KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 12 February 2015

ORANG RAMAI USAH TERPEDAYA TAKTIK TUDUH LANGGAR KERETA
Kuala Lumpur - Polis mengingatkan orang ramai agar tidak terpedaya dengan taktik sekumpulan lelaki bermotosikal yang akan berpura-pura menuduh sasaran mereka melanggar kenderaan ahli kumpulan itu, tetapi kemudian menyamun dan membelasah mangsa.

Terbaharu, seorang pemilik bengkel kenderaan meninggal dunia pada jam 7.30 malam Isnin lalu ketika rawatan di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM).

Mangsa parah di kepala selepas dipukul lapan lelaki yang mengepung keretanya di Kawasan Perindustrian Bukit OUG, Bukit Jalil di sini, Ahad lalu.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Senior Asisten Komisioner Zainuddin Ahmad meminta orang ramai yang mempunyai maklumat tampil ke balai polis berhampiran atau menghubungi Rakan Cop Polis KL di talian 03-2115 9999 untuk membantu siasatan kes terbabit mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan.

5 comments:

  1. DAP dgn PKR la ni tengah langgar kereta PAS. Depa pakai gerek budak kecil 3 Tayar. Greek tu namanya PASMA tapi orang Kodiang panggil depa Pasemboq. Hangpa ingat PAS bolei lupa ka!! Buat jahat tahap merelit tu

    ReplyDelete
  2. Betul ke tidak....kena waspada

    ReplyDelete
  3. Malaysia negara aman damai. Kalau buat kecoh pun itu mesti budak-budak melayu. Tak sekolah. kelulusan tak ada. Duduk rumah kotak kasut. Siang kerja ngan tokey Cina. Despatch ke angkat barang ke bawak van ke. Kata orang taraf kuli batak!!

    ReplyDelete