KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Tuesday, 25 November 2014

PELIK TAPI BENAR!!!! .. PENGHUNI KONDOMINIUM AMPANG DAMAI DI BERI AMARAN JIKA DAPATI KORIDORNYA ADA SAMPAH SARAP AKAN DIHUKUM MENJADI MAKHLUK HALUS.


" Sila keluarkan semua barang yang berhampiran atau di koridor dan kawasan umum sebelum Rabu (26/11/2014). Jika kita masih mencari apa-apa barang di kawasan yang biasa mereka akan dihukum. Mereka akan menjadi halus. Sila perlu kerjasama daripada anda semua"     Terima Kasih.

Lebih kurang gini jugalah ..... "dont worry honey...everything will be fine..."-----" jangan risau madu"..,segala akan didenda.."

5 comments:

 1. Ni mesti kes guna google translate

  ReplyDelete
 2. 2.[41]
  Dan berimanlah kamu dengan apa yang Aku turunkan (Al-Quran) yang mengesahkan benarnya Kitab yang ada pada kamu, dan janganlah kamu menjadi orang-orang yang mula-mula kafir (ingkar) akan dia;
  AL QURAN

  ReplyDelete
 3. Nk didik masyarakat ni kene lh berkhemah, yg letak notis tu satu hal, kalau x pandai bm mintak khidmat org yg pandai, ni main belasah je, dh org ingat hukumannye kene santau pulak, ye lh halus2 ni kn jin2 mandram...kihkihkih

  ReplyDelete
  Replies
  1. ko pun bebal gak berkhemah ke BERHEMAH?? ko ingat nak camping kat Zoo tu ke???

   Delete
 4. INI CONTOH TAHAP PENDIDIKAN DI MALAYSIA.
  JANGAN MARAH, INI HANYA SATU CONTOH DARI RIBUAN LAGI YANG TERDAPAT DISELURUH NEGARA INI.
  JANGAN HANYA SALAHKAN MURID DAN GURU, FIKIRKANLAH APA MENTERI PELAJARAN BUAT SEBENARNYA? SELAIN DARI SIBUK MINTA PERUNTUKAN TAMBAHAN YANG TIDAK ADA APA APA HASIL DARI PELABURAN BERATUS BILION RINGGIT SEMENJAK ZAMAN MAHATHIR MENJADI PERDANA MENTERI.

  ReplyDelete