KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Saturday, 15 November 2014

REMAJA PARAH DITEMBAK POLIS ISRAEL.Tebing Barat- Saber Ahmad, 11, cedera teruk di antara mata dan hidung beliau apabila ditembak oleh polis zionis di kejiranan Issawiya, Tebing Barat.

Beliau ditembak dengan peluru bersalut 'span', peluru jenis baru yang digunakan oleh polis zionis untuk meleraikan pertempuran.


Darah yang mengalir tidak henti-henti. Saber di bawa Hospital Makassed di timur Baitul Makdis, kemudian dipindahkan ke Hospital Universiti Hadassah, Ein Karem.


Pertempuran berlaku pada waktu pagi kerana polis zionis menutup jalan dari Mt.Scopus dan French Hill ke Issawiya.

Manakala penduduk haram Israel telah lama dan sentiasa memberikan aduan berkenaan langkah-langkah polis zionis meleraikan yang tidak efektif.

3 comments:

 1. "Aku boleh menghapuskan semua kaum yahudi ketika berkuasa tetapi aku tinggalkan sedikit supaya kamu boleh mengenali mereka" - Adolf Hitler

  ReplyDelete
 2. Heil Hitler! Heil Hitler! Heil Hitler!- Burn Jew-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kesian lho....memalukan guru English kau sebab kau ini terlajak bodoh. Berpuluh tahun belajar English, namun masih tidak mampu untuk mengeja dan menulis satu ayat English yang betul

   Delete