ternyata amat betapa Amanah@PAN  Desperado sungguh.

Dear whatever party it is or whoever,


Please DO NOT USE MY PICTURE OR MY NAME FOR ANY POLITICAL USAGE.

I AM NOT INTERESTED IN BEING INVOLVED IN ANYTHING POLITICAL.
PLEASE REMOVE THIS AT ONCE.
YOUR DESPERATION MAKES YOU LOOK PATHETIC.
THANK YOU.

Or...anyone can tag this "Abe Is" and tell him he is getting "famous" for being desperate.



Gambar itu menunjukkan Yeap dengan kata-kata, "saya Felixia orang Cina & Beragama Islam" (I Felixia, seorang Cina dan Muslim) dan "Islam menolak perkauman." Terdapat juga simbol Amanah dalam gambar.

Selepas mereka mencuri Ahli Parlimen, ADUN, ahli dan logo, nampaknya mereka kini juga mencuri hak imej selebriti. 

Model Felixia Yeap telah menjauhkan dirinya dari yang baru dilancarkan Parti Amanah Negara (Amanah), selepas gambar-gambar beliau kononnya menyokong parti itu telah tersebar dimedia sosial.

Bekas bunny Playboy, yang telah memeluk Islam pada Julai tahun lepas, berkata dia tidak mahu gambarnya atau namanya digunakan untuk apa-apa kaitan dengan politik.

Ini dinamakan jenis terdesak yang akan melakukan apa saja dalam keadaan bila sudah terdesak teruk .. semua kerja kotor, jijik, penipuan dan fitnah sudah dikira halal demi mencapai matlamat.

Memang layaklah apabila ada penganalisis politik menyarankan agar Parti Amanah @PAN tambah perkataan curi kepada Amanah, Progresif, Peduli menjadi Amanah, Progresif, Peduli, Curi.

94 comments:

  1. LOGO PAN, KEPALA DAPigs!!!

    Semalam kecoh dilaman media sosial memperkatakan mengenai logo parti pimpinan Si Mat Sabu tu dilihat seakan - akan sama dengan logo yang digunakan oleh sebuah stesen TV di India.

    Ternyata, persoalan mengenai perkara itu memang masuk akal walaupun puak - puak Pengkhianat Amanah Negara tu dakwa sebaliknya. Sekali tengok pun kita boleh nampak persamaannya.

    Menurut laporan laman portal KedahNews.com, sebelum ini parti yang dipimpin oleh Si Mat Sabu tu enggan menggunakan akronim atau 'Short Form' PAN kerana takut disamakan dengan 'periuk'.

    Malah laporan itu juga turut mendedahkan bahawa kali ini, bukan sahaja berkaitan dengan visual yang digunakan menciplak logo stesen TV berkenaan, tetapi rupa bentuk logo itu sendiri.
    "Beberapa blog tempatan mendedahkan, isu logo Amanah turut dibangkitkan ramai penyokong parti itu sendiri yang masih lagi belum disahkan pendaftarannya hasil pengambilalihan daripada asalnya Parti Pekerja Malaysia.

    "Ramai pengguna media sosial turut mendakwa logo Amanah mirip organisasi rahsia Zionis iaitu Freemason berdasarkan konsep tiga segi dan corak satu matanya tetapi lebih lucu, ada kata ia logo sebuah stesen televisyen.

    "Dakwaan berkenaan ternyata amat berasas kerana logo Amanah konon huruf A yang berwarna putih dengan latar warna jingga itu memang 100 peratus ‘sebijik’ sama dengan stesen penyiaran swasta India iaitu Imayam TV." - lapor laman portal tersebut.
    Mungkin niat PAN tu menciplak logo stesen TV tu sebab diorang nak mengelirukan rakyat Malaysia. Mungkin diorang ingat rakyat Malaysia ni semuanya BODOH macam diorang gamaknya.


    Diorang lupa bahawa dunia sekarang ni bukannya sama seperti dunia yang diorang hidup dulu. Dunia sekarang ni semua benda pun orang tau. Jadi, jangan la diorang ingat rakyat Malaysia ni mudah sangat nak ditipu.

    Walaubagaimana pun, jika kita lihat dari satu sudut, logo PAN tu kemungkinan besar ada kaitan dengan logo puak - puak DAPigs tu sendiri dimana mereka hanya menggunakan hujung Roket.

