KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 27 November 2014

RAKAMAN GAMBAR PERWAKILAN PEMUDA UMNO MENGULAR PONTENG PERSIDANGAN PAU 2014 TERSEBAR LIGAT DI ALAM MAYA.


Dua gambar ini dirakam di Riverside Restaurant PWTC jam lebih kurang 4,15 ptg 26 hb November 2014 ketika para perwakilan Pemuda UMNO dan Puteri sedang hangat bersidang dan berucap ada pula perwakilan Pemuda UMNO tidak mau ambil port lebih ghairah dan ligat berbual mengular.

Pergh!!!! Dalam kesibukan Ketua Pemuda UMNO Malaysia Khairy Jamaluddin mohon supaya UMNO di remajakan demi kekal relevan terutamanya dikalangan anak-anak muda yang kelihatan sudah mulai meminggirkan diri dari UMNO, para perwakilan sendiri sudah mengambil langkah pertama dengan meminggirkan diri dari mendegar persidangan ... ini bukan sahaja meremajakan parti tetapi bersikap lebih remaja dari orang remaja .. tidak mau ambil berat apa yang terjadi disekeliling Perhimpunan UMNO yang diadakan hanya setahun sekali.

Oleh itu jangan persalahkan pemimpin tertinggi parti jika gagal mentransformasikan parti kalau diri sendiri tidak menunjukkan minat dan kesungguhan kearah itu.

37 comments:

  1. Ada geng ular, geng buta huruf, geng red indian rasis dan geng mamak eeee.....hebatnya oohhh umnggok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elok kita gazetkan umngok sebagai parti RI - parti red indian

      Delete
    2. Kalau pun kauorang ni bodoh tapi tak payah la tunjukkan sangaattt....umno tu parti melayu bukannya India.

      Delete
  2. ROSMAH MANSOR JKK27 November 2014 at 09:03

    Lirik lagu UMNO

    Bersatu Kita Bersatu
    Dengan Setia Berganding Bahu..

    Tipu Terus Menipu
    Kita Tipu Melayu..

    Bersama Kita Bersama
    Menjunjung Hasrat Semua..
    Berjasa Pada Kroni Anak Isteri Dan Bini..

    Lambang Kita Yang Rebah
    Dipandang keji dan Haprak..

    Bersatu bersetia khianat cogankatanya..
    UMNO terus lara rompak rakyat Malaysia….

    Bersatu bersetia khidmat cogankatanya..
    UMNO terus lara rompak rakyat Malaysia…

    Lambang Kita Yang Rebah
    Dipandang keji dan Haprak..

    Bersatu bersetia khianat cogankatanya..
    UMNO terus lara rompak rakyat Malaysia…

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih ramai yg baca kutukan kau ni lebih banyak la dosa yg kau dapat.
      Tahniah!

      Delete
    2. Tahniah! Lirik lagu yg dinantikan telah tiba. UMNO terus lara rompak rakyat Malaysia- Parti paling celaka-Parti UMNO

      Delete
  3. Rasis yg berlaku di missouri USA skg ni lagi haprak...mana pejuang rasis DAP bila nak ke usa buat demo guling guling...jgn lupa bawa kepala jubo anwar ibrahim guling2 di usa pula....

    ReplyDelete
    Replies
    1. USA tu Malaysia ke bongok...!!?? Ko komen macam orang bodoh dah aku tgk...!!!!

      Delete
    2. betul tu non. Yg anwar sibuk jelajah ke USA tu buat apa? sampai ponteng parlimen. Nak jaga rakyat malaysia ke atau rakyat USA ?...ke nak cari punggung ? Haprak punya orang.

      Delete
  4. Disebabkan guling2 ni lah kerajaan umno/bn baru nak pandang kehendak rakyat kalau tidak sebelah mata pun tak pandang...baru tahu sesetengah dari tindakan mereka tidak disukai/popular pada rakyat/orang ramai

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang dok guling depan kereta raja tu kenapa? ...jadi barua Dap.

      Delete
    2. Barua gerakan mca mic boleh pulak??..tak payah guling...hulur je tengok la buka mata luas2 sapa taikun2 belakang umno jangan pejam mata

      Delete
  5. sudh mnjdi prkara biasa tiap kli prsidgn umno bginilh ad dkalngn prwakiln dn macai2 hadir keprsidgn utk brsuka ria sja sb dpt hotel dn mkn prcuma. bukn tu je malah duit poket yg dikenali *penukul* pn dbgi olh ktua bahgian prwakiln msing2. kalngan ini akn hadir kestip kli prsidgn dgn rasa enjoy spnjng psidgn ini.bolh bepelisarn siang dn malm di kota kl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. berbeza dgn muktamar Pas yg berkelahi sesama sendiri tu kan ?? bergaduh antara dua kumpulan berebut kuasa. Dap dan PKR jadi batu api.
      Sampai hari ni pun tak habis lagi..

