KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Friday, 10 July 2015

BEKAS KETUA MUSLIMAH PAS BERANG DIRINYA DIKAITKAN DENGAN PENUBUHAN PARTI BAHARU ISLAM GANTI PAS????



Tak habis habis difitnah ...sebelum ini difitnah Jebon..difitnah PASMA...sekarang.....gambar kak lah dipergunakan...ini adalah fitnah..semoga mereka yang bertanggung jawab mencipta fitnah ...bertaubat kepada Allah.. .. Siti Zailah Mohd Yusof

Punyalah terdesak amat kalangan pengikut dan penyokong kumpulan kecewa yang tumpas dalam pemilihan Muktamar PAS ke-61lalu sehingga sanggup dan tergamak kaitkan bekas Ketua Dewan Muslimah PAS yang juga Ahli Parlimen Rantau Panjang YB Siti Zailah Mohd Yusof sebagai salah seorang pemimpin dan penggerak penubuhan suatu gabungan diberi nama Gabungan Harapan Baharu.

Hentikanlah kerja terdesak ini sebab kata bijak pandai orang yang terdesak akan lakukan perkara-perkara terdesak.

Lagi satu ... bukankah Bekas Ketua Penerangan PAS yang juga Ahli Parlimen Pokok Sena YB Dato' Mahfuz Omar sudah membuat pengisytiharan tidak akan ersama-sama dengan kumpulan kecewa dan merajuk ini ... beliau akan kekal bersama-sama dengan PAS???? ... Jadi bagaimana boleh gambarnya juga dikaitkan dengan penubuhan Gabungan Harapan Baharu?????

65 comments:

  1. shawa deekap...PAS put tholay.. kop khun kap

    ReplyDelete
  2. Kesianya kau Omak kau.hari2 meroyan.cuba tenguk cermin dan lihat wajah kau,masih manis atau masam seperti wajah hadi atau haron din,muhasabah diri ,sabar,nanti kau dapa seranah dari komen2 kau kan merana.kau cuma tak puas hati sebab kaldi kau dibermabuskan dan kau sokong hadi dan haron ding kerana mereka ni sokong kaldi dan najis,berfikirlah,jangan jauh sangat kau juga yang susuah hati,atau kau senang dengan makian orang? ikut kaulah,

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasaah perempuan nak putus haid macam Omak ni...meracau meroyan tulah simptom pre menopous...

      jangan maki dia walau pun hari-hari dia minta dimaki.

      Delete
    2. aku pun pk mcm tu..apa masalah omak kau..dia ni bawa agenda siapa? nak kata pkr dia hentam azmin..nak kata pas jauh sekali..dap lagi laa...umno pun tidak...OMAK KAU MUNGKIN PEMBAWA ANASIR YAHUDIKE DALAM NEGARA INI....

      Delete
    3. Omakkau pendapat dan idea nya bagus sekali..nmpk mcm neutral ...inilah yg idea yg bagus yg tidak menyebelahi sesiapa..yg buruk ttp dikata buruk..aku sokong omakkau

      Delete
    4. Yahudi ker Kristian ker Sami ker Aper ker janji Kah Zuhailah dah nafi bukan geng G-18 ini betul2 penafian BUKANNYA CUBAAN...Alang2 tepek gambar pemimpin NGO ABIM atau IKRAM skali kahkahakah letak Ibrahim PERKASA skali pun tak per kahkahkah....

      Delete
  3. PAS put tholay yerk yerk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapp dipp dap dippp...khul ubba cing

      Delete
    2. Ko Bangang kap

      Delete
  4. Patutla G18 d ubah nama kpd Harapan baru.. YB zailah n YB mahfoz dh confirm tarik diri. Tahniah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum tentu hujung pangkal cerita,jgn jadi barua yg tolol,anjing dan serigala cuma tahu menyalak je....ni si omak kau ni batuapi,dulu ampu tski kini ampu bomoh jampi dan geng2 ustaz tolol

      Delete
    2. Non 18:58..klw tak suke ok..ko blh blah..
      dgn segala hormat dipersila berambos..
      x sapa jemput ko ke sini...

      Delete
    3. Anon 20:24 bodo bertingkek tingkek

      Delete
    4. mak anon 20.24 tu adiomak kau..dia tak tau apa2..biar jer laa dia duk ctu..sbg kenangan utk dia

      Delete
    5. Ramai nya geng jilat cirit LGE Dap..
      hehehe...sedap ke cirit tu...

      Delete
  5. Tahniah but blogger OK. Berani kerana benar. Takde APA yg nak dirisaukan.