    Kalau kita tengok pun, kemungkinan besar logo PAN tu dibuat berdasarkan kepada perkara yang dibangkitkan. Tambahan pulak, puak - puak Pengkhianat pimpinan Si Mat Sabu tu memang Macai tegar kepada DAPigs. Jadi, tak heran la kalau diorang guna logo yang seakan - akan serupa!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wanita pas sedihmenangis di permainkan oleh pas pis pus

      Wanita pas di perdagang mcm awek playboy dgn talak talak talak

      Bila tiba pru14 nasib wanita pas hamcur

      Delete
    2. mengaku konin lebih islam dan amanah dr pas...tapi rupanya hampas....

      Delete
    3. Pan-teq kahkahkah

      Delete
    4. Malaysia baru abe is desperado.kaki jilat dap.

      Delete
    5. PEMBETULAN:
      PENYOKONG PAS MENYAMAR TUR

      Delete
    6. MAT SABU PERASAN DIA HANDSOME SANGAT KE!!!

      Hek-eleh!!! Memang tak reti nak mengkadarkan diri lansung Si Mat Sabu ni. Dia ingat dia handsome sangat ke sampai tahap dia buat songeh pun nak mengharapkan orang suka pada dia?

      Dia sedar ke tidak yang dia dan konco - konco Pengkhianat Amanah Negara pimpinan dia tu dah menjadi Pembelot? Jadi, buat apa dia nak terhegeh - hegeh tak tentu arah macam orang Gila Talak?

      Dasar 'Hidung Tak Mancung, Pipi Tersorong - Sorong' pulak Si Mat Sabu ni. Kan PAS dah menyatakan perndirian bahawa diorang takkan ber-Tahaluf Siyasi dengan puak - puak Pengkhianat?

      Jadi, untuk apa lagi Si Mat Sabu tu nak buat kenyataan KONONnya dia bersedia untuk bertemu dengan Si Hadi Awang tu bagi membincangkan pembentukan Pakatan Haramjadah 2.0?

      Jika dilihat dari satu sudut, tindakan Si Mat Sabu tu hanya sekadar nak memburuk - burukkan imej Presiden PAS tu sahaja. Dia nak memberikan gambaran kononnya dia lebih 'Gentleman'.

      Kononnya dia nak tunjuk la kepada rakyat yang dia lebih bersikap terbuka jika nak dibandingkan dengan Si Hadi Awang tu. Maka sebab itulah Si Mat Sabu tu keluarkan kenyataan sedemikian.

      Mungkin Si Mat Sabu tu ingat, dengan cara itu dia mampu untuk memperdayakan rakyat dan membuang tanggapan buruk terhadap diri dia dan parti yang dia pimpin pada ketika ini.

      Mungkin Si Mat Sabu tu fikir, rakyat Malaysia ni semuanya BODOH macam dia jugak gamaknya, senang - senang je dia nak tipu. Tapi hakikatnya, rakyat Malaysia ni semuanya bijak belaka.

      Yang BODOH hanya mereka yang sanggup ikut bontot Si Mat Sabu tu menjadi Barua kepada puak - puak DAPigs. Realitinya, rakyat Malaysia sekarang semua dah sedar bahawa Si Mat Sabu tu merupakan Pengkhianat Amanah Negara!!! Jadi, tak payah la dia nak berlakon!!!

      Delete
    7. tulis pjg tp kosong

      rugi seminit umur aku membaca nya

      uweeek

      Delete
    8. Lar...rajin pulak kau baca!!!! Takkan nak ciplak kot!!

      Delete
  2. Kalau pakai gambar omakau baru la betul2 terdesak.muka mcm jebon xde daya penarik langsung..ngeh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mengaku konon profesional progresif...rupanya...i am ayam

      Delete
    2. Knpa cangkul jd ayam pula anon 16:21 depa geng dgn menteri cap ayam ke.menteri tu kan dah dicaras.entah entah geng cangkul dicaras sbb mereka tu ayam.aduh duh

      Delete
  3. Meraung menjerit muslimat pas apabila tubuh badan di perdagang untuk tujuan politik

    Talak talak talak

    Bila tiba pru maka nasib muslimat pas mcm awek playboy... Di jadikan lauk oleh mullah taliban

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mengaku konon lbh islamik dan amanah...rupa2nya...kaki cilok

      Delete
    2. Malaysia baru ni abe is jgn tak tahu desperado mulut cabul kaki langar

      Delete
    3. Muslimah Pas jaga2...anda sedang diperdagangkan / cagarkan...
      murah nya korang ye..
      kesiannnn..

