KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Saturday, 12 September 2015

MOHON JANGAN SAWAN .... BEGINILAH SAMBUTAN DIBERIKAN PENDUDUK BANTING HIMPUNAN ISTIQAMAH HINGGA KEMENANGAN (PIHAK 13.0) MALAM TADI


Lagi dikutuk lagi rakyat peluk .. lagi ditekan lagi rakyat datang .. lagi di maki lagi rakyat mari .. lagi difitnah lagi ramai yang datang nak dengar ceramah .. lagi diterjah semakin bertambah rakyat berhijrah ..... Itulah dia perjuangan PAS.

65 comments:

  1. Sha dah tido ke?
    Abang rindu la kat Sha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mung kat mana?
      Mung nak kena blasah ke?

      Delete
    2. ALA OMAK....

      Kalu susah nak berhenti menipu....kurangkan sikit pun boleh juga....lama2 boleh berenti menipu.

      cuba klik sini..>> betul ke tidak gambar yan Omak tepek tu?

      Delete
    3. Tahniah dan syabas kepada parti Islam PAS dan rakyat yang masih memberikan sokongan padu kepada parti Islam!

      Ini bererti anjing-anjing dapig buruk kepala telah gagal 100% !

      Delete
    4. sapa siang tadi mengaku anjing menyalak bukit?

      Delete
    5. parti anjing menyalak bukit ker?
      apa daaaa

      Delete
    6. kesian org ngaku rasa dia ulamak kini ngaku pulak yg dia anjing yg suka nyalak kat babi kat atas bukit.....org2 tak jujur ni akhirnya terpaksa ngaku juga yg dia2 anjing yg suka nyalak,bila dia nyalak maka ramai le ahli2 kumpulan anjing yg lain tu ikut nyalak sama

      Delete
  2. Boleh tahan jugak penganut agama sesat nih. Hehehehehe. PAS dah jadi macai UMNO.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok sket dari ko yg jadi macai kafir harbi tu bro....

      Delete
    2. Pas parti Islam semalaysia. Islam bukan aga yg sesat,,bahkan hanya islam yg diterima Allah swt. Org yg sesat ialah org yg tak tahu hujung pangkal sesuatu isu yg berlaku seperti " Najib barua" diatas tu.

      Delete
  3. Pas nak join umno ker pkr?
    Join umno laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah Mestilah PAS join UMNO, senang dapat Projek $$$$$$$. Ulamak pun nak pakai Lamborghini, Ferrari , Porsche, rumah pun nak besar ada swimming pool, hamba abdi tolong suapkan anggur dlm mulut.
      PKR sengkek takdo $$$.

      Delete
    2. Umno sokong hudud...
      dap/pkr tentang hudud...
      tentulah sokong umno...ngok...

      Delete
    3. ko tahu tak gaji mat sabu berapa yg LGE bagi....,

      Delete
  4. Penganut parti cangkul .. meroyan kt sini ... pedih.. woooo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gua peduli apa, gua UMNO hahahahaha. PAS dah porak peranda !! UMNO lah yang untung . Lama betul plan nih, sekarang baru menjadi. PAS sudah musnah dari dalam. Senang nya nak kencing ulamak2 PASar ni hahahahaha.

      Delete
    2. 23.33...umno mana ada untung. bik mama yg untung

      Delete
  5. Semua agen2 yahudi zionis Anwar ibrahim sudah keluar dari PAS...umno dah lama pecat agen yahudi pluralisma anwar ibrahim hanya saki baki agrn yahudi libral dan pluralisma masih ada dlm umno perlu disingkirjan secara total.....agen pluralisma kamaruddin jaapa bekas IKD Institut Kajian Dasar yg mempelopori idea pluralisma anwar ibrahim yg meresap masuk dalam umno dan Pas sudah dihalau keluar...tali barut yahudi anwar ibrahim...sekarang kamaruddun jaapa bagai sirih pulang ke gagang masuk PKR yg dipelopori Anwar Ibrahim...sekarang semua dah nyata terang lagi bersuluh kesemua agen.agen yahudi pluralisma. .lgbt..dan libral sudah bergabung dlm GHB dan PKR..selamat bergaduh dan berantakan sesama sendiri..masing2 cari pengaruh
    dan kuasa..hasil product anwar ibrahim yg menghancurkan islam..iman..dan kesatuan islam melayu sebagai agen yahudi .....bila umno dan pas bergabung semua anjing agen yahudi insyallah sudah tiada lagi...gabungan umno dan pas adan menguatkan lagi islam di malaysia....GHB dan PKR musuh dalam selimut tunggu masa dihukum dlm PRU nnti.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah la tu..ko jaga najib tu la

