KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Wednesday, 22 July 2015

TEMBELANG SUDAH PECAH!!!! ... CUBAAN MEMUJUK BEKAS ADUN PAS TITI SERONG MASUK GHB GAGAL




Seawal masuk Islam pada tahun 25 sept 1985 saya sesudah itu dipinang oleh jemaah tabligh dan al arqam untuk bersama mereka...alhamdulillah mengikut penelitian saya dengan ilmu yg masih cetek pada masa itu saya membuat keputusan untuk memilih PAS....selepas menghabiskan pengajian di 3 universiti dan bersama jemaah sehingga kini dengan tahu selok beluk perjalanan parti PAS dan parti2 lain di msia juga dengan sedikit ilmu yg sudah bertambah In Shaa Allah...adalah suatu yang tidak masuk akal @ gila kalau saya meninggal jemaah PAS yang saya sayangi...jadi saya mohon maaf kepada rakan2 yang cuba menghubungi saya untuk memujuk saya supaya bersama GHB..
.

Rasanya Omak Kau tidak perlu nak ulas .. cukup penjelasan dan kupasan yang dibuat oleh Dr Khalil Idham Lim bagi memberi gambaran betapa GHB dalam kedudukan terdesak dan gelojoh untuk menarik ahli PAS menyertainya.

Sepatutnya jika menyimpan hasrat dan nawaitu penubuhan semata-mata mau melawan dan menumbangkan UMNO, carilah helah dan daya usaha memancing dan pujuk pemimpin UMNO sertai kumpulan mereka

68 comments:

  1. Sya, dah baca berita terbaru di Greenboc berkenaan UG dengar UMNO (MCA dan MIC)?

    Saya ingat berita tentang UG ni saja difitnah oleh group Pro GHB. Siap ada video ucapan Hassan Ali dan Ustaz yang kita semua cintai iaitu Ustaz Ahmad Awang.

    Saya cadang Tuan Guru buat press conference dan perjelaskan isu ini. Cakap dengan penuh confident (kadang2 depan press dia macam cuba menyorokan sesuatu, nampak sangat).

    Penat Sya saya berjuang dan menghabiskan masa selama ni menyokong PAS bagai nak rak, ke hulu ke hilir dengar ceramah PAS.

    Patutlah Tuan Guru pertahankan Najib. Orang semua tengah serang Najib, dia protect Najib pula.

    Nampak Gaya, saya Akan turun semula ke pentas ceramah GHB. Kita hidupkan kembali semangat reformasi seperti tahun 2008 dulu.

    This news from Greenboc is serious la Sya. You have to tell Hadi to response to it, otherwise you'll lose trust from rakyat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun ada baca najib x bersalah dlm kes 1mdb...what an idiot..

      Delete
    2. Dah tak salah nak salahkan juga bodoh punya pencacai PAS. Hati jahat

      Delete
    3. Hahaha, setakat baca greenboc nk sembang kencang... UG??? TGHH dh terangkan dah. Tgkla youtube, xyah press conference bagai...

      Delete
  2. Banyak post Omakkau berkaitan GHB dan itu petenda GHB semakin digeruni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bkn gerun...nk insafkan org2 cam kau...ulamak dihina tapi kafir dijulang lbh islamik...kiblat dh rosak...jgn kt akhirat nnt kelentong tuhan xde org tegur dah ler

      Delete
    2. Bkn gerun...nk insafkan org2 cam kau...ulamak dihina tapi kafir dijulang lbh islamik...kiblat dh rosak...jgn kt akhirat nnt kelentong tuhan xde org tegur dah ler

      Delete
    3. ULAMAK PAS WAJAR DANW AJIB DIBHINA .. DEPA BUKAN ULAMAK. HANYA MEMPUNYAI IJAZAH AGAMA DAH ISYTIHAR ULAMAK. ULAMAK TAK MELABEL ORANG TAK KAKI FITNAH TAK MENIPU TAK PONTENG TAK MUNGKIR JANJI DAN BANYAK LAGI TAK. KALAU MENIPU, MELABEL, MEMFITNAH KAU KATA ULAMAK .. MEMANG TOLOL LAH.

      Delete
    4. Haha Ularmak sampul. Hidup senang tapi rakyat merana tinggal dlm khemah. Tak apa asalkan allah redha. Inilah ularmak sampul Pas bila nak bela orang melayu yang masih tinggal dlm khemah. Kereta beli cash!!