      Delete
    4. anom 17:58 bukan muslimat pas tapi isteri2 pan sbb laki depa gila jawatan.

      Delete
  4. Abe is tu desperado mulut cabul lg kes nak lempar tahi atas muka mat sabu.habis la melenting tuan bukit pinang nanti.hey sabu apa pancai kamu dah buat ni.jgn pancai jd pan....sudah.come on tak faham makna amanah ke.ustad ahmad kan ade.wan ji pun ada jgn nak main langar je.kata nak buat islam sila rujuk la org berkenaan kalau kurang pengetahuan ye.amanah curi logo.peminat logo india n oren cina.whatever la sabu

    ReplyDelete
  5. ini kerja agen gerak saraf umnu... yg buat propaganda burukkan musuh

    omak SB , dia mesti tau

    PAN tidak perlu guna artis utk berjuang.... PAN bukan syarikat iklan

    jgn terperangkap dgn kerja2 jahat perang saraf musuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan PAN tapi TAT.

      Ka ka kah GHB idiot

      Delete
    2. dh tentu mencarut itu kerja geng anti Amanah

      memang itulah tahap otak dan akhklaknya

      Delete
    3. Lagi mau mengaku amanah....

      Delete
    4. Anon 15:31...ko ni mesti kuar dari jubo mak ko......bukan dari pan*** mak ko....

      Delete
    5. MENCARUT TU KERJA KETURUNAN BABI

      Delete
    6. Gembiralah adinda OK. Khalid gagap dah nak masuk Pas pis pus.. Elok la OK oooi kau pun berambus masuk Pas pis pus lagi baik.

      Delete
    7. Pan parti kuali sebab itu dia perlukan model felixia itu kalau tak macam mana dia nak hidup he.he.he

      Delete
  6. Bandar baru dabong dimakan baboo,

    Siapakah baboon tersebut,

    Bersambung episode 2,

    Blogger MSO

    ..ngeh3

    ReplyDelete
  7. Tahukah anda najib tidak pernah habiskan pengajiannya. Justeru beliau tidak pernah tahu jerih pedih orang yang berusaha untuk skor spm nak buat degree.

    Maka semasa beliau menjadi menteri pelajaran, degree telah dilacurkan bila mana kelayakan untuk mengambil degree bukan lagi kepandaian, calon serendah 3A/10 subjek pun boleh ambil ada yang cakap 3 kredit hingga calon gred 3 pun boleh ambil. Begitulah hinanya degree dibuat najib.

    Sebab itulah ramai skorer masih menganggur dan bodo pula diterima bekerja bukan berdasarkan kepandaiannya.

    Oleh itu kepada skorer di luar sana jom pangkah keadilan kembalikan keadilan sosial agar semua orang berfungsi ikut kepandaian masing masing dalam masyarakat.heee

    KEDEPAN (kembalikan degree berasaskan kepandaian spm 5A< degree & guru, 3A-4A diploma, 1A-2A sijil, 0A buruh, amah & pekerja am) demi kualiti pendidikan negara dan masa depan anak-anak kita. Biar bodo buat kerja bodo, pandai buat kerja pandai.heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman ni kita perlukan lebih dpd org pandai

      kita perlukan org pandai yg ada iman, ehsan dan AMANAH

      org bodoh takkan mampu hancurkan negara

      org pandai yg tidak berintegriti dan tktakut mati... sanggup lakukan itu

      Delete
    2. Parti pan#%$ kuali

      Delete
    3. Pandai menipu
      Pandai meniru
      Pandai berlakon
      Pandai bermuka muka
      Pandai tarik perhatian
      Pandai berhujah
      Pandai ciplak
      Pandai berdalih
      Pandai pilih channel TV - Imayam

      Delete
    4. Kerja puak baju merah kot

      Delete
    5. Nak hina pemimpin lain lantak. Hina lah kalian najib atau hadi atau lks DLL.

      Namun jgn sesekali hina imam jemaah mohd sabu. Kami akan cari dn penggal kepala kalian dgn pedang kami.

