KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Tuesday, 1 September 2015

ANAK PEREMPUAN ARKITEK TERKENAL DITAHAN POLIS KERENA DENGAN SENGAJA MENJATUHKAN BELON BAGI TUJUAN MEMPROVOKASI PECAH KEAMANAN DI MAJLIS YANG DIHADIRI PERDANA MENTERI



Polis telah melancarkan suatu siasatan terhadap seorang wanita yang ditahan awal hari semalam kerana mengedarkan belon Bersih 4 di sebuah pusat membeli-belah mewah, menurut peguam suspek.

Difahamkan Bilqis Hijjas, anak arkitek terkemuka Hijjas Kasturi, sedang disiasat di bawah Seksyen 504 Kanun Keseksaan kerana "memprovokasi pecah keamanan" dengan mengedarkan belon di pusat membeli-belah Pavilion di Bukit Bintang pada Seni Antarabangsa DiverseCity Festival yang telah dihadiri Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.

"Bilqis telah dibebaskan dengan jaminan polis ... Perempuan telah memesan pizza. Semuanya berjalan dengan lancar, "kata peguamnya Michelle Yesudas di laman microblogging Twitter, sambil menambah bahawa anak guamnya dibebaskan pada kira-kira 9:40 mlm.

Difahamkan Bilqis telah menjatuhkan belon dari tingkat atas pusat membeli-belah berkenaan yang kemudiannya jatuh di belakang pentas di mana Najib dan isterinya Datin Seri Rosmah duduk.

Tujuh belon telah dihiasi dengan kata-kata "FREE MEDIA ", "DEMOCRACY" dan "JUSTICE".

24 comments:

  1. Kah Kah Kah awat pecah Belon. Baik selfy dgn Mat Sabu. Kah Kah Kah.

    Jenia macam ni GHB-PAN suka sangat tu, tak senonoh. Tak caya baca meloyawavea, semua cerita spin helicopter.

    Bersih tu uoacara pemujaan racist Penang Rocket tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.......memuja lebih baik di pukau bangang jadi bodoh jual maruah demi menyusahkan rakyat mengayakan kroni jahanamkan ekonomi. Good girl berani kerana benar takut kerana byk buat salah!!!

      Delete
    2. Kenapa zakar bengkok ke kiri/kanan dan 3 cara panjangkan zakar

      Sebab yang utama adalah disebabkan kekerapan melancap(masturbate),sewaktu
      melancap apabila hendak mencapai orgasm selalunya pihak lelaki akan menguatkan
      genggaman pada zakar terutamanya dipangkal zakar.

      Jika anda melancap menggunakan tangan kanan, sewaktu anda hendak mencapai
      orgasm selalunya jari-jari anda akan melakukan genggaman yg kuat di bahagian kiri zakar(Corpora Cavernosa) dan ini akan menyebabkan tisu pengembang(Corpora Cavernosa )
      bahagian kiri akan rosak dan menjadi parut dan tidak mampu mengembang.

      Bila kerapkali anda lakukan melancap dgn cara begini maka zakar anda akan bengkok ke kiri.Maka jika anda menggunakan tangan kiri utk melancap, zakar anda akan bengkok ke kanan.Cuba tanya kawan-kawan yg kidal, mesti zakar mereka bengkok ke kanan.

      Delete
    3. kalau dia jatuhkan bom pun tapi pakai baju merah... takde tangkapan la ... gerenti

      Delete
  2. Wa mau ucap selamat hali medeka . Sikalang wa ada suka sbb wa punya balua sudah medeka ......... dia olang sudah ada pati balu a ........... pati amana . wa tengok itu plesiden pati balu a .......... pati amana sudah medeka dan bebas peluk itu amoi ........... haiya ini balu butut2 Islam bukan macam tuan gulu haji hadi ......... itu tak bole , ini tak bole . Itu macam plesiden pati balu a semua bole ........... ini macam balu bole maju .......... wa punya bussines amoi pun bole maji maaa ! Tak pa Itu hali punya bersih wa kasi percuma bole peluk amai tapi next time kena bayar lo ! Lu olang bole kasi bersih lu punya plug maaa ! Kalau mau lagi power punya lu olang bole angkat pondan maaa ! gelenti lu olang punya plug kasih bersih habis maaa ! Ini macam wa butut suka ......... wa suka wa suka !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak habis2 lawak bodoh

      Delete
    2. cara utk betulkan kembali zakar bengkok disamping memanjangkannya.