      Omak tolong tulis sikit pasal penderitaan rakyat yg tinggal dlm khemah.

      Delete
    5. Jgn ckp sedap lidah apa sgt yg haru biru tu ko pun manusia muhasabah diri tu sembelum merapu tak tentu...

      Delete
    6. Jgn ckp sedap lidah apa sgt yg haru biru tu ko pun manusia muhasabah diri tu sembelum merapu tak tentu...

      Delete
    7. aku baca banyak blog yg kuat fitnah,label melabel, maki geng sokong GHB.aku dah nak sokong ghb ytak jadilah.bye

      Delete
    8. tak perlulah dok ulang nama blok Greenjubuq tu... menyampah aku baca..

      Delete
  3. Punca dari team GHB iaitu Adun Hulu Klang dan Morib la menyebabkanTS Khalid gagal pertahan kerusi MB Selangor. Itu sebab Omakkau marah sangat kat GHB.

    ReplyDelete
  4. rondang udah masak bolom, baik masak copek den tau lah ekau tak masyukk lagi. asyik moroyan jo kojo ekau.

    ReplyDelete
  5. Kah kah kah...grinbok jd rujukang harapan barua dap. Kaki kencing tu...kencing ribu2 tp x mo byr...

    Org bangang je percaya gribok al kelentongi...kah kah kah kah kah

    Ada ati harapan barua nak pancing K.I.Lim...kah kah kah kah

    ReplyDelete
  6. Sya, cuba baca betul2. Khalil kata GBH la, bukan GHB.

    Tak kisah la Sya, benda ni normal. Tak kan nak tanya u atau Hadi atau Ibrahim nak join GHB pulak? GHB Ni cepat tau, you tak sempat nak kejar dia Sya.

    ReplyDelete
  7. Perrgh....caya la omak kau.Hari2 pungut berita sampah.la ni ulas pendapat prof kangkong, rpk, fakwa ulamak suci dan sewaktu dengannya.Tidak hairanlah hari2 akan ada pendapat cap ayam mat maslang, hassang malek, beraheng katak, tuang jepong,haruang jin, kak semoh, utusex meloya media umngok dan sewaktu dengannya akan jadi tajuk utama dalam blog omak kau.tahniah omak kau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woooww....tak sabar nak baca ulasan omak kau tentang pendapat kill toyol, hassang ali, nek beduh dan choa soi leg dalam blog omak kau.

      Delete
  8. betullah tu OK mmg suka kat TSKI...sbb tu jd camni. saya dah stop nak kata apa2 psl PAS dan GHB...saya org PAS yg mungkin bertukar ke GHB. pd saya PAS kena relax dan tak pyh bising2...dan GHB pun kena relax jgn bising2. sendiri dgn matlamat sendiri je. tak pyhlah nak saling kondem-mengondem. the main enemy bukan PAS atau GHB...tapi the current corrupted gov. pd OK sudah-sudahlah...apa sgt tak puashati org kuar PAS tubuh GHB...esok in the future org kuar GHB masuk parti lain plak...yg kita nak get personal sgt apsal. yg perlu kita rungsing ialah org kuar islam jd kapir...masuk kristian...entahle..

    ReplyDelete
  9. Berita-berita omak ni aku tak kisah sangat, tapi komen2 tu yang sedap di baca. Kadang 2 orang komen bukan tentang berita pun.
    Greenboc berita dia best, more pro tapi komen tertutup sikit, komen yang sedap di dengar je lepas saringan.

    #kipidap both Omakkau dan Greenboc and both GHB and PAS (kena handle isu UG dgn betul)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Greenpork laaaas

      Delete
    2. wahai Anon bodoh. masuk DAP lah kamu. Sayang DAP tapi buat parti baru. Tak pun masuk PKR sajaaaa. Mengaku sajala masuk DAP atau PKR bukan kalid Samad, mat sabu, hanipa dll dapat jawatan. So korang buat parti baru sebab mau pangkat sarjan.


      Jeff Ulu Bernam
      Keadilan since 2000

      Delete
    3. wahai Anon bodoh. masuk DAP lah kamu. Sayang DAP tapi buat parti baru. Tak pun masuk PKR sajaaaa. Mengaku sajala masuk DAP atau PKR bukan kalid Samad, mat sabu, hanipa dll dapat jawatan. So korang buat parti baru sebab mau pangkat sarjan.


