KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Friday, 28 November 2014

GAMBAR PENYERANG PASUKAN HARIMAU MALAYA SAFEE SALI SEDANG LEPAK DAN MAKAN SAMBIL HISAP ROKOK SEHINGGA LARUT MALAM MENGUNDANG KRITIKAN PEDAS DARI PEMINAT BOLAK SEPAK TANAH AIR.




Gambar penyerang kebangsaan, Safee Sali sedang lepak dan makan sambil hisap rokok hampir jam 12.00 tengah malam di khalayak ramai di sebuah kedai makan di Singapura mencetuskan pelbagai reaksi di kalangan peminat bola sepak.

Ramai yang mengecam tindakan Safee Sali tersebut ditambah lagi dengan prestasi merudum penyerang tersebut bersama skuad negara yang sedang berjuang di AFF Suzuki 2014 di Singapura.


Safee Yang Merokok bukan lagi Safee Yang Menunggang.

30 comments:

  1. Mmg dia isap rokok..kat cardiff dulu sekaton dia bawak..rokok mild seven..

    ReplyDelete
  2. Kanji dia tak pi layan session touch d dog macam Nurul izzah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janji dia tak pi layan goyang pungkok betina k pop mcm si jantantuya

      Delete
  3. Janji da tak pi layan session touch d dog macam Nurul izzah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janji dia tak pi layan goyang pungkok betina k pop mcm si jantantuya

      Delete
  4. apa salahnya... dari mengambil dadah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janji da tak pi layan session touch d dog macam Nurul izzah

      Delete
    2. Pi layan peha betina k pop lagi bess

      Delete
  5. Anjing jantan (sebenarnya pondan) ni jealous, sbb dia tidak ada siapa teringin nak sentuh.

    ReplyDelete
  6. 2.[61] (samb)
    dan mereka pula membunuh Nabi-nabi dengan tidak ada alasan yang benar. Yang demikian itu ialah disebabkan mereka menderhaka dan mereka pula sentiasa menceroboh.
    AL QURAN

    ReplyDelete
  7. Malaysia mmg di cipta utk kalah.

    Penjaga gol terbaik dan pemain paling bernilai Khairul Azhan tak main.

    Razman Roslan pon takde

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg pelik mat yoyo blh tepilih plk

      Delete
  8. Biar la dia merokok..Asalkan dia x meliwat saiful dh la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biar la dia merokok..Asalkan dia x meliwat atantuya dh la..

      Delete
  9. merokok dgn liwat same2 bkn bende baik bodoh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aljuburi suka buat bende tak baik..walaupun tak merokok tpi buat kerja menjubo.hee

      Delete
    2. jantantuya suka buat bende tak baik..walaupun tak merokok tpi buat kerja menjubo.hee

      Delete
  10. Diaorg tgh bincang punca kekalahan ngan siam ari tu kot?

    ReplyDelete
  11. Rembat duit rakyat pun bende tak baik jugak

    ReplyDelete
  12. Merokok xpe..melepak2 smpai subuh.. solat tah kemane.. Ptut la main asek kalah.. pmain sek keb tamil lg best ..dasar taik kucing

    ReplyDelete
  13. Merokok haiz forum www.ezystorm.com

    ReplyDelete
  14. pemain yg tiada disiplin tak akan ke mana..
    bila umur meningkat gantung bot....
    org lain terus meningkat jadi jurulatih dan boleh buat duit lagi...

    ReplyDelete
  15. Mrokok pn kalah..x mrokok pn kalah gak. Xde bezanya

    ReplyDelete
  16. Disiplin penting ..klu nk bandingkan EURO

    ReplyDelete
  17. Aku ada teguq dia kat cardiff
    .gua tau cerita dia kat cardifff..semua sandiwara cukong..gua lepak nan bro ni
    ...baik org nya..kat cardiff gua ada bwk dia jln2




    ReplyDelete
    Replies
    1. merokok tu bukan kerja baik. Fatwa mufti Arab Saudi kata merokok tu HARAM. Jadi tak la baik manapun...

      Delete
  18. Sepatutnya pemain@ahli sukan ekstrim tdk boleh merokok sb boleh mengurangkan stamina dan tenaga..cepat semput...x de disiplin mcmno nak maju

    ReplyDelete
  19. Camana pula dgn Indrs Putra tiga bini. Yg ini calang calang stiminer mahu telentang tengah padang. Dia tak hisap rokok tapi kalau dia amalkan minum kopi panggong untuk bagi power tak lama lah kena sakit jantong lagi terok dari hisap rokok.

    ReplyDelete
  20. Eh !! Mlysia dpt 3 mata penuh lh lwn s'pore td. Tahniah ! Hsap rkok pn leh score gak

    ReplyDelete