KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Friday, 21 November 2014

INSPEKTOR POLIS BUAT REPOT PELACUR DILANGGANNYA CURI DUIT BELIAU????


REPOT BERBUNYI:-

PADA 20/11/2014 JAM LEBIH KURANG 0300HRS, SAYA INSP ZAIRUL HISHAM G 12460 TELAH MASUK KE SPA GREEN ELEPHANT B 2-6 BAEMENT LEVEL 2 SUNGAI WANG PLAZA JLN SULTAN ISMAIL, KL, BILIK NO 23 TELAH MELANGGAN SEORANG PELACUR NAMA PETERI SITI KHATIJAH BINTI ABU BAKAR (K/P 740209-10-500). SEMASA SAYA INGIN BERSETUBUH DENGAN PEREMPUAN INI DIA TELAH MEMINTA RM100.00 AGAR TIDAK MENGGUNAKAN KONDOM. SELEPAS ITU SAYA INGIN MENCUCI KEMALUAN SAYA DIBILIK AIR DAN LEPAS ITU SAYA PAKAI PAKAIAN SAYA DAN KELUAR DARI BILIK LEBIH KURANG 5 METER. SAYA SEDARI DUIT SAYA RM1550.00 (SATU RIBU LIMA RATUS DAN LIMA PULUH) TELAH HILANG DARI POKET SAYA . SEKIAN LAPORAN SAYA.


Betul ke ni apa yang dikirimkan melalui inbox kepada Omak Kau?????

KUALA LUMPUR: A police inspector who engaged a prostitute's service at a spa, here, landed himself in trouble after lodging a report that he lost RM1,550 during the act.

The officer, attached to the city police headquarters' Internal Security and Public Order Department, had called the Dang Wangi headquarters' operations room about 3am to request for assistance to find the money, which he alleged had been stolen by the prostitute.


A source said upon the arrival of two patrol policemen at the spa in a shopping complex, the officer immediately identified himself as a police inspector before ordering the two to search the premises.


“The policemen, with the permission of the premises' owner, then searched for the cash but could not find the money. The officer was not satisfied, and requested for a policewoman, who later conducted a body search on the 40-year-old prostitute inside a toilet there,” said the source.


The source said the officer then requested for the case to be reported officially.


The report furnished by the officer was detailed, right down to how much he paid for the services of the prostitute as he did not want to use a condom.


“After they finished (having sex), the complainant (the inspector) went to a toilet to wash up. After putting on his clothes, he walked away from the room before realising that his cash kept in a pocket had gone missing.”


City police chief Datuk Tajuddin Md Isa confirmed that police received the report.


He said the inspector was believed to have been mentally unstable after being in a coma for three months in 2012 following a road accident.


“I know that this incident has gone viral in social media, and I am not denying that it had taken place.

However, I would like to make it clear about something, that this officer is not a bad person, as we believe that he did what he did due to the mental disorder from which he was suffering.”

Tajuddin said the force had previously referred the officer to its medical board, so that he could be discharged for being medically unfit, but the board turned down the option.


The officer was then reassigned to desk duties at the city police headquarters' closed-circuit television room, and was not allowed to handle any weapon.


Tajuddin said they did not have the heart to sack the officer, despite the troubles he has created, as the man would lose his source of income.


“I actually took pity on him... his mental problem is serious, so much so that it even tore his marriage apart.

We are discussing with the federal headquarters, and I will bring this matter up to the Inspector-General of Police to decide.”

47 comments:

  1. Jangan lupa esok perhimpunan ngo2 melayu dirasmikan oleh legendary of world first class leadership tun dr mahathir....ucapan yang ditunggu rakyat malaysia....jumpa di sana nnti....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cap Ayam The Great21 November 2014 at 19:37

      Kah kah kah..

      Delete
    2. Ko pergi je le sorang2 .....