      Delete
    2. cai umno susah hati sbb kamarudin ngan muhamad masuk pkr.
      cacai mereka kurang berjaya.
      duit elaun misti kena potong.

      Delete
    3. Cai pkr susah hati aziz bari masuk
      Dap...cacai mereka kurang berjaya..
      duit elaun misti kena potong...hehehe

      Delete
  6. Salam....
    Saya mintak byk2 siapa2 yang ada terasa hati ngan saya...
    Saya cuma menjalankan tugas...
    Tapi kena ckp jg....
    Sombong ialah orang yang menolak kebenaran dan menghina org lain...
    Siapa2 tlg perincikan hadis nie..
    Renungan bersama...

    ReplyDelete
  7. Info terkini ...

    Selangor (Banting) menyerahkan ahli baru PAS pada Ustz Idris Ahmad sebanyak 6000 orang mlm nie.

    No1 : Slgr 6000 & No2: Kedah 5000 ahli baru teramai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kencing laju mcm hadi jugak
      macam najis jugak

      Delete
    2. Alhamdulillah, makin ramai masuk Pas.
      Umno makin kecut perut.

      Delete
    3. kedah, terengganu dan johor akan jatuh ke tangan pas.
      padan muka umno.
      gaduh la lagi.......

      Delete
    4. kalu pas, dap, pkr, amanah bergabung, kompom umno tergolek.
      umno gaduhlah lagi....
      kita ramai2 tepuk tangan dalam hati.
      baju merah pulak nak buat hal,
      saja la tu nak buat mca, gerakan kojol terus.
      bangang punya ketua baju merah...

      Delete
  8. Blogger UMNU rupenye....teruskan perjuangan OPMAKKAU cari maklumat sampai PAS kahwin ngan UMNU.....ko bilo nak kahwin.....sasau je post kau hari2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tau post sasau, kau masuk buat apa? Kau tu yg bodoh dan sasau.

      Delete
    2. masuk sbb nak tengok org sasau

      Delete
    3. Bodoh dan sasau kau nih

      Delete
    4. masuk sbb nak tengok ko.
      ko kan sasau

      Delete
    5. Org sasau je nak kawan ngan org sasau...2X5..hehehe

      Delete
  9. Org yg tak boleh terima takdir Allah ke atas dirinya, termasuk dlm golongan orang yg sombong, malah sesat. Ini termasuk golongan yg kalah bertanding, kemudian tubuh parti baru, kemudian kutuk parti lama, kemudian meroyan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko pun kena terima takdir la. mereka dah kluar dan buat parti baru. Itu Allah dah takdirkan berlaku. Ko jangan la meroyan. Itu sudah takdir. Kalu ko tak percaya takdir tuhan. ko akan masuk org yg sombong malah sesat.

      terimalah takdir dan ketentuan Allah.

      Delete
    2. Dah tubuh parti baru, diam dah laa, jgn hina pemimpin pas plk. Lps kalah meroyan.

      Delete
    3. Sapa hina sapa?
      Sapa mengaku dia anjing tepi bukit? anjing menyalak bukit?
      Sapa kata babi dalam bukit?
      bukan hadi ke yg meroyan tu?

      sapa mengaku anjing?
      ada ke mat sabu kata dia anjing?

      Delete
    4. aku tengok org GHB cool aje
      pas yang menyalak2

      hoiii...relak la
      dunia aje pon...
      bukan bole bawak mati jawatan presden turr

      Delete
    5. Babi atas bukit. Bukan dlm bukit la ngok.