      1-Urutan
      Tujuan urutan zakar lebih kepada membesarkan tisu-tisu kecil corpora nervosa tadi,
      maka tisu-tisu itu dapat menerima darah dlm kuantiti yg lebih banyak, dan zakar akan menjadi besar apabila tegang.Dari segi memulihkan kembali tisu-tisu yang rosak akibat
      melancap,tidak berapa nampak sangat hasilnya, kerana saya memang mengamalkan urutan sebelum ini.Hasil lebih kepada kebesaran, kepanjangan tidak nampak perubahan.
      Leceh nak buat.

      2-Pam vakum
      Merbahaya kerana jika salah penggunaan akan menyebabkan tisu-tisu kecil corpora
      nervosa dan urat-urat saraf halus di dalam zakar rosak dan pecah.

      3-Penis Extender
      Ini adalah cara yang paling selamat, kerana ia meregangkan zakar ke tahap maksimum
      dan menggalakkan percambahan sel-sel yang baru.Sebenarnya teknologi ini telah lama digunakan oleh suku kaum tertentu, kalau di Malaysia kita boleh lihat suku kaum di Sabah yang menggantungkan benda berat utk memanjangkan telinga mereka.

      Sama juga konsep yang digunakan oleh penis extender ini, iaitu apabila zakar
      diregangkan secara maksimum, tisu-tisu yang rosak tadi akan bercambah kembali dan
      tisu-tisu pengembang yang sedia ada akan bercambah secara sama rata dan akan
      menyumbangkan kepada kepanjangan dan membetulkan zakar yang bengkok.Disamping menambahkan sedikit kebesaran zakar ditempat yang bengkok tadi, kerana semasa
      bengkok, bahagian itu lebih langsing dari bahagian zakar yang lain kerana tisu-tisu
      pengembang di bahagian itu rosak dan tak berfungsi.Maka setelah regangan tisu-tisu
      pun bercambah dan tisu-tisu pengembang mengembang secara sama rata dan mengembalikan kelurusan zakar.

      Delete
  3. Lebih baik OK beli nombor togel nanti kalau berhasil lumayan dong.

    Oh ye, kes curi balak hari tu macamana.

    Harap pihak berkuasa berjaya cari dalang utamanya.

    Sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Batang balak dlm seluar mat sabu berdenyut -denyut setelah amoi cina sandarkan kepala ke bahunya. Itu balak jenis kayu keras gred A. Tgok muka mat sabu dah tahu batang balaknya sdg berdenyut mengeras.

      Sham TM, kau bolah agak tak brp diameter balak mat sabu.? Baik kau nasihatkan amoi tu spya cepat belah, nnti masuk icu tercucuk balak abg mat.

      Delete
  4. ha3 tgk ayat pencacai najis sama pil kude...sebijik mcm klentip omak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha....tgok ayat barua mat sabu, sebijik mcm kelentik amoi cina tak basuh berak

      Delete
  5. bilqis...nama cantik, tuan cantik, otak pintar... omak? kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cun budak ni...
      Bole ambik buat bini

      Delete
  6. Sham TM Ada DNA babi....komen komen kau macam haramjadah!

    ReplyDelete
  7. Sham TM

    Ada DNA babi
    Berkawan dgn pemakan babi
    Ada penyakit gila babi
    Suka menyondol mxm babi
    Babi yg ada penyakit Gila babi.

    ReplyDelete
  8. 1152 Ada DNA babi
    Berkawan dgn pemakan babi
    Ada penyakit gila babi
    Suka menyondol mxm babi
    Babi yg ada penyakit Gila babi.

    Copy paste kao punya maki aje...jgn mare ayoh ping

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dlm gmbar selfie mat sabu dgn amoi cina tu, kau ke yg pkai kopiah kat belakang tu?
      Kau intai apa?
      Terliur dgn bontot 4 segi mat sabu?
      Atau kau tgok tangan mat sabu tgh ramas punggong amoi yg tak basuh berak tu?
      Atau kau tunggu giliran....hehehe.

      Delete
  9. Di malaysia ni main belon pun dah tak boleh semuanya kerana najib n rosmah tapi ada akaun 2.6b tak aps ha ha

    ReplyDelete
  10. Omak kau yang selalu MEMPROVOKASI PECAH KEAMANAN dengan melaga laga kan rakyat Malaysia yang pelbagai.