      Jeff Ulu Bernam
      Keadilan since 2000

      Delete
    4. jef ulu babi. pigi dah. masuk parti bureeeeeeeet janda gigi mancung le kao, berebut dgn kolit gugup. tengok batang sapo lobih bosar. Omak suke yg bosar tau! ajak ardy ah wang kaki tuang pil kude sekali

      ah jub gorilla

      Delete
    5. Klu hari2 org sumpah Jef ulu babi...lama2 pasti jadi babi. Mula2 kat hidung...

      Delete
  10. OMK berusah keras nak gagalkan GHB. Khalid + hadi+ din ayam+ OMK berkiblatkan umno.

    ReplyDelete
  11. Ketua syoru ularmak haru jin dan tuang presideng kaki tuang parlimeng dan ularmak cai beringus serban bertanduk saiitan sedang melingkupkan pas. Buktinya.......sila ke laman greenboc

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahai Anon bodoh. masuk DAP lah kamu. Sayang DAP tapi buat parti baru. Tak pun masuk PKR sajaaaa. Mengaku sajala masuk DAP atau PKR bukan kalid Samad dapat jawatan. So korang buat parti baru sebab may pangjat sarjan.


      Jeff Ulu Bernam
      Keadilan since 2000

      Delete
    2. masuk blok Greenjubuq...
      tak ade faedah..buang masa aku..
      lebih baik aku baca Omak kau ...
      sekurangnya dia kenal DAP tu ada pelihara babi.. kalau tak makan pun terkena palit taik babi...

      Delete
  12. Tak pe, walaupun kesan Omak pada GHB ni kecil, we still have to handle. Kita tolong la mana yang patut. Blog ni I dgr agak popular so kena tempis dan teruskan perang saraf. Jgn lupa ada juga yang baca untuk ambil maklumat, so kena hati hati tulis. Tak dapat banyak dapat sikit pun jadi la

    ReplyDelete
  13. Berita hangat di greenboc dibawah tajuk bila mulanya krisis pas. Ada rakaman video lagi.

    ReplyDelete
  14. normalla tu pujuk memujuk....TITM pun pujuk mereka yg akan dan dah join GHB supaya jgn keluar PAS....apara...

    ReplyDelete
  15. betui ka GHB yg pujuk mamat ni...?? aku xkenai pun muka ni...kalau GHB pujuk tn Ibrahim..lojik gak...atau OMK yg auta lebih..kn OMK dh pndai spin skrang ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan lagi pada tahap pandai spin malah lebih advance, korang tunggu la tak mustahil dia cedok bulat2 dari blogger banggang umngok nanti.lama2 masok dalam golongan blogger banggang seperti dilabelkan pok jib.

      Delete
  16. Amanat tuang jepung dah x laku dan dilupakan empunya amanat.tuang jepong dan haruang jin pon dah tunjok sokongan kepada umngok be end.tak hairanlah PARTI AMANAT SUSHI berpecah belah.

    ReplyDelete
  17. Sesetengah orang ni kadang2 malu2 kucing. Dia nak join GHB sebenarnya. So kita tanya la. Bukan kena bayar pun nak tanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila dah goyang cam tuh la jadi nyer.sesaje buat citer.Kan pasikulutot dah bersih suci apa lagi nak dirisaukan.nak buat saspen ala lester melanyi la tuh.Untung kalau orang buat fitnah kita boleh saman, yang main block laman web tu apa pasai? Takut kebenaran terlondeh ker.takan tak nak kumpul modai bila saman menyaman berita x betui sarawak report.

      Delete
  18. Sesiapa membaca buku Samsiah Fakeh akn ketahui perjuangan sebenar. Gigih dan tidak mudah menyerah kalah untuk menghalau penjajah Inggeris. Perjuangan sdra semua tak sampai ke hujung kuku nya.

    ReplyDelete
  19. Sesiapa membaca buku Samsiah Fakeh akn ketahui perjuangan sebenar. Gigih dan tidak mudah menyerah kalah untuk menghalau penjajah Inggeris. Perjuangan sdra semua tak sampai ke hujung kuku nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baguih baca buku akaun kak semoh dapat juga ilmu macam mana nak naikkan penguasaan ekonomi bangsa melayu

      Delete
  20. Marah betui hang pa dgn PAS. Kutuk macam-macam. Udah-udah la terutama kepada Ulamak. Dia mungkin ada buat silap dah sedaq dah kot. Kalau tak dia tak bising pasai GHB. Jom kita malangkah setapak lagi

    ReplyDelete
  21. Tak pe la bro, kita berjuang ikut kemampuan masing-masing. Bukan kita semua ada bakat pejuang, dapat contribute sikit pun jadilah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bakat monteng camno lak?