      Segala pujian utk ahlulbait..pujian utk imam hussien

      Delete
  8. Amanah tak faham makna amanah semua nak main langar.ustaz ahmad n wan ji tu dah
    Jd ustad langar ke.ustad acsesori ke.sory la ustad ye tolong bagi nasihat sikit geng kome jgn bagi malu bukit penang lg.islam malu tak apa boleh langar tp bukit pinang tak boleh langar.itu nak cari maut jawab nya.selamat menonton imayam.hero tamil tempek amoi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn menulis ketika mabuk

      merapu

      Delete
  9. Teruskan berjuang imam mohd sabu. Kami jemaah tetap dibelakngmu demi wilayah yg Allah redhoi.

    Walau berjuta lautan merah menentang mu ataupun lautan kuning mengkhianti mu, kami jemaah sanggup menghancurkan mereka, sanggup berperang bergadai nyawa demi kebangkitan jemaah Dan Islam yg sebenarnya.

    Segala pujian utk ahlul bait, doakan kemulian imam ayatollah khomenei yg pernah menjulang sebuah negara yg benar benar Islam

    Salamun

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkpayah menyamar syiahla nk burukkan mat sabu

      klu tkbg bini dimutaahkn jgn mengada2 nk mengaku syiah

      klu nk tau hadi tu yg kuat sokong iran dn hezbosyaitan yg mmbunuh umat islam

      kini dlm pas pun dh ada khawarij yg nk menghalalkn darah mereka kluar pas.

      suruh pegi jihad cabut balik nk bikin onar kt sini. hancur pas kerana mereka ini

      Delete
    2. Nak hina pemimpin lain lantak. Hina lah kalian najib atau hadi atau lks DLL.

      Namun jgn sesekali hina imam jemaah mohd sabu. Kami akan cari dn penggal kepala kalian dgn pedang kami.

      Segala pujian utk ahlulbait..pujian utk imam hussien


      Amaran!

      Delete
  10. Mat sabu dgn cerita kononlogi bagaimana mereka menjadi setandan kelapa komen yg jatuh tergolek dog.kesian dgn pancai yg kantoi pegang anjing haram hari tu.tok peti maza kata tak haram tp binatang tu najis yg lebih kotor dr tahi.jd buat apa nak main main pegangnya jika tahi pun kita tak lalu nak pegangnya.org melayu je yg suka sebut mcm tu anjing babi haram.binatang tu najis berat yg haram dimakan.byk pancai tak berapa tahu agama rupanya.patutlah sibuk dgn program pegang anjing tempoh hari.bagaimana nak berjuang islam kalau tak faham islam.nanti kalau kantoi mcm mat pegang anjing haram tu mcm mana.sendiri jugak yg malu.apapun suka hati langar la

    ReplyDelete
  11. Bykkan bersabar Felixa yap...
    Nanti saya tumbuk perut menakan saya tu...
    Org lain pun si konon jg, dia terlajak tu...
    Apa pun, adakah pkr nk mengorbankan keistimewaan hak melayu yg sudah byk tergadai....

    ReplyDelete
  12. Siapa yang gadai,beruk?babi? UG yang berak orang lain yang kena basuh..ngeh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan beruk, babi pun bukan, tapi anjing gila kat Penang.

      Delete
  13. Saya cadangkan pihak parti kuali membuat sedikit pengubahsuaian pd logo iaitu dgn memasukkan gambar cangkul pd logo tersebut.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Bloq pencinta kuning dap =kueh.hmm yum!yum!dap!dap!.jilat lg la.pencinta kuning=pencinta dap

    ReplyDelete
  16. Saya menyokong parti amanah. Hanya org khianat sahaja yg benci parti amanah.

    ReplyDelete
  17. Selamat maju jaya Imayah ....lain kali buat lagi...

    ReplyDelete
  18. MCA tu ulamak UG ke,jahat dap pun,ada dap saman kerajaan balak sebab hudud..ngeh3

    ReplyDelete
  19. Stesen TV IMAYAM Tamil Nadu akan menjadi penyiar rasmi semua aktiviti yg berkaitan dengan Parti Kuali. Tempahan iklan berbayar boleh dibuat di pejabat baru Parti kuali di Alor Star.

    ReplyDelete
  20. Pas babi diam je bila MCA saman kerajaan kelantan sbb nak buat hudud,ulamak dgn macai sama je jadi babi bisu..ngeh3

    ReplyDelete
  21. Mungkin kita tak bersatu kot...
    Asyik demokrasi ja...

    ReplyDelete
  22. Bagi memudahkan penonton TV Imayam di Malaysia, sarikata dlm bahasa Melayu akan disediakan.