    Seperti blogger UMNO yang lain, Omak kau menggunakan isu kaum dan agama sebagai senjata melagakan pembaca di dalam blog ini. Di samping, teknik menakutkan kaum Melayu yang Cina atau DAP akan menrampas kerajaan.

    Bijak sungguh strategi OMAK, ISU 1MDB, GST, Isu Tabung Haji, MARA, curi billion billion atau membalak haram di Kelantan langsung tak di sentuh.

    Asyik asyik Isu, DAP, PKR, puji UMNO, puji PAS dan puji Khaled...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jubur pkr harus juga puji juga

      Delete
  11. Jangan Gadoh.

    Ini saya bagi petua memutihkan ketiak:

    Bagi orang asia celah ketiak hitam seperti normal kerana dipengaruhi beberapa faktor seperti genetik dan pengumpulan sel kulit mati akibat perpeluhan kerana cuaca yang agak panas. Mengidamkan ketiak dan celah peha yang putih tak salah tapi kena la usaha sikit. Di sini sya kongsi beberapa tips yang sya cilok dari beberapa sumber.

    1. Scrub lemon/Limau nipis

    Kerana kandungan vitamin C sangat tinggi, buah lemon sangat sesuai di gunakan untuk memutihkan kulit ketiak. Caranya sangatlah mudah, cukup lakukan scrub ketiak rutin dengan memakai buah lemon. Kerana lemon ada dua fungsi iaitu memutihkan kulit juga membuat ketiak anda jadi segar dan wangi.


    2. Lulur kunyit

    Kunyit bukan sahaja digunakan untuk memasak tapi juga bermanfaat untuk mencerahkan kulit. Beberapa produk lotion pun ada yang menggunakan kunyit sebagai bahan pemutih semulajadi. Anda tidak perlu susah payah menggilingnya, cukup beli saja di pasar yang sudah dijadikan serbuk. Caranya cukup mudah larutkan 2 senduk serbuk kunyit dalam air dan oleskan di ketiak. Bilas sesudah dibiarkan beberapa minit.


    3. Yogurt dan susu

    Yogurt dan susu banyak mengandung asam laktat, iaitu bahan yang mampu memutihkan ketiak secara semulajadi. Campurkan yogurt dengan beberapa sudu susu. Kemudian oles sebagai scrub dan biarkan selama 10 minit. Kemudian bilas dengan air bersih. Lakukan rutin setiap minggu untuk mendapat hasil yang diidamkan.

    Jeff Ulu Bernam
    Bersihkan ketiak sebelum Bersih 4.0

    ReplyDelete
  12. Michelle yesudas ialah peguam beliau kenapa dia tak pakai peguam Melayu atau bumiputera Sabah dan Sarawak (bss) ?

    Jawapannya senang, law ialah suatu ilmu yang memerlukan kepandaian yang sebenar. Bukan kepandaian pakai graf atau pakai kuota.

    Mereka yang ramai sekarang dalam IPT Malaysia ialah kerana kuota sedikit sangat kerana kePANdaian. Buktinya, tengok bila mereka grad nanti. Mampukah mereka buka firm atau bekerja dengan firm? Jadi lawyer pun lawyer photostate untuk beli rumah graduate law lain dilambakkan di sekolah sekadar asal ada degree.

    Kes berprofil tinggi perlu kepada lawyer sebenar bukan lawyer kuota yang berakhir jadi guru kpli atau penjawat awam luar bidang.

    KEDEPAN (KEmbalikan DEgree berasaskan kePANdaian, SPM 5A < degree dan guru, 3A-4A diploma, 1A-2A sijil, 0A buruh, amah dan pekerja am) adil ialah meletakkan sesuatu pada tempatnya. Biar bodo buat kerja bodo, pandai buat kerja pandai.heee

    ReplyDelete
  13. tu foto fitnah apa pulak tu pakai baju bersih 3.

    najib dh lbh dr org suci bg pasug dn umnu.

    tklama belon pun diharamkn

    dulu katun musuh negara..

    sekrng warna kuning perkataan bersih dn no 4 adalah musuh negara

    kini belon pun pengancam demokrasi

    pentadbiran najib sgt katun la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nko pun katun...penjilat tegar dap pkr...sama je mcm amnu...akal penyamun perampok...ah kah kah kah kah kah

      Delete