      Delete
  22. GHB...bersama pakatan rakyat 2.0...(DAP dan PKR)...PAS..bersama pakatan rakyat (PKR)... kedua2nya mengambil sifat "tiada ketua diantara kami" .... maka tunggulah kamu akan natijahnya kelak..tatkala datang sesuatu perkara yg akan membuat PR 2.0 bergelombang ... lalu berebutlah kamu untuk sekali lagi mencari keredhaan gerombolan kafir harbi kelak....itulah janji Allahswt kepada si muslim yg berjual beli pada ilmu yg ada didlm dada mereka..."tatkala kamu mengambil si kafir harbi sebagai penolongmu setelah datang kebenaran...maka Allahswt bukan lagi penolong kepada kamu"....PAS sangat mengetahui bagaimana rasanya tatkala mereka sanggup bersama2 "bertahaluf" sambil tunduk kepada kemahuan dan tuntutan gerombolan si kafir harbi...

    ReplyDelete
  23. Hadi kata, tentang ponteng tu tak boleh Tanya dia macam budak sekolah (rujuk YouTube). So, terpulanglah pada pandangan tuan.
    Tapi semua ni dah tak penting lagi. Kena follow up dgn Ros untuk Penubuhan Parti berdaftar dan mulakan kerja untuk meningkatkan sokongan rakyat pada perjuangan GHB

    ReplyDelete
  24. Dah makin menyampah pulak baca omakkau blog ni. Dulu ini salah satu blog yg aku ikuti.. tp sejak dua menjak ni nampak sangat cara balas dendam didlm semua penulisannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro, jgn marah. Dia just cari makan. Daripada dia menyundal secara fizikal baik menyundah online. Habis kontrak diamlah dia.

      Delete
  25. Tiada orang yang pancing mamat ni. Dia sengaja nak buat publisiti murahan. Mamat yg ni byk songlap nanti jadi isu lagi kalau dia join GHB.

    P/s - Omak Ts Khalid panggil pegi bikin kopi.
    Jeff Ts Khalid panggil pegi buang sampah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAS pon ada kaki songlap & rasuah ka.????
      Mati2 igt PAS parti bersih.
      Igt kumpul duit pakai tin Milo ja.
      Moh la kita masuk DAP @ PKR.
      GHB pun dari PAS sama gak kaki songlap.

      Delete
  26. Ketua syoru ularmak...haru jin.....tuang presideng ardy ah wang kaki ponteng parlimen.....ularrrmak cai beringus siku lutut serban bertanduk saitan....ah can lali bakar loti basi......gandingan manntooop yang melingkupkan pas. Selamat hari raya. Selamat tinggal parti hamPAS.

    ReplyDelete
  27. Syukur parti PAS yang telah bersih dan suci dari anasir

    1. PKR (pil kuda)

    2. DAP (kapiaq harbi)

    3. UMNO BN (kapiaq amanat)

    4. GHB (barua agen dll)

    Maju kehadapan untuk melaksanakan HUDUD tanpa impian

    1 Menang pilihanraya

    3 Menguasai Putrajaya

    Lojiknya HUDUD tidak dapat dibentang dari negara jepun.

    ReplyDelete
  28. Kalu nk pilih Pak Mertua
    Aku lagi Pilih Hadi Awang dari Pilih Mat Sabu.
    Kenapa? Lu fikir lah sendiri...
    Buang jerlah Gagasan Haru Biru tuhhh..
    Masuk ja DAP @ PKR..
    Tak pon PKR jadi Parti Islam Baru.
    Anwar kan Ah Lim ulamak ABIM lagi.
    Pandai menyanyi & berpantu lagi.
    Kelassss gitu nokkk

    ReplyDelete
  29. ebenarnya tidaka ada sesiap pun yang mengajak join GHB cuma dia perasaan aje,Kita dalam GHB tidak perlu memujuk sesiap untuk bersama kita ,kita sebenarnay akan didatangi secara sendian tanpa paksaan ,tunggu saat khalid lim akan merasai dia akan dihina oleh Pas ,tunggulah kalau tak percaya.