      Delete
  6. 2.[54]
    Dan (kenangkanlah) ketika Nabi Musa berkata kepada kaumnya: ” Wahai kaumku! Sesungguhnya kamu telah menganiaya diri kamu sendiri dengan sebab kamu menyembah patung anak lembu itu, maka bertaubatlah kamu kepada Allah yang menjadikan kamu; iaitu bunuhlah diri kamu.
    AL QURAN

    ReplyDelete
  7. Kepala jubo ko tu kan anjing usa dan yahudi....baru2 ni kepala jubo ko berucap di george washington university baru2 ni ...elok guling2 disana....bodo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepala jubo Antutuya ko tu guna anjing jahudi sebagai penasihat...patut pun perangai umno dan Macai macam anjing kohkohkoh...

      Delete
    2. Siapakah yg berkata akan menyokong Israel menggunakan apa saja cara demi menjamin keselamatan rakyat yahudi dan negara Israel ? ...termasuklah dgn membunuh rakyat Palestin!

      Itu baru betul-betul anjing dan ejen Yahudi !!

      Delete
  8. Semalam tertengok Kat TV masa najib menyembor nyembor air lior bercakap camera man fokus menteri2 kat belakang yang tidor.Aku nampak menteri cap ayam hasan malik pun tidor......kaaahkahkah...patutlah bengap orang bercakap Kat depan depa lena kihkihkih

    ReplyDelete
  9. Persidangan Red Indian Malaysia KAH KAH KAH..!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jealous ker....persidangan Umno mantap ceria, bukan berantakan mcm muktamar Pas .

      Delete
  10. Kalau tak tersebar ligat...pasti menjadi viral punya.Itu dua ayat yg sentiasa menjadi viral d blok omak.

    ReplyDelete
  11. Dia orang keluar pergi semayang asar lah........

    ReplyDelete
  12. Kaum red indian tak pernah buat kerja terkutuk jubo menjubo mcm nuar aljubo buat.hee

    ReplyDelete
  13. Bukan mengular tetapi bertukar-tukar maklumat dan mengambil angin. Tukar-tukar maklumat tentang projek mana nak disapu, kepala mana pulak yang nak dicantas, siapa pulak nak dibodek dan GRO mana pulak yang hebat maklumlah bini tak ikut, kalau ikut pun sibuk shopping dan merayau. Hebat-hebat pemuda pemusnah bangsa dan penghancur negara. Selamat mengular!!!

    ReplyDelete
  14. Dh org tua2 cakap je banyak pas tu x bg laluan kt org muda nk sama2 rasa hasil rompakan duit rakyat, tu lh dia mengular, dia pun nk merasa jugak kemewahan mcm penyamun2 tua tu....kihkihkih

    ReplyDelete
  15. Bila lagi nak dtg kl nie...hotel free mkn tanggung..nak dengar ceramah dia org pun benda yg sama tiap2 tahun..perubahan x dak ..santai2lah kita..cukup time balik kampung...

    ReplyDelete
  16. Omak kauuu !!! biasa ler kalau ada yg terasa lapau, haus,...pergi cari tempat makan,.....eh, den pun raso nak terkoncing ni, tinggalkan kojap dewan persidangan ni laa poei tandas.,....omak kau !, jangan ambik gambo pulak yo !

    ReplyDelete
  17. haha 10.27 mlm ni kta gi tinjau klb dngdut.disko.spa.mssg centr pnuh ngn org mlyu dr kalngn umno brgumbira stelh dbawa olh juak juak prwakiln.org teksi yg untg dpt paw lebh bwa blk prwakiln dn macai2 blk tengh malm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak ikut nak ikut nak ikut, ala bang kitorang nak ikut.....uhuk uhuk

      Puteri Umno
      Bahagian Lobang Longgar.

      Delete
  18. Masuk Puteri UMNO dapat coli free-mendaftarlaa beramai ramai-tak caya tanya sharizat lembu- pengkid pun ramai kat dlm puteri umno-

    ReplyDelete
  19. Aku rasa pelik bila bersidang ibarat rak di buatnya seolah2 Melayu akn mampus. Siapa yg mampuskan Melayu. Lima puloh tujuh tahun Melayu yang memerintah tiba-tiba cendikiawan Melayu bersuara Melayu akan jadi Red Indian. Tidakkah sewel pendapat sedemikian.

    ReplyDelete
  20. Main jubor masa jadi TPM Umno maknanya ramai lagi MP MB Adun Dan AP bn yg mass ITU ikut sama main jubor termasuk pemimpin pujaan Umno hari ni . amat berahi lubang kemut

    ReplyDelete
  21. Pemuda Dan Puteri pun suka main lubang belakang . Tanya sama M.Nasir Tanya sama buk buk .

    ReplyDelete
  22. Redindian suka sama ITU lubang tong shit Tanya sama suami RI

    ReplyDelete
  23. He he he mu pun suka benda tu . jgn lakon marah Kat Abg nua .ke projek tu dia x ajak mu he he juburi juburti

    ReplyDelete
  24. Masa bersidang Ada perwskilan ; pemerhati sdg duduk atas perut amoi . sambil along hidup melayu hidup melayu ...... Tubit tubit air bisa

    ReplyDelete