    ReplyDelete
  6. SAIFFUDDIN DEDAHKAN DSAI DIHINA KETIKA KRISIS DI SELANGOR.
    Bekas setiausaha agung PKR Datuk Saifuddin Nasution Ismail mendedahkan Datuk Seri Anwar Ibrahim dikasari individu dipercayai presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang ketika mahu membincangkan kemelut menteri besar Selangor tahun lalu.
    Beliau turut menggambarkan individu tersebut semasa pertemuan itu sebagai "amat kasar" dan Anwar pula bersikap "amat lemah lembut".
    Walau bagaimanapun Anwar dilaporkan enggan mengulas lanjut hasil pertemuannya dengan Hadi dan menganggap ia hanya pertemuan biasa.
    "Perjumpaan biasa... kita baru dalam proses perbincangan... bincang banyak isu... hasilnya macam biasa," kata Anwar dipetik Astro Awani ketika ditemui di Lapangan Terbang Sultan Mahmud, Kuala Terengganu, 12 Ogos lalu. – 9 Julai, 2015.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asik desak jer minta setuju bini dia jadi MB. MB - My Bini. MB Selangor My Bini tau. My Bini kena jadi MB. You kena setuju My Bini jadi MB. Orang lain tak boleh jadi MB. Hanya My Bini yg layak jadi MB.

      Delete
    2. Apa punya bengong anon 1906. Wan Azizah tu Presiden pkr. Memang layak jd mb. Hanya presiden pil kuda saja yg kerap buat u turn.

      Delete
    3. Presiden PKR yg kena tulah /murka dengan Sultan Selangor kahkahkah

      Delete
    4. Sultan bkn tuhan

      Delete
    5. Sultan mmg bukan tuhan tp kena tendang yg best tuh tak berani marah sultan dimakinya PAS kah kah kah x berani marah sultan kahkahkah

      Delete
    6. Maki pas??ko bodo ke hapa

      Delete
    7. Terbaek lah Anon 23:55.. hahaha...

      Delete
    8. Usah terkenang Langkah teKangkang nanti tersungkur di pintu istana Kahkahkah......

      Delete
  7. kah kah kah oooooiiiiiii mana puak macai pkr dan balaci dap !
    mana Jaguh spinner merangkap macai PKR dan balaci DAP mengalahkan umno ........... macai pkr dan balaci Dap spt greenboc, malaysia waves, gendang perang, libang libu , yong suka kuning, mso, cipan tapir tenuk dsbnya telah mengatasi utusan melayu , berita harian , tv3 serta rtm !
    ni apa cerita ? inikah yang dikatakan Pas nak berUG dgn umno ? kah kah kah bukankah ini boleh dikatakan bahlol wal tolol ? kah kah kah nampaknya kembar siam umno yg terbit dari lubang taik yg sama lebih advanced dpd umno dari segi fitnah, tohmahan dan maki hamun ! Nah sekarang apa cerita UG ni wahai puak walaun @ bahlol @ tolol molol oooooooiiiii .......... kalau kat hang pa semuanya boleh , u-turn, UG boleh , tolak hudud boleh, pesta beer boleh, jubo menjubo pun boleh.........apa2 pun boleh asalkan direstui oleh tuan guru khalifah almaksumi LGE dan LKS......... kapla bananana kau !!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko ni betul2 bangang. Cubalah cerita tentang kehilangan duit berbilion tu. Atau cerita harga petrol yg terlebih mahal dpd harga pasaran dunia.

      Betul kata Mahathir...yg bangang saja masih tinggal dlm umno.

      Delete
    2. Betul kata anon 21.02 macai umno hanya mahir pasal sex pasal jubo dan aksi lucah.
      Klu bab ekonomi memang sah bodoh.

      Delete
    3. Bkn umno je.skrg bangang Jangkit kat pas

      Delete
    4. ni balaci pkr dap ...apa kau bleh buat...kau boleh turunkan harga barang ker???kalau dh nampak muka tak malu sangat letak jer nombor hand phone...kau pun dua kali lima menyamar...orang3 tu sekurang3 ada blog...boleh di cari sampai rumah..kau...dalam tandas belum tentu kau ada...kepala bahana kau 19.07

      Delete
    5. 21:05..tapi kan..
      bos ko yg paling hebat menjubo kan.
      .siap ada koleksi video lagi..hehehe

      Delete
    6. Video najib menjubo..aku percaya 100%
      Video bang non menjobo..aku tak percaya 100%..sebab otak aku dah di jobo bang non...

      Delete
  8. Harapan baru akan jadi harspan haramjadah. ..aura mat sabu tak cukup kuat nak bagi harapan baru...nizar..nipah medin..kalit samut...muka x de aura nk buat harapan baru...haramjadah ade la...ahaks sekian terima kasih...selamat berbuka posa

    ReplyDelete
    Replies
    1. 19:16 bangang x berkesudahan

      Delete
    2. ambik aura kau laa 19.16 mungkin baru kuat..aura kentut kau...daripada haramjadah kan orang,,lebih baik jaga bini anak kau 19.16..drp ko melalak di sini lebih baik kau cek buku sekolah anak..apa macam?

