KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Saturday, 29 August 2015

RAKAMAN GAMBAR KILANG TEPUNG GANDUM GANTUNG BABI TERSEBAR LIGAT DAN MELUAS DI MEDIA SOSIAL.


Lokasi:-  Taman Mount Austin, Johor bahru.

Nama Kilang:  Kilang Tepung Gandum Prestasi Flour Mill Sdn (Bhd)

Antara jenama keluaran Kilang:   Tepung gandum cap Lili.

23 comments:

  1. Ini akibatnya bila GHB dan Kajang Move bertuankan rocket. Mereka tak hotmat sensitivity kaum lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bersih wajar diboikot kerana Rejim Pulau Pinang menindas orang kampung melayu Dan India.

      Rocket adalah lambang racist yg melampu


      Orang melayu ditekan Dan ditindas di Pulau Pinang. Malangnya puak2 Kajang Move Dan GHB tidal pedulikan nasib mereka. Mat Sabu Dan Mujahid adalah kelahiran PPinang. Demi pangkat Dan fulus, kesusahan mereka diabaikan


      Kampung Melayu Menjadi Mangsa di Pulau Pinang

      Kira-kira 1,000 penduduk Kampung Mutiara, Batu Ferringhi Pulau Pinang berkumpul secara aman pagi tadi sebagai langkah terakhir menyelamatkan rumah dan kampung mereka daripada dirobohkan.

      Mereka yang berkumpul sejak malam tadi sehingga awal pagi ini, turut menutup laluan masuk ke kampung itu menggunakan bas, kereta dan tiang konkrit bagi menghalang kemungkinan kereta jentolak masuk dan merobohkan rumah mereka

      Tindakan itu terpaksa diambil selepas notis pengusiran mereka dari kampung berkenaan yang diperoleh tuan tanah daripada mahkamah berakhir hari ini.

      Walau bagaimanapun, penduduk yang sudah mendiami kampung berkenaan lebih 50 tahun lalu enggan berpindah selepas tidak mendapat pembelaan sewajarnya selain tidak mempunyai hala tuju.

      Sementara itu, blog penang-kini menyenaraikan 26 kampung Melayu yang sudah dilenyapkan di Pulau Pinang.

      1. Kg Permatang Tok Subuh
      2. Kg Buah Pala
      3. Kg Pokok Assam,Jelutong
      4. Kg Dodol
      5. Kg Binjal
      6. Kg Batu Uban
      7. Kg Tanjung Tokong
      8. Kg Bagan Dalam
      9. Kg Permatang Tepi Laut
      10.Batu Maung
      11.Kg Pulau Jelutong
      12.Kg Lima Kongsi,Sungai Bakap
      13. Kg Teluk Kumbar
      14.Kg Dalca
      15.Kg Sungai Nibong Kechil
      16.Kg Tengah Jelutong
      17.Kg Terang Balik Pulau
      18.Kg Genting,Balik Pulau
      19.Kg Pondok Upeh, Balik Pulau
      20.Kg Padang Benggali, Permatang Pauh
      21.Teluk Air Tawar
      22.Kg Gagah, Bagan
      23.Kg Nelayan, Teluk Kumbar
      24.Kg Selut Sg Pinang
      25.Kg Siam, Pulau Tikus.
      26.Kg Mutiara, Batu Feringghi

      Delete
    2. Baca sejarah pemilik kan tanah yang di sebut di atas.Adakah ia di jual oleh DAP?

      Adakah ia milik peribadi yg di jual kpd Syarikat pembangunan. Atau ada ia milik kerajaan negeri.Adakah penduduk kampung men duduk kita secara haram.

      Delete
    3. Kalau disenaraikan 99 kampung sekali pun diroboh kami barua Dap takkan pecaya sebab mereka bersih, cekap dan amanah. Kah.. kah... kah..