    ReplyDelete
  23. Teruskan berjuang imam mohd sabu. Kami jemaah tetap dibelakngmu demi wilayah yg Allah redhoi.

    Walau berjuta lautan merah menentang mu ataupun lautan kuning mengkhianti mu, kami jemaah sanggup menghancurkan mereka, sanggup berperang bergadai nyawa demi kebangkitan jemaah Dan Islam yg sebenarnya.

    Segala pujian utk ahlul bait, doakan kemulian imam ayatollah khomenei yg pernah menjulang sebuah negara yg benar benar Islam

    Salamun

    ReplyDelete
  24. Untuk masa akan datang, rancangan Tv interaktif dlm bahasa Melayu akan diadakan memandangkan sambutan yg menggalakkan diterima sejak pelancaran logo baru Parti kuali pd 16 sept yg lalu.

    ReplyDelete
  25. Kembalilah berpegang teguh kepada Al-Quran dan As sunnah mengikut fahaman salafussoleh...

    ReplyDelete
  26. Cinta dunia menyebab kan umat islam akhir zaman spt buih bkn salah dap kata ustad cina.ini sy yg kata dap n ideologi ideologi sesat adalah penabur kpd cinta dunia.jd cinta kpd dap n ideologi ideologi sesat adalah cinta dunia.apapun bagus juga lah tazkirah ustad cina yg bagai marah dgn baju merah yg perkauman katanya bkn salah dap salah cinta dunia.mungkin dia tak terfikir yg dap itu adalah penabur cinta dunia.sama sama lah kita belajo lg ya ustad

    ReplyDelete
  27. MAT SABU PERASAN DIA HANDSOME SANGAT KE!!!

    Hek-eleh!!! Memang tak reti nak mengkadarkan diri lansung Si Mat Sabu ni. Dia ingat dia handsome sangat ke sampai tahap dia buat songeh pun nak mengharapkan orang suka pada dia?

    Dia sedar ke tidak yang dia dan konco - konco Pengkhianat Amanah Negara pimpinan dia tu dah menjadi Pembelot? Jadi, buat apa dia nak terhegeh - hegeh tak tentu arah macam orang Gila Talak?

    Dasar 'Hidung Tak Mancung, Pipi Tersorong - Sorong' pulak Si Mat Sabu ni. Kan PAS dah menyatakan perndirian bahawa diorang takkan ber-Tahaluf Siyasi dengan puak - puak Pengkhianat?

    Jadi, untuk apa lagi Si Mat Sabu tu nak buat kenyataan KONONnya dia bersedia untuk bertemu dengan Si Hadi Awang tu bagi membincangkan pembentukan Pakatan Haramjadah 2.0?

    Jika dilihat dari satu sudut, tindakan Si Mat Sabu tu hanya sekadar nak memburuk - burukkan imej Presiden PAS tu sahaja. Dia nak memberikan gambaran kononnya dia lebih 'Gentleman'.

    Kononnya dia nak tunjuk la kepada rakyat yang dia lebih bersikap terbuka jika nak dibandingkan dengan Si Hadi Awang tu. Maka sebab itulah Si Mat Sabu tu keluarkan kenyataan sedemikian.

    Mungkin Si Mat Sabu tu ingat, dengan cara itu dia mampu untuk memperdayakan rakyat dan membuang tanggapan buruk terhadap diri dia dan parti yang dia pimpin pada ketika ini.

    Mungkin Si Mat Sabu tu fikir, rakyat Malaysia ni semuanya BODOH macam dia jugak gamaknya, senang - senang je dia nak tipu. Tapi hakikatnya, rakyat Malaysia ni semuanya bijak belaka.

    Yang BODOH hanya mereka yang sanggup ikut bontot Si Mat Sabu tu menjadi Barua kepada puak - puak DAPigs. Realitinya, rakyat Malaysia sekarang semua dah sedar bahawa Si Mat Sabu tu merupakan Pengkhianat Amanah Negara!!! Jadi, tak payah la dia nak berlakon!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak hina pemimpin lain lantak. Hina lah kalian najib atau hadi atau lks DLL.

      Namun jgn sesekali hina imam jemaah mohd sabu. Kami akan cari dn penggal kepala kalian dgn pedang kami.

