KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Tuesday, 25 August 2015

VIDEO KLIP MENANTU "HANTU" TAMPAR EMAK MERTUA DI CHINA



Gara-gara kerana menyangkakan emak mentuanya sebagai 'hantu, seorang wanita di China membelasah warga emas itu.

Video berdurasi satu minit 20 saat yang memaparkan wanita berkenaan menampar mentuanya berkali-kali menjadi viral di media sosial.

Ini baru betul menantu hantu.



25 comments:

  1. Tak, ITU gambar pengundi kempang GHB

    ReplyDelete
    Replies
    1. 14:53 Bodohnya. Xpernah jumpa manusia sebodoh kamu

      Delete
    2. Mana x bodo. Byk sgt minum kencing

      Delete
    3. Barua ibu karinah ni
      Pergi balik indon la
      Kami tak perlu kamu
      Kami banyak orang mau kasi derma
      Juta2 pun dia orang boleh bagi
      Dia orang boleh masuk akaun kami
      Kami kenal banyak orang arab sana
      Kamu indon boleh belah

      Jessie
      N9NERS

      Delete
    4. TINGGALKAN PAS BUKAN BERMAKNA TINGGALKAN ISLAM.
      TINGGALKAN UMNO BUKAN BERMAKNA TINGGALKAN MELAYU.

      JOM.....

      Delete
  2. Jangan lempang saya saya macai GHB sajaaaaa.
    Says tau boss khianat. Boss dapat imbuhan Penang Bukit

    ReplyDelete
    Replies
    1. 15:14 lg sekor macai UG bodoh mabuk pil kuda hadi ayoh ping

      Delete
    2. Hahaha
      Byk sgt kena pil kuda campur air kencing.
      Tu bodo tu

      Delete
    3. Kat bawah ni semua Clone Jesse dgn Jeff. Dah la letak jawatan pakai zombie kat Shah Alam, Kelana Jaya, Kota Raja. Balik2 orang sama. Adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Podacit

      Janji jangan pakai baju CHANGE cukuplahhhh. Hippies Bangladesh pun tak lalu

      Elehhhhh LOSER macam tu laaaaaaaaaaa. GHB orang tak layan dia meroyan. Kah Kah Kah Ptuiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

      Delete
    4. Aku Jeff Ulu Bernam sebenar. Jessie sepupu aku belah bapa. Kami ahli Pas tapi kawasan lain2. Kami ahli Pas dan sekutu kepada umno menyokong kepimpinan Tuan Presiden dan PM. Jangan fitnah kami pil kuda kerana kami sedang berada di masjid Seri Petaling dekat Stadium Bukit Jalil. Kami menyokong Tuan Presiden bahawa usaha berhimpun untuk menjatuhkan Umno adalah haram dan tidak bermaruah. Jika tidak bersetuju tolong sediakan 4 saksi. Jika tiada 4 saksi maka semua jadi haram. Kebenaran adalah kebenaran kerana pegangan kami ialah wal-harammu wal-halalku.

      Jeff Ulu Bernam
      Keadilan Reform
      Kini Ahli Pas Kawasan Ulu Bernam

      Delete
  3. Mana tak kena lempang, kincin merata3
    Anak menantu sama geng sendiri pun mau kasi kincin.

    Jessie
    N9NERS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menantu hadi mmg mcmtu. Kahkahkah. Ayahnya jual pil kuda, Menantu jual pil perangsang.hahahahah

      Delete
  4. Ini video sebelum muktamar,sape x ikut arahan undi ikut senarai chai kena pelempang n xleh masuk syurga..ngeh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang baca meloyawaves in. Padan tak centre. Kah Kah Kah

      Delete
    2. Laaaa kesiannya. Baca meloyawaves trus bodoh. boleh dapat bamtuan Baitulmal ni

      Delete
    3. Aku ada tengok Meloyaves kena interview dgn kinitv 5 tahun lepas. Aku ingat Santa Claus jawa.mana. kah kah kah

      Delete
    4. Selepas MUKTAMAR tiada lagi hati pada PAS.
      Mulut kata isle isle tapi kelaku menjebon, mentolol dan membarua kan orang. Banyak lagi ulama yg boleh kita ikut tapi bukan LEBAI HADI
      Lihat kelakunya dalam berpolitik, lihat bahasa mulut longkang nya PASTI akan dijauhi kecuali yg membabi buta

      Sedih begini model kunun islam

      Delete
    5. Anon 16:39 GahB kaki fitnah TSKi.

      Aku yg Keadilan pun boring sama lu

      Delete
  5. Video klip Tuang Presideng kami g Jepong tak ada ke OK.

    Kami ni nak pergi memang tak mampu nak makan pon susah.

    Dapat tengok Tuang Presideng bergembira kami pon tumpang seronok.

    Tentu seronok g Jepong kan dapat makan sushi, jumpa Doremon, rehat dan santai.

    Sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh! Nampak sangat la Si Khalid Samad dan Si Meriah Kari tu mudah sangat untuk dicari ganti. Diorang ingat selama hari ni, diorang BAGUS sangat ke? Jangan mimpi la!!!

      ShamnTM. Pujaan kao ni semua loser rau tak. LOSER Frust

      Delete
    2. Keluar dari Pas bukan bermakna keluar Islam.
      Keluar dari Umno bukan bermakna keluar Melayu.

      Jeff Ulu Bernam
      Keadilan Reform

      Delete
  6. Macam nilah yang terjadi pada tunku abdul rahman apabila beliau enggan memberikan ic biru pada pendatang haram dari indon.setelah itu DNA2 melayu semakin hilang identitinya..babi pun meraka makan asalkan ada cop halal dari jakim..ngeh3

    ReplyDelete
  7. Yannei dei thamby cit cit poooraaah !........... kami dari parti Ameena Curry son of MIC, anak saudara of PPP and kawan punya kawan punya saudara of IPF sanggup menjadi macai dan balaci Dap. Oleh itu restu dpd tuan guru LKS dan LGE sangat kami cari2 dan kami sanggup membuat fitnah dan tohmahan demi survival politik kami dan sekiranya kami disaman kami akan pohon maaf utk selesaikan masalah sbgmana yg dilakukan oleh mentor kami Saifuddin Nasution.......Dusyum ! Dusyum ! PKR Parti Kelentong Rakyat = GHB Geng Hipokrit Barua = sama2 Kaki Auta !
    Here comes Ameena Curry party's song :
    Kici kici lembu jaga , sudah besar kaki Auta , sudah pencen (kalah pemilihan) jadi Barua , Satu pistol peluru tak da ! ............. kah kah kah puak2 GHB mana ada telur ............... sampai sekarang masih tak nak letak jawatan walaupun jadi pengkhianat dan bencikan PAS !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keluar Pas bukan bermaksud keluar Islam. Keluar Umno bukan bwrmaksud keluar Melayu.
      Sokonglah Pas dan Umno.


      Jeff Ulu Bernam
      Keadilan Reform

      Delete
  8. Musim peperiksaan tiba lagi. Diminta para guru guru pamerkan result upsr - spm ( jumlah A) dan gambar terbaru mereka di papan kenyataan sekolah bagi memotivasikan murid-murid.

    Good luck buat calon-calon upsr hingga spm.

    ReplyDelete