      Delete
  2. Babi ada logo halal jakim tu,puak2 indon makan taik wajib makan.kt johor pn 9.9999 peratus keturunan indon makan taik lepas tu dok mengaku bangsa johor..ngeh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rintihan melayu yang tanah dan matawang semakin mengecil. Semakin menghampiri kaki bukit, semakin menjadi asing di tanah tumpah darah sendiri.
      Hanya mampu memaki dan mengeji. Kuasa dimilik bukan kuasa undi, tapi kuasa beli.
      Paling sedih, bila berbondong tinggalkan parti.
      Paling sayu, muktamar haru biru
      Paling wala, bagai kerbau dijadikan babi
      Otak ada, fikiran singgah pun tak sudi

      Wala wala wala
      Tutup kelemahan bangsa dengan mencari kekuatan orang lain

      Delete
    2. Orang johor rupanya.
      Tak heranlah.
      Kaki melawan.

      Delete
  3. Itu umno babi haram jadah yang dibangsat najib disembelih! Kah! Kah! Kah!

    ReplyDelete
  4. syarikat umno tuu! semua dalam umno sudah makan babi!

    ReplyDelete
  5. Macam mana apa saja cina buat aku tetap sokong sebab aku memang barua cina..
    Kah..kah.. kah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. umno bangsat dan haram jadah!

      Delete

  6. “Ya Tuhan kami, janganlah Engkau jadikan kami (sasaran) fitnah bagi orang-orang kafir. Dan ampunilah kami ya Tuhan kami. Sesungguhnya Engkaulah Yang Maha Perkasa lagi Maha Bijaksana”.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami tak pecaya yg org kafir (Dap) menabor fitnah sebab dgn slogan mereka bersih, cekap dan amanah dah cukup menampakkan ketulusan mereka untuk memipin org melayu selama ni kami berjaya pun dgn bantuan2 mereka sekolah free masuk universiti free masuk hospital free dan macam2 subsidi yg kami sekeluarga terima, sebagai barua kami amat berterima kasih pada Dap dan Pr.

      Delete
    2. sebab anjing mcm kau ni lah cina suke bela bro,baling tulang kau kejar.aku sign in semate mate sbb statement bodoh mcm kau ni,aku rse stu keluarga kau la bodoh,tak tau la klau nenek moyang kau hebat,tpi ade zuriat bodoh mcm kau,sorry bro,aku sedih tgk orang melayu mcm kau..aku rase kau dri kecik sampai bulu bontot dah berbulu ni,cube kau kenang balik sejarah hidup kau,kau ni mesti mangsa buli.kesian kau..jadi kuat dkt luar,bukan dkt siber ni,kau ckp mcmni berdepan dgn melayu,pecah muke kau,polis jugak kau pangil,telur xde la kau..sorry bro

      Delete
  7. itu anjing umno bangsat yang sudah disembelih untuk bugis haram jadah makan!

    ReplyDelete
  8. nisya, tolong update posting ni. cerita x tepat. kompeni tepung ni dh pindah, signboard ja yg tak tukar lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. arapkan omak bergg mancung nak update dan buat pembetulan? ptuih...setakat kolom palat sahak gagap dan pasug bole le..

      Delete
    2. mana ada, betullah itu tempat untuk sembelih anjing, babi yang sudah dilanggar lori balak untuk puak umno bangsat dan haram jadah!

      Delete
    3. 14:21 - tidak syak lg, kau yg melancap depan laptop hari tu. Ada DNA babi rupanya kau ni

      Delete
  9. X guna nk update pun apa benda pun klau ada logo halal jakim tu kira halal la.gg mancung omakkau pun halal klau ada logo halal..ngeh3

    ReplyDelete
  10. Walaupun dlm penjara anwar tetap kuat, kuat dalam bidang memantat lubang jubur dan kuat mengelentong menipu..ngeh3

    ReplyDelete
  11. Yang memantat jubo tuya tu sapa? depan belakang sapu dah puas bg c4 lepas tu x mengaku..ngeh3

    ReplyDelete
  12. YA ALLAH!

    PATUT HARGANYA MURAH RUPANYA DIPROSES KAT KANDANG BABI...JAKIM DAN PIHAK BERKUASA,TOLONG SIASAT PERKARA INI....TEPUNG CAP LILI BERALAMBAK DI PASARAYA DAN MENJADI PILIHAN RAMAI PENGGUNA KERANA HARGA MURAH...PIHAK KILANG TEPUNG ITU HARUS TAMPIL KEHADAPAN.

    ReplyDelete