KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Tuesday, 24 February 2015

INI APA KES ... KERETA RASMI SULTAN KEDAH ASAL???????


Kereta nombor pendaftaran WME 3621 tertera di nombor platnya tertulis ayat ' KERAJAAN EMPAYAR LANGKASUKA NUSANTARA TUANKU RAJA MERONGMAHAWANGSA II SULTAN KEDAH ASAL IMAM ALMAHDI'

Mohon pihak berwajib ambil tindakan susulan kepada tuan punya kereta ini.

11 comments:

  1. Kesian....punya lah kempunan nak jadi sultan...eich,eich,eich....Aku cadangkan pihak berkuasa biaqkan dia lantik diri dia jadi sultan tapi.....kat dalam Hospital Bahagia Tanjung Rambutan...kahkahkah....jangan lupa gantung plate nomboq kereta tu kat leher dia nanti...kahkahkah....

    ReplyDelete
  2. lepas masalah sultan melaka datang pulak masalah sultan sulu

    lepas masalah sultan sulu datang pulak masalah RAJA MERONGMAHAWANGSA

    ini semua sebab tak nak kerja hanya nak jadi sultan

    ini semua sebab pangkat & darjat

    ini semua sebab wang ringgit

    sape tak nak jadi sultan OOiii

    duduk dlm istana duit masyuk

    kah kah kah

    ReplyDelete
  3. la...tok sutan pakai kereta jenis tu saje ke?...ingatkan porche ke, lombogini ke? perari ke...

    ReplyDelete
  4. Ni la sebab bnyk sangat nonton tv....

    ReplyDelete
  5. Ini Nampak kerajaan langkasuka padanlah pkr tertarik ,aku ingat omak mak atau pun nurul izzah nak di pinang oleh raja langkasuka ini sebab dia orang sebuk sangat raja2 yg tak diiktiraf ini, dulu raja melaka nak pinang nurul izzah sebab dia tunggu nak ceral dengan suami akhir sekali raja melaka dah tangkap

    ReplyDelete
  6. Sultan langkasuka ni mmg sesuai Sgt anuwar mintak pengampunan. Huhu

    ReplyDelete
  7. Betullah cakap DS Najib bloggers um no mmg bangang.

    ReplyDelete
  8. raja murung taik angsa.

    ReplyDelete
  9. Sultan merapu kepunden marang sekeper...

    ReplyDelete
  10. Org skg semua giler nak hidup senang...berangan nak jadi sultan...hidup goyang kaki...tak payah keje...kejernya tidor aje...boleh kahwin selebriti cun....org kita skg semua nak yg kaw2....nak jadi tuhan. nak jadi nabi...nak jadi sultan....last2nya jadi sultan bersemayam di penjara...kah...kah...kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dapat jadi nabi, ada pengikut
      kamedian nak letak jawtan pulak kat mahkamah di Selango

      Delete