    ReplyDelete
  30. Terimakasih Oamk kau yang terus mepromosi GHB ,teruskan lagi agar semua pembaca adapt tahu adanya harapan baru dengan nama GHB,

    ReplyDelete
  31. Pendedahan panas dimana bermulanya krisis pas di blog greenboc siap ada bukti video. Panas panas. Nilailah dengan kebijaksanaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alkisah Perpecahan PAS bermula disebak kn ketamakan Anwa Berahimg melakukang Kajang Move nk menjadikan nenek Kipas sebagai MB.
      So nmpk lah derhaka puak GBH pada Tuang Presideng. Dalag memilihang Siapa yg patut jadi MB.
      Murkalah Tuang Presideng kerana puak GBH berpresidebgkn Limg Kit Siang & Anwa Berahimg sedangkn mereke duduk di Parti Bulan.
      Bermula la agenda PASMA,G18 dan termini GHB. (Lepah ni APA pulok nama diberiii)
      Maka ter check mate lah mereka pada pilihan parti yang tersebuttt..
      Kesimpulan Puak GHB adalah penderhakeee kepada Parti PAS.
      Duri dalamg daging PAS supaye tunduk pade kehendak DAP & PKR yang kaye rayeee....

      Delete
  32. Ya. Sila ke greenboc. Pendedahan sangat panas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perlu...
      itu Green jubooq..
      buang masa rehat aku je.. tk.

      Delete
  33. Saya tak faham dengan Omakkauni. Apa salahnya mempelawa org masuk kump kita. Tak mengharapkan org dtg pada kita. Lagi pun akhir2 ini Omak kau dah jadi batu api melaga-laga kan org. Tak ada kerja lain ke Perbuatan ini berdosa tau.

    ReplyDelete
  34. Mamat ni mungkin nak promote diri dia kembali.

    Tapi kalau setakat nak jumpa ajak joint tak kan tak boleh.

    Macam orang jual insuran atau direct selling kena la jumpa ramai orang, yang tu salah ke.

    Sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
  35. Boleh ka Mat Sabu pimpin GHB?

    http://www.khabarberita.com/2015/07/22/fakta-buat-mat-sabu-kenali-pengkhianat-pas/

    ReplyDelete
  36. Boleh ka Mat Sabu pimpin GHB?

    http://www.khabarberita.com/2015/07/22/fakta-buat-mat-sabu-kenali-pengkhianat-pas/

    ReplyDelete
  37. 25. وَمِنْهُمْ مَنْ يَسْتَمِعُ إِلَيْكَ وَجَعَلْنَا عَلَى قُلُوبِهِمْ أَكِنَّةً أَنْ يَفْقَهُوهُ وَفِي آذَانِهِمْ وَقْرًا وَإِنْ يَرَوْا كُلَّ آيَةٍ لا يُؤْمِنُوا بِهَا حَتَّى إِذَا جَاءُوكَ يُجَادِلُونَكَ يَقُولُ الَّذِينَ كَفَرُوا إِنْ هَذَا إِلا أَسَاطِيرُ الأوَّلِينَ
    Dan di antara mereka ada orang yang mendengarkan (bacaan) mu, padahal Kami telah meletakkan tutupan di atas hati mereka (sehingga mereka tidak) memahaminya dan (Kami letakkan) sumbatan di telinganya. Dan jika pun mereka melihat segala tanda (kebenaran), mereka tetap tidak mau beriman kepadanya. Sehingga apabila mereka datang kepadamu untuk membantahmu, orang-orang kafir itu berkata: "Al Qur'an ini tidak lain hanyalah dongengan orang-orang dahulu".


    26. وَهُمْ يَنْهَوْنَ عَنْهُ وَيَنْأَوْنَ عَنْهُ وَإِنْ يُهْلِكُونَ إِلا أَنْفُسَهُمْ وَمَا يَشْعُرُونَ
    Mereka melarang (orang lain) mendengarkan Al Qur'an dan mereka sendiri menjauhkan diri daripadanya, dan mereka hanyalah membinasakan diri mereka sendiri, sedang mereka tidak menyadari.