      Delete
    3. Kalu bagi san miguel free pun aku tak nak pegi

      Delete
    4. Kasim Ahmad ade sekali ke? perkosa pukida, isma ulam raja for sure ade tu ... biar lh dia orang melalak sesama dia org ...duduk umah tengok tv lg baik ..hihihi

      Delete
    5. dalam ucappan Tong Mahather nanti ada kot sentoh soal nagara Iselam contoh
      Contoh nya aktiviti memantat boleh saja dalam nagara Iselam Tong Mahather

      terlupa pulak dulu pernah dengar hukom hudut PAS
      pada pahaman peminpin kristelanjang ugama pas ada rekayasa hudut

      yang jelas dalam nagara Iselam AMNO ada aktiviti memantat
      pejabat ugama
      mejeleh ugama
      jabattan ugama
      mahkamah syariah
      hingga Tok Peti , tadak apa apa
      Inilah nagara Iselam Tong Mahather

      Delete
    6. World first class leader dari ayahnda tun dr mahathir yang ditunggu esok...insyallah terbaik dari world first class leader tun dr mahathir....sorry ini bukan nak demo nak dengar ucapan haramjadah anwar ibrahim pejuang jubo.....ahakss

      Delete
    7. Sori la 2330...
      Bagi San Miguel 3 botol besar pun aku tak nak pergi. Baik aku tido

      Delete
    8. citer ni apa kena mengena dgn...
      SPA GREEN ELEPHANT B 2-6 BAEMENT LEVEL 2 SUNGAI WANG PLAZA JLN SULTAN ISMAIL, KL..???


      Dear Anon~21 November 2014 19:09
      aku rasa la kan..
      ko ni la yg mengalami mental disorder nie !!

      Delete
    9. DAP MERAUNG, PAS-UMNO BERSATU HARAMKAN SIS!!!

      Walaweh!!! Nampak gayanya meroyan lagi la puak - puak Ultra Chauvanish dari kalangan DAP tu melihat UMNO dan PAS kembali bergabung demi memastikan Islam terus kekal suci.

      Jika dari satu sudut, memang hasrat dan niat puak - puak Ektremis dikalangan DAPigs ni nak menjahanamkan Islam. Biar apa dengan cara dan kaedah yang diambil sekalipun.

      Ianya termasuk la sokongan bagi puak - puak yang memperjuangkan agenda Feminisme yang mempergunakan Islam demi kepentingan mereka sendiri iaitu Sister In Islam atau SIS.

      Maka, atas dasar itu PAS dan UMNO kembali bergabung dalam satu matlamat bagi memastikan tidak wujud sebarang kekeliruan aqidah dikalangan umat Islam sendiri terhadap SIS.

      Bahkan usaha yang dilihat satu lonjakkan daulah Islamiah itu juga memperlihatkan kuasa baru dalam arena Politik Nasional sehingga ianya mampu membuatkan DAP terus terkedu.

      Delete
  2. Mental disorder tp langan pelacur elok je siap tawar menawar x nk pakai kondom ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahaya kalu pegawai mental bekerja dgn org ramai terutamanya yang ada menggunakan senjata api. Mintak tukarkan bahagian pejabat la yer...

      Delete
    2. tukar gian pejabat pun bahaya gak nnti habis pekerja wanita dia tala..tapi ok le setidak2nya dia x merogol...dia x tahu ke tmpt tu mmg bahaya..dlm keadaan x sedar tngh kita kayu.. ada orng dari pintu rahsia selongkar wallet kita tapi biasanya polis2 balun free le asal pula dia ni kena bayar....

      Delete
  3. Woit....

    Jangan ubah tajuk..

    Mamat kat atas tu ilang duit..

    Omak Kau cerita tentang YAB Azmin dah takde ker...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG OMG- melanggan lendir? Adakan melanggan lendir masa menjalankan tugas? Tak tangkap ke tokay lendir tu-KPN kata aritu memerangi judi dan maksiat! Mana? Mana? Oh lupaa yg ditangkap dan dipenjarakan hanya komputer2-tokay2 lendir dah kautim - tahniah inspektor kerana telah hilang duit semasa melakukan maksiat

      Delete
  4. sekurang kurang nya mamat tu bayar jugak service dia...

    biasa nya mamat mamat macam ini dapat free tau !

