KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 20 November 2014

PEMANDU TEKSI YANG BULI WANITA INI TELAH PUN DITAHAN PIHAK POLIS ... TAHNIAH ATAS TINDAKAN PANTAS.Seorang wanita berusia 26 tahun yang mendakwa ditampar seorang pemandu teksi telah dipanggil polis untuk mengenalpasti pemandu terbabit.

Mangsa yang dikenali sebagai Tan, memberitahu dia menerima panggilan daripada pegawai polis untuk hadir di Balai Polis Tun H.S. Lee pada tengahari Rabu.

Dalam kejadian Isnin, Tan mendakwa dia telah ditampar seorang pemandu teksi kerana tidak memberikan jalan kepadanya dalam kesesakan lalu lintas.

Menurut laporan polis yang dibuatnya di Balai Polis Dang Wangi, kejadian itu berlaku kira-kira 7.40 pagi apabila dia memandu dari Bandar Manjalara ke Jalan Raja Chulan melalui Jalan Angsoka.

Dia mendakwa terdapat kenderaan yang diletakkan pada kedua-dua belah jalan raya dan tiba-tiba dia mendapati dirinya berdepan dengan teksi dari arah bertentangan.

Katanya, pemandu teksi itu membunyikan hon padanya supaya memberi laluan dan apabila dia tidak endah, pemandu teksi itu kemudian merempuh bahagian depan keretanya.

“Pemandu teksi turun dan berjalan ke arah saya dan menampar saya di sebelah kanan dan pipi kiri.

“Saya cuba untuk melawan, tetapi tidak boleh kerana dia adalah seorang lelaki. Saya mengalami kecederaan di pipi kanan kerana ditampar dan dicubit,” katanya dalam laporan itu.

Dia juga mendakwa bumper keretanya dan bonet rosak disebabkan pemandu itu merempuh kenderaannya.

4 comments:

 1. kedua-dua org tu degil. tak ada tolak ansur.

  ReplyDelete
 2. Aiya tengok muka ada sombong

  ReplyDelete
 3. Pemandu teksi pun sama ingat korang je nak cepat dan ingat semua orang nak bagi jalan. Jadi dreba bombalah kalau nak senang lalu!!

  ReplyDelete
 4. kecoh arrrr.. haktuihhh

  ReplyDelete