KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 9 July 2015

GELAGAT LELAKI MIANG MELAMPAU RABA PUNGGUNG WANITA BERJAYA DIRAKAM



Perbuatan seorang lelaki menepuk punggung pejalan kaki berjaya dirakam dan kemudian dimuat naik di laman ssosial Facebook.

Gambar berkenaan dikatakan telah diambil di Jalan Besar Kampung Jejawi Perlis pada Ahad lepas.

Berdasarkan imej yang tersebar, mangsa yang dipercayai warga Vietnam berjalan kaki secara beriringan dengan dua lagi rakannya sebelum didatangi lelaki terbabit yang hanya berbaju singlet dari belakang.

16 comments:

  1. Terimakasih atas informasinya :) semoga sukses slalu .. Ditunggu informasi menarik selanjutnya :) senang berkunjung ke website anda, terimakasih. sekali lagi thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Punggung2 ni sensitif...hanya ada sorang je raja punggung di malaysia. Beliau tewas kerana punggung..

      Delete
  2. sangka baik mungkin dia raba iateri dia sendiri. orang putih kata kinky

    ReplyDelete
  3. Seriously, aku pun kadang-kadang teringin nak buat gitu!! Geram beb..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau lihat punggung puteri umno lagi terliur. Majoriti puteri umno x tutup aurat. Geram jugak beb...

      Delete
  4. pasmadap raba sapa? kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. DAMACAI PAS paling suka raba punggung UMNO. Lepas raba boleh berUG.

      Delete
  5. makin teruk berita2 di OMK..tiada nilai apa-apa langsung

    ReplyDelete
  6. Hahaha.....meraba2 itu biasa.... tetapi jgn pula sampai merogol nanti dirogol balik oleh perempuan itu .

    ReplyDelete
  7. Yang ni kena tanya Ulamak Muktabar apa hukumnya meraba punggung perempuan di tempat awam.

    Berapa orang saksi yang diperlukan.

    Saksi mesti yang adil.

    Sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
  8. handfon tak boleh jadi saksi

    ReplyDelete
  9. Omakkau jeles la tu.punggung dia takda org nak tepuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMK tu janda. Kena jaga penampilan. Nanti org kata JANDA SUNDAL.

      Delete
    2. Bontot omakau xde org nk pegang ke? Kesian..

      Delete
  10. kurang2 nya nafsu dia kearah wanita daripada anwar laki pun boleh, pompuan pun boleh, ha.ha.ha
    Jaga pangung korang itu tak kira pompuan dan laki jika berjumpa dengan anwar itu

    ReplyDelete
  11. ni adalah komen budak2 gila sek...
    kerja tak ada..duit tak ada nak kawin..
    najib dah sapu licin keliling hingga berhutang pula..
    anak dara mahal2 sangat sekarang ni..
    nafsu sex menjadi2, manggila2 kerana video sex berlambak macam sayur...
    maka budak hingusan ni dah meleleh air lior bila tengok punggung indon, vietnam, bangla kira semua boleh nak jolok... ha jawablah najib...
    ni lah jadinya

    ReplyDelete