      Segala pujian utk ahlulbait..pujian utk imam hussien

      Delete
  28. Apala korang perlikan logo PAN tu... Mana da depa cilok... Depa nk buka cawangan imayah d malaysia.. Biaq pi la depa.. Beri le sokongan.. Nnti bolehle kite tengok MGR

    ReplyDelete
  29. Nak hina pemimpin lain lantak. Hina lah kalian najib atau hadi atau lks DLL.

    Namun jgn sesekali hina imam jemaah mohd sabu. Kami akan cari dn penggal kepala kalian dgn pedang kami.

    Segala pujian utk ahlulbait..pujian utk imam hussien

    ReplyDelete
  30. Asstaqfirullahhalazim...
    Betui ka hang shiah nie....
    Bertaubatlah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamu yg sepatutnya bertaubah

      Sertai jemaah kami dibawah imamiyah mohd sabu mama kelak kamu tidak binasa

      Delete
    2. Hampa tau dak hampa tak betui...
      Amanah parti hampa ka....
      Masalah nie...

      Delete
    3. Kenapa syiah tak betul?

      Pengikut Ali dan ahlul bait tak betul habis pengikut sunni atau muawiyah yang membunuh anak cucu nabi itu betul?

      Delete
    4. Byk benda..
      Aku bkn nk tunjuk bagus... aku pun tak reti sgt...
      Hampa angkat Saidina Ali lebih drpd Rasullullah s.a.w..
      Sesat yang nyata....
      Mintak maaf la... bertaubatlah dan kembali jln yg lurus...
      Setiap manusia perlukan jalan yang lurus...

      Delete
    5. Tu la hang baca media umno sgt pasai tu bodo... xda syiah angkat Ali lagi tinghi drpd Rasulullah malahan syoahlah yg dok bela Rasulullah drpd serangan sunni muawiyah yg kata nabi masam muka walhal org lain. Yg kata nabi kadi nabi umuq 40 walhal sejak azali yang kata pak mak nabi kapiaq puak2 hampa la kami yh dok bela rasul. Fyi

      Delete
    6. Jgn guna taktik kotor lg utk menangkan parti....
      Jgn buat fitnah kat agama nie....
      Mana pimpinan ulama....
      Ada sebab Rasullullah memilih org utk memimpin...

      Wahai sahabat... bertaubatlah...
      Sesat ke neraka....

      Delete
    7. Rasulullah memberi isyarat selepas baginda Ali lah amirul mukminin. Rujuk hadis selimut. Kalau hang belajaq abis la.

      Delete
  31. Mat sabu sekali ngan hampa ka...
    Bg proof....

    ReplyDelete
  32. Jilake pada yg kutuk2 abg mat sabu..
    cangkul pun cangkul laaa....

    ReplyDelete
  33. Ustad cina tu petik kata nabi utk membuktikan dap tak bersalah tulus mulus bagai kulit najib.kata nya cinta dunia yg salah.padahal dap lah penabur cinta dunia
    itu sebagai umpan.kenapa dia tak petik ayat quran pulak yg mengatakan org nasrani n yahudi itu tak akan redha dgn agama
    islam.sejauh mana kita yakin yg dap itu tdk
    terlibat dgn dua agama ini.dappun salah juga
    sbb menabur umpan tp yg lebih bersalah
    ialah yg termakan umpan itu hingga sangup
    jd penjilat.ingat sikit jgn muka tulus mulus
    percaya 100%.tgok mcm najib tu.muka hj hadi mcm garang sikit tak terima.

    ReplyDelete
  34. Pak samad dap pulak kata malasia bkn negara org melayu sj.sy kata kalau cina tak naik tocang mana melayu nak bangun berhimpun.semua org dok salah kan org melayu rasis yg org cina dok pijak gambar pemimpin org melayu tu apa.cuba mereka buat perangai baik ada org nak kacau mereka.diberi betis hendakkan peha siapa yg
    tak rasa nak marah.mmg najib salah tp pijak gambar org tu tak beradap.bagaimana nak suruh org beradap dgn mereka. Siapa yg tiup api berkauman dulu jgn nak salah kan org melayu sj

    ReplyDelete
  35. Knpa dah tak ada kutuk mengutuk lg ni
    genjatan senjata sempena raya haji ke.ke dah sentap sbb kantoi logo.cari idea serangan baru.abe is yg kantoi tu tak terus meroyan lg

    ReplyDelete
  36. Geleng kpale dengan admin blog... tulis tajuk entri " MODEL FELIXIA YAP BERANG BILA ADA PENYOKONG AMANAH@PAN GUNAKAN GAMBARNYA TANPA RESTU DAN KEBENARANNYA BAGI MEMPROMOSI PARTI AMANAH " tapi caption, Amanah kah dengan buat kerja jijik lagi kotor ini???? ... profesional, progresif, peduli dan inklusif kah????? ..... Ternyata amat betapa Amanah@PAN Desperado sungguh.

