KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 13 August 2015

EDISI BIAR GAMBAR BERBICARA ... SAMBUTAN JAMUAN RAYA MERANGKAP CERAMAH PENERANGAN GHB DI SABAK BERNAM MALAM TADI




Tak mau ulas dan kupas panjang lebar .. sekadar menjemput penjengok,pengitai dan pembaca blog ini melihat, berfikir dan seterusnya menilai.

Ini bukan sahaja ceramah penerangan tetapi juga jamuan hari raya sekali .. memberi makna pelbagai juadah disediakan sebagai cara menambat dan memujuk rakyat datang turun beramai-ramai bagi menyeri dan memeriahkan program ini yang diadakan semalam di Dewan Tun Abdul Razak, Pekan Sabak, Sabak Bernam Selangor.

Antara yang hadir dan turut beri ceramah ialah Ustaz Ahmad Awang, YB Dato' Seri Ir Nizar Jamaluddin dan mantan Menteri Besar Selangor Tan Sri Muhamad Taib .. nama-nama besar dalam saf kepimpinan GHB.

22 comments:

  1. omakkau terlalu bias bila sambutan GHB sambutan hebat tak de plak post dlm blog. Yang negatif saja nak tunjuk yg positif tak de plak nak war-war...confirm le kena bayor sebelah pihak ni hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang tu awat, Dapat Ang Pau Sheikhul Penang kaaaa

      Delete
    2. Hahaha......politik malaysia dah lapok....kena ganti politik baru walaupun masih ramai tak boleh terima kerana brg baru belum tentu bagus tetapi yg lama telah terbukti tidak boleh diguna pakai lagi sebab rosak sama sekali.

      Delete
    3. Betul tu Omak Kau....memang kuran sangat sambutan kepada ceramah GHB berbanding dengan sambutan kepada ceramah Timbalan Presiden Pas Tuan Brahim Tuan di Tumpat minggu lepas.

      Depan Tuan Brahim penuh dengan jin hingga tiada orang boleh duduk mendengar celoteh Timbalan Presiden Pas....

      Delete
  2. Salam Omak Kau,

    Kalau ada2 sapa yg boleh postkan kat mana ada jamuan makan GHB. Bukan apa, bawak anak bini makan syokk tu. Cakap kat anak2 nak ajak makan luar, sure happy. Last2 makan free kat GHB.

    Time diorang cakap tu titun laaaa. Perut tidak menilai politik kah kah kah.Yg menilai otak, yg bersih hati yg pikir otak.

    Paling baik, waktu dia cakap tu lepak kat luar. Waktu makan kita serbu.

    Jeff Ulu Bernam
    Keadilan Reform

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macai UMNO/PASUG yang menyamar sebagai ahli PKR. Siang mlm jilat bontot.....

      Delete
    2. Apasal kau tuduh aku UMNO, takkan aku nak makan free pun hang tuduh aku macam tu.

      Ada lagi makan free GHB jom war warkan. Aku siap bawak Indon, Bangla dgn Nepal lagi. Kah kah kah

      Jeff Ulu Bernam
      Keadilan Reform

      Delete
  3. Betul lah Oamak kau .GHB tak dapat sambutan ,tetapi kalau hadi dan haron serta kalit ibrahin sudah tentu dewan tak cukup tempat,pasti atas siling pun penuh orang,akau percaya ,cubalah oamka kau suruh hadi dan kalit buat ceramah kat situ juga.Oamak kau tak dibayar tetapi jiwanya tak tenanfg sekarang dengan keadaan kalit dan Pas .teruskan hina GHB dan Azmin.semoga kau senang anantui

    ReplyDelete
  4. Sambutan hebat sekali hingga tak nampak ruang kosong.kah..kah..kah.

    ReplyDelete
  5. Tu jer yg datang??! KAH KAH KAH..Mat sabu alamat nak mampooosss KAH KAH KAH

    ReplyDelete
  6. Kah kah kah kahak tuihhh!!!

    Mapos la GHB & kapir dap...yg memusuhi islam yg d bawa PAS...

    ReplyDelete
  7. Pening pusing2 berucap style mcm tu...
    P.A sistem tak power kut.
    Sebab tu kena buat pentas mcm tu.
    Save budget.

    Ada acara tawaf pemimpin tak lps tu?

    ReplyDelete
  8. GHB nak minta PAS tumpu saja pada Paintai Timur. Pantai Barat bagi depa.

    Melihat pada senario yang hadir, semua yang hadir tu boleh jadi calun PRU14 nanti. Kalau tak cukup,1 calun ambil 2 kerusi state dan parlimen.

    Bab duit jangan risau. Khalifah Lee Gwang Ng akan bantu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat power komen hang .aku sokong 200%

      Delete
    2. sangat power komen hang .aku sokong 200%

      Delete
  9. Sabak itu asalnyer UMNO teritory yg wat kuat pambangkang sana geng2 pro islamist.. geng prularist liberalist mana ramai kat luar bandar.. kawasan lembah klang adaler macam puchong ker, Bangi ker Damansara ker..Kalau bilangan GHB seramai begitu walaupun tak ramai tp ada potensi.... tak taulah yg ramai tuh rerata org luar

    ReplyDelete
  10. ghb tiada masa depan politik. org kecewa mana leh politik...suruh duduk dalam bilik menangis puas2...nanti lega lah tu...

    ReplyDelete
  11. Ha..ha.. Mat Awang.dah jadi kuda...
    ditunggang oleh anak Jamaludin dan kawan2..
    ingat ya ustaz.. bila dah tak laku mereka akan tendang ke dala telaga taik..
    ingat tuu...

    ReplyDelete
  12. Dulu pasma jadi useful idiots...bila dh x useful...jd ler idiots...sikalang ghb plak amik tmpt jd useful idiots...

    ReplyDelete
  13. Omakkau jalang siol.. pepek berkarat..

    ReplyDelete
  14. inilah blog lidah pemecah belah dalam PR... loser !

    ReplyDelete
  15. Letak bendera pas je la kt atas tu. ..pkr dan dap x payah letak lg. ..pakatan rkyt dh berkubur. ...syg ke nk lepaskan pkr dan dap?

    ReplyDelete