KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Monday, 24 November 2014

JIJIK! Cuci Kuali Roti Canai Dengan Mop Lantai Restoran Ali Maju Setiawangsa.

10 comments:

 1. 2.[36]
  Setelah itu maka Syaitan menggelincirkan mereka berdua dari syurga itu dan menyebabkan mereka dikeluarkan dari nikmat yang mereka telah berada di dalamnya dan Kami berfirman: “Turunlah kamu! Sebahagian dari kamu menjadi musuh kepada sebahagian yang lain dan bagi kamu semua disediakan tempat kediaman di bumi, serta mendapat kesenangan hingga ke suatu masa (mati)”.

  AL QURAN

  ReplyDelete
 2. dh ambl tindakan & tu bukan kuali roti canai

  Yang Benar;
  Anwar Majubo

  ReplyDelete
  Replies
  1. semoga mak kau dan kakak atau isteri kau kena rogol

   Delete
 3. Itu roti NAJIB---roti takde telor

  Yang Benar
  Badak Rosmah

  ReplyDelete
 4. ROSMAH MANSOR JKK25 November 2014 at 00:37

  Kah kah kah

  ReplyDelete
 5. Ale Uto la TSKI dan Omak Ko, buat muka sedih pulak.... RM200K tak dpt bising setaman tapi RM2.6 juta dikebas diam pulak. Memang betul la, MAJORITI JANDA mesti ketagih BATANG....Aci bet la...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kepala bapak kau la!!

   Delete
  2. kepala bapak mak hang

   Delete
 6. Anon 1.56.
  Ini mesti antara pwnjilat jubor anwar atau penjual ais krim azmin ali. Sebab tu mulut busok. Mau taik dan daki batang azmin.

  ReplyDelete
 7. Katak li dan ngo-ngo yang demo makan dalam jamban, boleh lah demo makan kat restaurant ini. Sokong ma! Begitu juga ahli MCA, Gelakan, PPP, PAP baru kat penang boleh makan kat sana sambil panggil pekerja demo cara mop kuali roti canai. Itu pasal tukang masak mesti olang Malaysia, baru boleh tolong jaga kebersihan.

  ReplyDelete