    27. وَلَوْ تَرَى إِذْ وُقِفُوا عَلَى النَّارِ فَقَالُوا يَا لَيْتَنَا نُرَدُّ وَلا نُكَذِّبَ بِآيَاتِ رَبِّنَا وَنَكُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ
    Dan jika kamu (Muhammad) melihat ketika mereka dihadapkan ke neraka, lalu mereka berkata: "Kiranya kami dikembalikan (ke dunia) dan tidak mendustakan ayat-ayat Tuhan kami, serta menjadi orang-orang yang beriman", (tentulah kamu melihat suatu peristiwa yang mengharukan).


    28. بَلْ بَدَا لَهُمْ مَا كَانُوا يُخْفُونَ مِنْ قَبْلُ وَلَوْ رُدُّوا لَعَادُوا لِمَا نُهُوا عَنْهُ وَإِنَّهُمْ لَكَاذِبُونَ
    Tetapi (sebenarnya) telah nyata bagi mereka kejahatan yang mereka dahulu selalu menyembunyikannya. Sekiranya mereka dikembalikan ke dunia, tentulah mereka kembali kepada apa yang mereka telah dilarang mengerjakannya. Dan sesungguhnya mereka itu adalah pendusta-pendusta belaka.


    29. وَقَالُوا إِنْ هِيَ إِلا حَيَاتُنَا الدُّنْيَا وَمَا نَحْنُ بِمَبْعُوثِينَ
    Dan tentu mereka akan mengatakan (pula): "Hidup hanyalah kehidupan kita di dunia saja, dan kita sekali-kali tidak akan dibangkitkan".


    30. وَلَوْ تَرَى إِذْ وُقِفُوا عَلَى رَبِّهِمْ قَالَ أَلَيْسَ هَذَا بِالْحَقِّ قَالُوا بَلَى وَرَبِّنَا قَالَ فَذُوقُوا الْعَذَابَ بِمَا كُنْتُمْ تَكْفُرُونَ
    Dan seandainya kamu melihat ketika mereka dihadapkan kepada Tuhannya (tentulah kamu melihat peristiwa yang mengharukan). Berfirman Allah: "Bukankah (kebangkitan) ini benar?" Mereka menjawab: "Sungguh benar, demi Tuhan kami". Berfirman Allah: "Karena itu rasakanlah azab ini, disebabkan kamu mengingkari (nya)".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sapa nak duduk dalam situasi di atas silalah bersama Ahli Neraka Jahanam LGE, LKS dan keldai mereka GHB.

      Best ooooooooooo Nanti boleh keluar dialog ini "Alangkah baiknya jikalau aku menjadi tanah" Tapi pasti Mat Sabu tidak akan menjadi Tanah, LGE tidak menjadi tanah LKS tidak menjadi Tanah.

      aku nak Parti tak abis-abis pi majlis makan sana dan sini dalam Syurga nanti, tak mau lah duduk dalam Azab Panas, Air Logam Mendidih, semata-mata sebab LGE leh kasi 4 Bini baharu ganti bini lama.

      Kau orang nak yang mana ?
      anak dara yang sentiasa dara, makanan dan minuman sedap tak pernah jumpa, rasa malah dengar
      atau
      Panas kalah suhu matahari, buah berduri, air logam dan pelbagai azab lagi.

      Delete
    2. Pemeggang kunci syurga dan neraka datang lagi.juai jangan x juai

      Delete
  38. Parti hampas dah kena check mate. Tu yang dok meroyan. Tuang presideng mulut celupar kaki pil kuda.

    ReplyDelete
  39. omak kekasih khalid ni pandai2 je tmbah kunun kenyataan dr khalil tanda GHB terdesak nk tarik ahli PAS

    kerja kempen memanglah dibuat semua pihak samada tabligh arqam dll

    semua org nk ahli mereka ramai. itu bukan tanda terdesak. itu tanda GHB adalah normal dan progresif

    YANG BODOH DAN DUNGU ADALAH PAS... SEBAB DH ADA RAMAI PEMIMPIN PROFESSIONAL BERKALIBER DITENDANG KELUAR DGN HINA. ( sama mcm anwar ditendang dr umnu dgn keji)

    yg omak ni tak kawin2 lagi dgn khalid kenapa bodoh sgt?

    atau adakah sekarang dh syok kt hj hadi pulak?

    hahahaha hentikan lah omak.. hj hadi dh ada awek cun kt nippon

    ReplyDelete