      Delete
    6. ye ye...babi atas bukit.
      jadi anjing kerja salak babi atas bukit

      Delete
    7. PEMBETULAN:
      jadi ....... anjing salak babi di bukit itu

      Delete
  10. Siapa pilih brg tiruan mmg bangang tahap wolkap..pilih la yg ori..meroyan la..meh sini borang 8 ribu..org kpg dh histeria tk sabo nk join ni..kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. "........orang kata kita umpama anjing menyalak bukit.Tapi anjing tak salak bukit, anjing salak babi di bukit itu"

      aikkk.....anjing pulak?
      kerja salak bukit pulak?
      kerja salak babi pulak?

      Oiii...korang nak jadi anjing ker?
      korang nak kerja salak bukit ker?
      korang nak kerja salak babi ker?
      masuk pas nak menyalak ker?

      hisss........najis betol la.

      Delete
    2. aku pernah tengok sekawan anjing liar
      punyalah kuat dia punya menyalak
      garang betol la
      aku nak dekat pon takut....
      takut gigit...
      aku ni penakut kat anjing2 gila

      Delete
  11. Tolong saya kawan-kawan.

    Rasa macam nak sawan dah ni tengok orang ribu-ribu sokong PAS.

    Menyesal saya tinggalkan PAS.

    Sapa-sapa selama ini suka fitnah PAS, siap-siapkanlah surat permohonan mohon maaf minta selesai di luar court.

    Kalau tak tau cara nak tulis drafnya boleh minta dengan PJ Perak.

    Sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita akan menyalak babi atas bukit!!!!!!

      menyalak tu anjing kan?
      betulkan kalu salah...

      Delete
    2. Org tak solat Jumaat pun sokong pas!? 0_o

      Delete
    3. solat jumaat bukan pukul 12.37
      12.37 tu solat sunat masuk masjid

      Delete
  12. Sha....tak kisah Kalau u tipu. Kesian Sha.....tak ramai. Ini menunjukkan penolakan rakyat yang ketara. I dah pernah pergi cetamah di Banting, bukit changgang, jalan kebun dan lain lain. Biasanya ramai. Ada sesuatu yang tak kena. Kenapa Sha.....pas dok kumpul orang sana sini? Apa objective perhimpunan Ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak menyalak halau babi di bukti
      bukan aku kata, dia kata

      Delete
  13. Salam sehati serasuah,

    Sekadar renungan, rezeki yang haram tidak semestinya dari mencuri atau rasuah. Renung - renungkan lah.

    Umno bn telah menghabiskan sebanyak 3.2 billion untuk ppsmi sejak 5 tahun lalu.

    2.21 billion daripada jumlah itu telah dihabiskan untuk barangan ict seperti laptop dan lcd projector.

    Dan berbilion lagi untuk kursus tenaga pengajar yang akademik teruk untuk mengajar science dan math dalam english.

    Umno bn telah membayar RM 6k untuk sebuah notebook di mana harga pasaran cuma RM kurang 3k melalui syarikat RM 2 yang baru ditubuhkan hanya untuk mengaut keuntungan atas angin daripada transaksi tersebut. Kononnya semua caj itu termasuk latihan dan servis. Walau bagaimanapun servis yang dikatakan itu hanyalah tampal kertas mengatakan ia rosak dan update software dan Antivirus (kini diambil alih oleh jawatan petapa penunggu lab ft17 )

    Setelah ppsmi di mansuhkan kerana kegagalan tenaga pengajarannya. Notebook tersebut kini berada di mana ?

    maksud hadis, setiap daging yang tumbuh dari sumber yang haram, api nerakalah yang utama baginya.