    - cerdik sikit laa.. kerja PENYOKONG kan? bukan semua penyokong doktor, peguam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha kutuk penyokong sendiri adalah org bodoh.mcm la org pandai tak akan buat silap

      Delete
    2. Penyokong pun perlu amanah. Kalau peguam, doktor pun tak amanah, sama jugak.

      Delete
    3. Itu yg ciplak logo kerja penyokong juga ke.apa penyokong dap ni eh salah sebut pulak penyokong cangkul ni hampeh belaka rupanya

      Delete
  37. Mulai minggu depan, semua aktiviti parti kuali akan disiarkan secara langsung menerusi channel TV Imayam. Jurucakap Part kuali memberitahu, ia akan memberi manfaat kepada pengikut mereka di negara India khususnya di negeri Tamilnadu, Kerala serta di semenanjung Jaffna utara Sri Lanka.

    ReplyDelete
  38. Abe is tu over excited sebenarnya ingat boleh langar mcm aktiviti biasa parti cangkul
    Tak sangka terkantoi pula.rilex a abe is biasa je org terkantoi.tp kalau awal awal terkantoi malu jugak la ye.hero tamil tempek amoi cerita sensasi tv imayam.jgn lupa tengok

    ReplyDelete
  39. Bagi penyokong parti kuali yg tidak berkesempatan menonton siaran TV Imayam secara langsung, mereka boleh melayari laman web kami di www.partikuali_imayam.com.maimai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah typo ke bro bkn maimai tp mamai.byk pancai ni laku gitu.eh lupa lak stesen tu kat kedah patutlah pakai maimai

      Delete
  40. Menurut Felicia Yap, dia sebenarnya tak kisah sgt dan sedia menerima undangan utk berselfie bersama sama pengerusi parti kuali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh juga berbogel masa selfie oh felicia

      Delete
  41. Tambahnya lg, dia bersedia menjadi duta bagi parti kuali dengan syarat logo parti ditukar atau Sekurang-kurangnya diubahsuai dengan meletakkan gambar cangkul pd logo tersebut.

    ReplyDelete
  42. Nak hina atau carut nama parti ka, nk kutuk pemimpin kalian ka, nak anjingkan najib atau hadi atau cina ka sukahati kalian!

    Namun jgn sesekali menghina imam mohd sabu pemimpin jemaah.

    Ingat! Jika kalian mendukung cita2 part I amanah maka kallian adalah dikalangan kami! Jgn sama sekali sebut nama mohd sabu utk dihina.

    Kami jemaah sanggup berjuang serta memenggal kepala kalian.

    Segala pujian utk imam saidina Ali, Hussein Serta ahlul bait!

    Allah merestui mu imam mohd sabu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkihkih..ngeh ngeh ngeh..terbaek

      Delete
  43. Bila hati telah hitam.....

    ReplyDelete
  44. Ulamak ulamak AMANAH kena jawab isu ini.

    PAStinya ia bukan kerja ulamak ulamaknya. Oleh itu para ulamaknya perlu memberi tarbiyah secukupnya kepada pengikut yang jahil. Mungkin mereka ingat AMANAH macam anak PANAH yang boleh dilepas ikut suka hati.

    ReplyDelete
  45. Kita mengutuk dengan sekeras kerasnya tindakan Dari orang luar yang menyamar sebagai Ahli pan dan mencemar nama baik parti islam professional (PAN). Kita Akan siasat samada mereka yg terlibat ini Ada mewakili mana mana parti lain seperti parti Islam biasa (PAS) atau parti melayu professional (PKR).

    ReplyDelete
  46. Ya, kita akan siasat siapa punya kerja tu. Itu mungkin perbuatan sabotaj oleh pihak yang dengki dengan sambutan hangat yang diberikan kpd Parti Kuali yg diterajui oleh professional serta membawa Islam yg progresif, bukan Islam Pas yg jumud dan ketinggalan zaman.

    ReplyDelete