    ReplyDelete
  5. Nasib baik 'pistol'nya tak hilang. Ada berapa ramai anggota polis mental disorder dlm PDRM tu? Dia ADA NIAT main dgn pelacur, guni petai nak kata apa pula?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pistol dia x hilang sbb dia kata dia cuci pistol dia kt bilik air, yg hilang duit dia je....

      Delete
    2. Pistol dia x hilang sbb dia kata dia cuci pistol dia kt bilik air, yg hilang duit dia je....

      Delete
    3. tulis elok elok sket lah, itu guni petai eja betol betol Ngani 4tahil
      satu kilo? .......bukan
      satu kati? .......bukan

      tak cukup sekati, ada 4 tahil saja

      Delete
    4. 23:59
      Ooo begitu, tapi tetap tak salah sbb saya TAK ADA NIAT nak tulis tadi.

      Delete
  6. Sejuk2 gini dapat omakkau pun sodap gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh! ko ni nk main pistol gak, omak kau jage2 dia ni dh lain mcm je ...

      Delete
    2. Dapat omakkau mende..aku lempang karang muka kau!!!!

      Delete
  7. Patut la kalah dgn sulu..
    Kaki memantat rupanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aljuburi lah yg kaki memantat lubang jubo jantan.

      Delete
  8. Ketua polis kl kata inspector ni tak betul. Selalunya polis langgan tak payah bayar free je. Inspektor ni pergi bayar dan boleh tawar menawar. Itu yg menunjukkan inspector ni tak betul. Ada paham ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo baru paham

      Delete
    2. Inspektor tu tak ada niat nak free, niat dia nak bayar juga. Guni4tahil tentu tak ada niat nak dakwa polis tu.

      Delete
  9. nuar aljubo balun cina doll takde tawar menawar pun.heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Altantuya sapa jubor?

      Delete
  10. Polis pun manusia gak bukan malaikat.. polis hak ni otak pun tiga suku nak buek camano..nasib la omakau!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pulis dalam negara islam contoh memang begini lah
      dia bjubo tanpa niat tak salah kan?
      kalau dia bedil orang tanpa niat lagu mana?

      orang yang kena bedil tu mati takdan niat
      nak mati pun kena niat ???

      tentu pompuan jalang tu mengambil duit juga tanpa niat

      pulis tak salah
      pompuan jalang tak salah
      orang mati kena bedil tak salah
      Berahim Katak tak salah
      mereka semua tak salah kerana TANPA NIAT
      macam semayang tanpa niat jadi TAK SAH gitu

      tapi Sepol lagu mana ????
      Sepol juga tak salah kerana sentiasa KEMUT untuk menahan air mani dari meleleh keluar dari jubor selama beberapa hari kabarnya tanpa niat

      Nuar macamana pulak ???
      Nuar kalau dia cakap main tanpa niat jadi tak salah juga

      Delete
    2. Anon 00:21
      Mantop kah kah kah kah kah...

      Delete
  11. Bos suruh tugas yg gi langgan placur tu pasai apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak main dgn omakau x dpt dia main..ar dgn pelacor..ada paham!!

      Delete
    2. Guni4tahil tak ada niat lupa ajar polis tu pasang niat. Jadi polis tu tak tau apa niatnya langgan pelacur time tugas, serupa tak ada niatlah tu.

      Delete
  12. 3 suku kt pala ke pnjng 'pstol' pgawai yg 3 suku..kih..kih

    ReplyDelete
  13. Polis pun langgan pelacur..... Tak bole pakai betol la......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Polis pun ade nafsu gak ko ingat robot ke, tinggal lg iman je lemah tu lh terdorong gi langgan pelacur ... kira2 double lh dosa dia satu x amanah main pelacur waktu bertugas kedua berzina ...memang x bole pakai betol la ....

      Delete
  14. Betul ke repot ni..mana no ic polis dalam repot nihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade! mike bute ke....

      Delete
  15. Kena belajo dgn saipol mcm mana nk kemot taik selsema 3 hari.koh3

    ReplyDelete
  16. Stupid pervert cop!

    ReplyDelete
  17. Ni JAWI patut take over kes ni

    ReplyDelete