    KEDEPAN ( KEmbalikan DEgree berasaskan kePANdaian spm 5A degree dan guru , 3A -4A diploma , 1A -2A sijil , 0A buruh , pembantu rumah dan pekerja am ) biar bodo buat kerja bodo , pandai buat kerja pandai. Adil untuk semua. heee

    ReplyDelete
  14. Yang hadhir ramai2 itu adalah orang2 yg gagal dalam hidup dan tak ada masa depan.Dok pi dengar lebai2 PAS temberang kononnya mereka ada talian dengan ALLAH. Tuang Presideng dah tak tentu haluan berpidato coner kanan koner kiri berapi2 macam kena sawan dan MURSIDUL GENERAL tiap2 malam bergaul dengan JINN.Mana ada masa depan PARTI PAS.

    ReplyDelete
  15. Banyak itulah saja yg tinggal yg menyokong PAS dikawasan BANTING, yg lain semua dah join AMANAH.OMAK KAU ada berapa kerat sahaja yg hadir hanya puak2 yg kena sawan saja yg tinggal dalam PAS.Mereka2 ini adalah orang yg tak ada masa depan,akan gagal dalam hidup

    ReplyDelete
  16. Makcik Hanisya... plis jangan SENTAP, jangan SAWAN yer. Cer la bace ape yang Mahfuz Omar tulis nun! Agak2 Makcik Hanisya, PAS nak bersendirian aje ke bertanding pilihanraya nanti dalam suasane politik Malaysia sekarang?

    ReplyDelete
  17. Sha, pas tetap di hati dan saya doakan yang terbaik untuk sahabat2 yang masih di pas. Kita masih sama seperti dahulu Cuma wadah saja yang berbeza. Kita keluar dan buat jemaah baru sebab nak menang pilohanraya dan islam Kita tak tinggal dan bawa bersama. Pas tak nak menang dan tinggalkan PR. Yang kutuk ulama tu bukan ghb Sha, yang tu umno. Yang pertahankan pas Dan kutuk balik ghb Tu pun bukan pas Tapi orang yang sama, iaitu umno. Kat tempat saya elok JE. Sama2 pergi masjid dan berimamkan imam yang sama.
    Tapi Sha, buat lah sesuatu, memang betul tak ramai. Ini bantinglah, punya banyak kampung sekitar. Bendera pas dah pasang sepanjang jalan masuk ke Banting Tapi masih tak ramai yang hadir. Antara Nya saya lah.

    Okay lah Sha. Nak bawa wife breakfast dulu. Lepas tu pack barang dan terus ke airport. Nanti saya komen Dari oversea k.

    Take care, ceria selalu dan jangan sentap tau. Cerita tentang anjing dan Babi tu jgn layan sangat. Perkara Kecik JE tu.

    ReplyDelete
  18. Hj hadi mungkin salah tp dia salah bknnya perkara dasar atau pokok.maka kesalahannya masih boleh dibaiki adapun org yg awal awal dasarnya tidak kukuh iaitu bleh berkompromi dgn org yg nyata menolak islam maka bagaimana kita menilai kesalahannya itu.jika pokok akarnya tdk kukuh nanti senang ditiup angin.semoga Tuhan menunjukkan jln keluar dr kekusutan kita

    ReplyDelete
  19. omak ko..bodo ae botingkek tingkek...

    ReplyDelete
  20. Omakkau, teruskan saja penulisan anda, penulisan anda membuatkan macai-macai dah nak naik sawan, sikit saja lagi maka berbuih lah mulut mereka.

    ReplyDelete
  21. Tolong bagi pencerahan sikit sapa sapa yg arif. Parti yg baru tertubuh yg pengerusinya mat sabu itu apa nama sebenarnya? Parti Kuali atau Parti Cangkul? Konfius laaa.

    ReplyDelete
  22. PGB la mangkuk!

    ReplyDelete
  23. Berapa puluh ribu yang datang ni,dah 2x kantoi menipu.ngeh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anjing menyalak babi..babi pulak kencing dan berak diatas bukit, bukit tu pulak adalah kepala mat sabu...padan muka mat sabu yg dah tak laku tu dikencing diberak oleh babi dap..ngeh3

      Delete
  24. Bendera kena ubah. Jangan tiru setru . Kena lambang amanah. Baru betul. Pan+dapig. Dan setrusnya.

    ReplyDelete