      Delete
    3. Sedapnya maki hamun orang...
      tapi ko kafir kot...kompom masuk neraka..maki lah sepuas nya..

      Delete
  9. Pelik blog omakkau.. Org riuh rendah isu 1mdb...wsj sarawak repot.blog omakkau senyap menikus...jgn tunjuk sgt UG omakkau. Kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org tolol je layan fitnah...
      mahkamah mana yg dah sah kan kesalahan 1mdb...mahkamah dlm kelambu rumah ko ke..hehehe

      Delete
    2. Macai tolol umno saja yg tak ambil kisah 1MDB. Sebab mereka bodoh dan sudah dibodohkan.

      Delete
    3. Hahaha.20:29 bangang btl.ada ke fitnah.kahkahkah

      Delete
    4. Maki hamun fitnah jelah yg tahu...
      bila tanya mahkamah mana yg dah sahkan.. maki hamun fitnah je lah jawapan anon2

      Delete
  10. Blog omakkau sesuai utk bacaan ahmad maslan je.hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila lah berambos..

      Delete
    2. 20:30 bodoh.kahkahkah

      Delete
    3. 23:58..ko pon ape kurangnya bodoh..kahkahkah..

      Delete
  11. Omakkau tak cukup dengan balak Khalid Gagap, nak pulak balak Ularmak munafik tapi malangnya kuota dah penuh.......Itu pasal macam betina sakit batu meroyan. IQ macam di tahun 1959. Berapa sen Khalid Gagap dan Din Ayam kasi untuk jatuhkan Azmin?

    ReplyDelete
  12. Blog ug pasno.pasikulutoot + bebas + umngok = pasno

    ReplyDelete
  13. BLOG SAMPAH DETECTED

    ReplyDelete
  14. Berwaspadalah wahai Melayu Islam. Agenda pecahbelahkan Melayu Islam tidak pernah terhenti. Fahami dan nilai sendiri sebahagian besar komen dlm blog datangnya dari tangan berselubung menyamar sbg melayu dgn melaga2kan Melayu. Insaflah dan jgn ikut terpedaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melayu bkn bererti masuk syurga.yg menyamun byk melayu jgk

      Delete
    2. yg buat keje menjubo dan masok penjara pun melayu jugak..ngeh3

      Delete
    3. Anon 23:59...betul tu..
      Ko asyik menjubo je..mcm mana nak masuk syurga...hehehe..

      Delete
  15. Apa yg berlaku ini merupakan siri-siri menuju akhir zaman... berbunuh sesama sendiri bercakaran sesama sendiri sehingga datang tanda kiamat besar.... hanya orang beriman dan bersabar sahaja yg berjaya... org yg terlalu kejar dunia kalau hidup mereka masih panjang tak mustahil jadi bala tentera dajjal... biasanye tentera dajjal bilanganya ramai manakala tentera mahdi bil. sedikit tapi kemenangan tetap memihak pada islam... Apa2 pun usah ditunggu mahdi itu bangkit yg penting jaga diri dan keluarga dari fitnah dunia ...dampingi golongan yg nakkan islam & jauhi golongan yg berbuat munkar dan maksiat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Udah merapu pil kuda

      Delete
    2. Anon 00:02 ini ke ciri2 golongan dapat rahmat Allah ker??? alhamdulillah

      Delete
    3. Ko xdpt rahmat Allah ke 00:06?bodohvangang

      Delete
    4. Ke hamba DAP dapat rahmat Allah ??Lagi Ultra Qudus dari segala alim ulamak di muka bumi kahkahkah!!!

      Delete
    5. Sah anon 1:13 rba dap...kita tak layan kapir nak laga2 kan sesama islam..

      Delete
  16. smakin lama bace OK ni smakin meriah plak komen kat cni.... teringat suasana di ASD dlu... sama cam ni... skrg ASD dh sunyi jek.... tu laa... org dh ckp dlu... jgn jd batu api....

    ReplyDelete
  17. omak kau ....adakah anda tidak merasa apa2 dlm jiwa..setiap hari menjadi bahan cacian rakyat tg melihat posting kebodohan dari blog anda....anda seperti berada dlm dunia sendiri...tanpa tujuan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn cemburu dgn blog OK tgh meletop...
      majukan lagi blog awak...blog awak
      xvisitor ke?? Kesian...

      Delete
  18. Blog omakkau plg popular...kipitdup hanisya...good.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbaik...OK best..

      Delete
  19. PASCAI baguuuusss

    ReplyDelete