KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Friday, 3 July 2015

GADUH ANTARA DUA KUMPULAN SAMSENG DI TAPAK BAZAAR JALAN TAIPING KLANG KERANA BEREBUT MENGUASAI TAPAK BAZAAR.



Dua kumpulan samseng dilaporkan bergaduh di tapak bazar Ramadan di Jalan Taiping Klang, pada awal pagi semalam.

Rakaman visualnya kemudian dimuat naik dan dikongsi di laman Facebook Friends of PDRM.

Ketika  aksi bergasak dirakamkan, kedengaran salah seorang  daripada mereka meminta rakannya mengambil pistol dari dalam keretanya.

“Kunci…kunci…nak ambil pistol bos” antara audio yang sempat dirakam.

Ketika itu kelihatan seorang wanita cuba campur tangan dan cuba meredakan ketegangan yang berlaku.

Motif sebenar kejadian tidak dapat dipastikan.

Bagaimanapun berdasarkan komen yang diberikan, ia dikatakan mempunyai kaitan dengan perebutan tapak bazar.

4 comments:

  1. Patut la Melayu masih mundur...gaduh pun bising saja lebih...setakat sepak bontot, tarik dan tolak, buka baju tunjuk perut boroi saja. Gaduh la macam India, pakai perang tetak berpuluh-puluh kali sampai mati syahid di bulan yang mulia ini.... baru la orang China DAP takut dan samseng Keling respect kat lu orang. Ayahanda PUKIDA Melayu taraf Rani Kulup. Muka brutal macam ngidap kencing manis kronik dan sangat berani....berani buat polis repot KAH KAH KAH....

    ReplyDelete
  2. Hahaha......kata bulan puasa berbuat baik hormat sesama manusia maaf bermaafan sesama kita.... tetapi kerana tamak wang lebih penting dari segalanya tak kira bulan tak kira bintang masih nak kata melayu baik!!! Agama di sisih perangai jahat melayu mendahului segalanya.
    Sebab tu islam berada di malaysia kerana kejahilan manusia begitu juga di negara lain mcm arabia dllnya juga negara kejahilan kerana itu islam memberi pertunjuk kalau tidak semakin jahillah mrk2 ini.

    ReplyDelete
  3. melayu islam di bulan ramadhan ...
    bagi mereka dunia adalah penamat segalanya

    ReplyDelete
  4. ini semua salah azmin

    kalau khalid masih MB tidak lah perkara begini terjadi.

    ReplyDelete